czwartek 05.03
+7
aniaffff
rossi82
Marzena i Maja
Nitka
dagolis
Kasieńka
Zwierzak2008
11 posters
Strona 1 z 1
czwartek 05.03
no to ja będę pierwsza..... znowu nie mogę zrobić prania bo wody nie ma rano zdążyłam w czajnik nałapać chociaż na kawę. Magdusia śpi a ja mam tonę koszul tatusiowych do prasowania a tak mi sie nie che....
Zwierzak2008-
- Potrafię : zdenerwować tatusia
Jestem z: : polska
Dzieci : córunia tatunia
Zaproszeń na ciacho : 11
Re: czwartek 05.03
Zwierzak współczuję braku wody.
A ja zawiozłam dzieci do szkoły, a potem zajechałam do siostry. Teraz sobie siedzę i popijam kawkę. Poodkurzałam sobie tez mieszkanko, a pranko samo się robi.
A ja zawiozłam dzieci do szkoły, a potem zajechałam do siostry. Teraz sobie siedzę i popijam kawkę. Poodkurzałam sobie tez mieszkanko, a pranko samo się robi.
Kasieńka-
Zaproszeń na ciacho : 4
jak natalia wstanie to mam zamiar iść do teściowej na kawkę o ile wróci od lekarza w miarę wcześnie. potem jedziemy do koleżanki z którą leżałam na sali po porodzie i tak jakoś kontakt utrzymujemy.
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
dla mnie prasowanie koszul to udręka nie do zniesienia!!!! Współczuję Zwierzu kochany!!Zwierzak2008 napisał:no to ja będę pierwsza..... znowu nie mogę zrobić prania bo wody nie ma rano zdążyłam w czajnik nałapać chociaż na kawę. Magdusia śpi a ja mam tonę koszul tatusiowych do prasowania a tak mi sie nie che....
Witajcie!
My dzisiaj sie wybieramy do najukochanszej Cioci Tomka, dawno nie bylysmy u niej.
Sniegi znikaj wiec idzie ta wiosna
Milego dnia!
My dzisiaj sie wybieramy do najukochanszej Cioci Tomka, dawno nie bylysmy u niej.
Sniegi znikaj wiec idzie ta wiosna
Milego dnia!
Marzena i Maja-
- Potrafię : gotowac, zrozumiec dzieci, pomagac, spac
Jestem z: : Szklarska Poreba
Dzieci : Maja Emilia
Zaproszeń na ciacho : 35
Byliśmy dzisiaj załatwić paszport Piernikowi, zlikwidowałam lokatę żeby było na podróż, pozałatwialiśmy sobie wielojęzyczne akty urodzenia.... jednym słowem od rana latam jak poparzona
Zaraz zacznę się szykować do pracy. Z każdym dniem coraz bardziej nie chce mi się pracować a piękne słonko za oknem wcale mi w tym nie pomaga.
Miłego dzionka kobiety
Zaraz zacznę się szykować do pracy. Z każdym dniem coraz bardziej nie chce mi się pracować a piękne słonko za oknem wcale mi w tym nie pomaga.
Miłego dzionka kobiety
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
Ja latam jak głupia od rana, niby nic nie zrobiłam a dopiero teraz mam czas żeby chwilę usiąść. Słonko za oknem, tylko wiatrzysko straszne.
Mam w planach wyjazd do siostry po południu ale nie wiem czy sie uda.
Chłop ma dzisiaj urodziny to trzeba byc miłym cały dzien, a tam niech ma.
Mam w planach wyjazd do siostry po południu ale nie wiem czy sie uda.
Chłop ma dzisiaj urodziny to trzeba byc miłym cały dzien, a tam niech ma.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
u mnie tez slonko ale wiatr straszny wieje tak ze na termometrze 13 stopni a zimno jest my dzsiaj w domu bo mai ma ciagle katar a w weekend chcemy sie wybrac do magicznej krainy
U mnie słonka nie ma, za to wieje strasznie wiatr. I jest strasznie zimno.
Poza tym dzieci już w domku, a małż niebawem wróci z pracy.
Poza tym dzieci już w domku, a małż niebawem wróci z pracy.
Kasieńka-
Zaproszeń na ciacho : 4
u nas słonko świeci także, nawet poszłam kawałek do pracy piechotą, a nie jechałam
Pojechałam w te odwiedziny do siostry ale po 1,5 godz musiałam pakować Bąbla szybko w samochód i prędko do domu bo był taki śpiący i marudny że nie dało sie wytrzymać. W dzień spał bardzo krótko i takie są rezultaty.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
witajcie ja na chwielke jestem padnieta po tym pugrzebie jak szlismy zówkiem myslalam ze sie utopimy w blocie upieprzyłam spodnie dobrze ze mialam mokre chusteczki to troche przeczyscilam ale maskara na przyszłosc bede siedziec w domu roksana padla o 4 spała do 6 teraz tez widze ze juz ma dosc siedzi juz w łózeczku do spania ciekawe o ktorej zasnie małz pojechał odwiez swoja siostre i czekam na niego bo musze sie isc wykapac i połozyc masakra pozdrówka
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
My dziś spędziliśmy bardzo miło dzień! Słoneczko świeciło na dworze 15 stopni prawdziwa wiosna byliśmy z koleżanką i jej dziećmi na spacerku i na placu zabaw.dzieciaki się wybawiły a my wygrzewały i poplotkowały!
Joliczka-
- Potrafię : co nie co
Jestem z: : Nowa Sól
Dzieci : mam dwów wspaniałych synów
Zaproszeń na ciacho : 28
My dzis bylismy u Cioci Tomka, bardzo bylo milo!
Nosek Maji wciaz ma slady tej przewrotki wczoraj
a Panie w banku czekajace w kolejce sie krzywo patrzyly na mnie, jeszcze na dodatek Maja juz byla spiaca i wisiala z smutna minka w wozku, ciekawe co sobie pomyslaly
Dobrej nocy!
Nosek Maji wciaz ma slady tej przewrotki wczoraj
a Panie w banku czekajace w kolejce sie krzywo patrzyly na mnie, jeszcze na dodatek Maja juz byla spiaca i wisiala z smutna minka w wozku, ciekawe co sobie pomyslaly
Dobrej nocy!
Marzena i Maja-
a nas zalali sąsiedzi w łazience przy rurach i nie wiedzieliśmy czy to u nas cieknie czy to od sąsiadów z góry a rury mamy zabudowane i zostawiony tylko ekran na wodomierze więc już myśleliśmy że trzeba będzie skuwać a to wszystko oczywiście w środku nocy, sąsiedzi z góry już spali małż ich budził, przyjechało pogotowie wodno-kan. i okazało się że to facet 2 piętra nad nami jak robił remont to mu hydraulik na odwrót rurki włożył i zatkał odpływ więc zalał 2 mieszkania pod sobą a nie wiem czy nie przeciekło do sąsiadów pod nami bo też już chyba spali i nikt nie otwierał więc ich nie uprzedziliśmy że potop mamy
MAjax-
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 1 sztuka męska
Zaproszeń na ciacho : 23
no to nie ciekawie, a szkody ubezpieczenie zaplaci?
Marzena i Maja-
wogóle nie było o tym mowy bo u nas to i tak zabudowane to nie widać szkód rzadnych
MAjax-
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 1 sztuka męska
Zaproszeń na ciacho : 23
no to cale szczescie bo takie zacieki to paskudne sa
Marzena i Maja-
Strona 1 z 1