Czwartek
+3
motylek.2
aniaffff
sylwia
7 posters
Strona 1 z 1
Czwartek
wiec wstałam dzis o 9 juz posprzatałam mała zrobiła sobie drzemke wiec siadam do kompa i pisze z wami jak Wiki sie obudzi to idziemy na spacerek bo dzisiaj jest bardzo ładny dzien
A dla Was kochane kawka i ciasteczko
w koncu udalao mi sie watek dniowy zaczac
A dla Was kochane kawka i ciasteczko
w koncu udalao mi sie watek dniowy zaczac
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
Re: Czwartek
Za kawke i ciasteczko dziękuję. Własnie o tym marzyłam po obiedzie a nie chciało mi sie zrobic.
Młody usnął i jak sie obudzi a właściwie jak ja go obudzę bo pozwalam mu spać najdłużej 1,5 godziny to jedziemy do moich rodziców. Zreszta jak co czwartek.
Młody usnął i jak sie obudzi a właściwie jak ja go obudzę bo pozwalam mu spać najdłużej 1,5 godziny to jedziemy do moich rodziców. Zreszta jak co czwartek.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
dzoekowac za kawe
Ja gotujac obiadek usłyszałam pioseneczke [Only admins are allowed to see this link] i wziełam sciagłam z tele i słucham. Wysłałam mojemu mezulkowi czesc poskładałam w jedna czesc i mam a moja miłosc dzwoni do mnie z wielkim usmiechem i dziekował za wierszyk bardzo sie ucieszył i czekam teraz na tate i pojadziemy sobie na cmentarz posprzatac znicze i czekam na mojego Złośniczka az wróci z pracy i jakos mam dzis dzien na pitulanie i fiku miku a tu ...... 3 dzien okres i nic ehhh
Ja gotujac obiadek usłyszałam pioseneczke [Only admins are allowed to see this link] i wziełam sciagłam z tele i słucham. Wysłałam mojemu mezulkowi czesc poskładałam w jedna czesc i mam a moja miłosc dzwoni do mnie z wielkim usmiechem i dziekował za wierszyk bardzo sie ucieszył i czekam teraz na tate i pojadziemy sobie na cmentarz posprzatac znicze i czekam na mojego Złośniczka az wróci z pracy i jakos mam dzis dzien na pitulanie i fiku miku a tu ...... 3 dzien okres i nic ehhh
motylek.2-
Jestem z: : woj.łódzkie
Dzieci : jeszcze nie mama
Zaproszeń na ciacho : 6
My dzis tez wstalysmi o 9, a malz czesniej do pracy. Teraz robi sobie drzemke i mala tez. Jak sie obudzi to lecimy na zakupki.
Ja tez tu tylko na chwile, bo zaraz pralka konczy praci trzeba powiesic pranie i nastawic nastepne, zmywara juz tez piszczy... a jeszcze pokoj dla rodzicow i lazienke musze posprzatac, bo jutro skoro swit przyjezdzaja i zostaja do konca miesiaca!!
Wpadne jeszcze potem do Was!
Ja tez tu tylko na chwile, bo zaraz pralka konczy praci trzeba powiesic pranie i nastawic nastepne, zmywara juz tez piszczy... a jeszcze pokoj dla rodzicow i lazienke musze posprzatac, bo jutro skoro swit przyjezdzaja i zostaja do konca miesiaca!!
Wpadne jeszcze potem do Was!
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
a ja wstalam 0 6 pojechalam do mamy pozniej do bratowej-z nieoficjalnych zrodel ale barrdziej na tak niz na nie dowiedziałam sie ze ma raka szyjki macicy i najprawdopodobniej pojedzie na chemie do krakowa niedlugo:((( niedawno wrociłm do domu na dodatek jak wracalam od siostry to mgla przez 15 km ze 1 metr tylko widocznosci bylo nawet musialam stanac i odpoczac bo juz nic nie widzialam jezu w zyciu takiem mgły nie widziałam szok ...
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
6.00-pobudka
6.30-budzi się Mimi
7.00-wyjście na autobus
7.15-już w pracy
13.13-koniec pracy...uffffffffffffffffff
14.00-już w domu
14.30-Mimi w domu
15.00-obiad
17.00-korepetycje
18.30-obiad na jutro
19.00-Mimi idzie spać
20.00-prasowanie
....-muszę jeszcze coś napisać do pracy a tak cholernie mi się nie chce!!!!
6.30-budzi się Mimi
7.00-wyjście na autobus
7.15-już w pracy
13.13-koniec pracy...uffffffffffffffffff
14.00-już w domu
14.30-Mimi w domu
15.00-obiad
17.00-korepetycje
18.30-obiad na jutro
19.00-Mimi idzie spać
20.00-prasowanie
....-muszę jeszcze coś napisać do pracy a tak cholernie mi się nie chce!!!!
MamaM-
- Potrafię : być
Jestem z: : Polski
Dzieci : Mimi, Kubuś
Zaproszeń na ciacho : 67
MamaM a z kim jest Mimi jak Ty jesteś w pracy?
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
z najlepszą z babć na świecie!!!
MamaM-
- Potrafię : być
Jestem z: : Polski
Dzieci : Mimi, Kubuś
Zaproszeń na ciacho : 67
Ja wpadlam na chwilke w zasadzie tylko powiedziec dobranoc!
Wlasciwie powinnam juz dawno spac, bo kilka minut po 4 pobudka. Jak pisalam rodzice przyjezdzaja i czeka mnie przejazdzka w sumie 140 km wte i we wte
Milej nocki wszystkim zycze i do jutra!
Wlasciwie powinnam juz dawno spac, bo kilka minut po 4 pobudka. Jak pisalam rodzice przyjezdzaja i czeka mnie przejazdzka w sumie 140 km wte i we wte
Milej nocki wszystkim zycze i do jutra!
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
Spij slodko.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
To i ja juz uciekam spac.
Obejrze Ramseya juz w luzeczku potem pewnie jeszcze pare programow i zasne jak zwykle gdzies kolo 2.
Slodkich snow Wszystkim.
Dobranoc.
Obejrze Ramseya juz w luzeczku potem pewnie jeszcze pare programow i zasne jak zwykle gdzies kolo 2.
Slodkich snow Wszystkim.
Dobranoc.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: