Czwartek
+4
mama33
Nieznajoma
becia
sylwia
8 posters
Strona 1 z 1
Czwartek
jestem wykończona moja córcia budziła sie z 20 razy w nocy a ja teraz chodze na rzesach mam nadzieje ze niedługo mi troszke przejdzie
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
Re: Czwartek
O to miałaś podobna nockę do mojej a dziś marudzi niesamowicie
becia-
- Potrafię : ciągle uczę się czegoś nowego
Jestem z: : Wyszkowa
Dzieci : Patrycja i Maja
Zaproszeń na ciacho : 4
to pewnie ząbki albo pogoda taka moja w miare spala ładnie rano do mnie przyszła i zaczeła mnie calowac i tulic wiec miałam niesamowicie dobry poranek:) pózniej na zakupy musiałam wracac taksówka bo nie moglam sie ze wszystkim zabrac ale przynajmniej mam juz wszystko w proszku przygotowane na sobotnią impreze
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
Ja też miałam kiepską noc mój mały budził się z krzykiem i nie mogłam go uspokoić prawie przez pół godziny!
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
Nam noc minęła rewelacyjnie, było tylko jedne wzywanie matki
Za to namęczyłam się żeby położyć Piernika w południe, za skarby świata nie chciał zasnąć. Zwyczajnie robił mnie w konia... szedł do łóżka, kładł się do poduszki, nucił po swojemu ,,aaaa'' i zrywał się z wyrka z atakiem śmiechu.
Za to namęczyłam się żeby położyć Piernika w południe, za skarby świata nie chciał zasnąć. Zwyczajnie robił mnie w konia... szedł do łóżka, kładł się do poduszki, nucił po swojemu ,,aaaa'' i zrywał się z wyrka z atakiem śmiechu.
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
A moja nocka też super W prawdzie samotnie, bo chłop w pracy, ale za to się wyspałam Mój mówi, że Miśka daje na luz teraz, żeby sobie odbić, jak się urodzi ...mam nadzieję, że się myli
Jakoś coraz mi ciężej przyznaję, dzisiaj wszystko robię na raty, bo zaraz zadyszka i skurczyki-skurczybyki, i kłuje w dole... Mam nadzieję, że się nie rozpakuję przed weekendem, bo w sobotę zaplanowaliśmy rodzinną imprezę z okazji naszej rocznicy ślubu. W prawdzie wypada dopiero 21-go, ale bałam się, że mogę nie zdążyć
A na razie powolutku
Jakoś coraz mi ciężej przyznaję, dzisiaj wszystko robię na raty, bo zaraz zadyszka i skurczyki-skurczybyki, i kłuje w dole... Mam nadzieję, że się nie rozpakuję przed weekendem, bo w sobotę zaplanowaliśmy rodzinną imprezę z okazji naszej rocznicy ślubu. W prawdzie wypada dopiero 21-go, ale bałam się, że mogę nie zdążyć
A na razie powolutku
rumianek :)-
- Potrafię : całe mnóstwo rzeczy :)
Jestem z: : Lublina
Dzieci : jedna kruszynka :)
Zaproszeń na ciacho : 31
rumianeczku to szoruj za bardzo bo faktycznie cie rozłoży:)
chociaz ja po terminie myłam okna szalałam ze szmatami itp porzadki pełna para a i tak po 2 tygodniach urodziłam i to cesarką bo małej sie nie spieszyło:)
chociaz ja po terminie myłam okna szalałam ze szmatami itp porzadki pełna para a i tak po 2 tygodniach urodziłam i to cesarką bo małej sie nie spieszyło:)
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
Rumianeczku ja też tak miałam przed porodami i nawet później wyczytałam, że to normalne te porządki podobno nasza natura już jest tak stworzona, że szykujemy gniazdko. Mimo natury uważaj na siebie kochana.
kika4333-
- Potrafię : duuuuużo
Jestem z: : centrum Polski
Dzieci : Kacper Natalia
Zaproszeń na ciacho : 13
Ja przed porodem też szalałam z myciem okien itp. Nie mogłam sie powstrzymać.
U mnie podobnie jak u Rosi, w nocy Filip obudził sie tylko raz ale za to w południe usypiałam Go chyba z 1,5 godziny. Biegał, szalał i wariował ile wlezie aż w końcu padł.
Sylwia to pewnie budzenie na ząbki, na pocieszenie powiem że nie powinno to trwać dłużej niż 3 noce. Za jakis czas znów to samo i znów...
U mnie podobnie jak u Rosi, w nocy Filip obudził sie tylko raz ale za to w południe usypiałam Go chyba z 1,5 godziny. Biegał, szalał i wariował ile wlezie aż w końcu padł.
Sylwia to pewnie budzenie na ząbki, na pocieszenie powiem że nie powinno to trwać dłużej niż 3 noce. Za jakis czas znów to samo i znów...
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Rumianeczku nie przesadzaj z tym sprzątaniem masz odpoczywać i jeszcze raz odpoczywać!
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
Kobitki ja bym się jeszcze powstrzymała, ale wiecie ...goście będą, to chałupę chociaż trochę ogarnąć trzeba Ale oczywiście dużo też odpoczywam, nie co przesadzać z tym pucowaniem... I tak jak mi przejdzie "inwazja" przez dom, to nie będzie śladu po tych moich porządkach
rumianek :)-
- Potrafię : całe mnóstwo rzeczy :)
Jestem z: : Lublina
Dzieci : jedna kruszynka :)
Zaproszeń na ciacho : 31
Similar topics
» Czwartek czwartek czwartek 23 lipca
» Czwartek 4-ego
» czwartek 05.03
» Czwartek 24-ego
» czwartek 19.02
» Czwartek 4-ego