Bolesny czwartek:((
+6
bywalec1
dagolis
Nieznajoma
rumianek :)
sylwia
Mama i corcia
10 posters
Strona 1 z 1
Bolesny czwartek:((
Nie dosc ze zimny,sniezny i wietrzysty to jeszcze cholernie bolacy.
Chodze zgieta w pol a najlepiej byloby gdybym nie musiala chodzic.
Oczywiscie cala sprawczynia tego jest moja @ ale nastoj poprawil mi sie odrazu jak weszlam na forum i zobaczylam ze jestem"czerwona" i tak sobie pomyslalam skad Nitka wie ze akurat dzis dostalam@ i zrobila mnie czerwona
Zarty zartami ale boli jak cholera
A wogole to dlaczego jestem czerwona???
Zycze wszystkim milusiego czwartku.
Chodze zgieta w pol a najlepiej byloby gdybym nie musiala chodzic.
Oczywiscie cala sprawczynia tego jest moja @ ale nastoj poprawil mi sie odrazu jak weszlam na forum i zobaczylam ze jestem"czerwona" i tak sobie pomyslalam skad Nitka wie ze akurat dzis dostalam@ i zrobila mnie czerwona
Zarty zartami ale boli jak cholera
A wogole to dlaczego jestem czerwona???
Zycze wszystkim milusiego czwartku.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Re: Bolesny czwartek:((
pogode mam piekna zaraz idziemy na spacerek mnie tez strasznie polamalo cos w plecach tak na razy mnie boli ze nie moge sie schylic czy wyprostowac stara jestem i sie łamie MIC mam nadzieje ze szybko Cię przejdzie i bedzie dobrze zycze milego dzionka
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
U nas też bolało ... Miśka była na pierwszym szczepieniu! W obie rączki!!! Była baaaardzo dzielna, płakała tylko troszkę ...gorzej z tatusiem... no nie, nie - nie zemdlał, ale niewiele brakowało spocił się biedak jak mysz kochany jest
A poza tym ...pogoda fatalna, śnieg z deszczem z nieba leci, zimno jak w przysłowiowej psiarni, powinnam spać razem z Misiatorem, bo bezkofeinowa jakoś w ogóle mnie na nogi nie stawia, a ja siedzę z Wami w necie i spoglądam przez okno jak spod zawalonego dachu stodoły drabina do nieba wyje
A poza tym ...pogoda fatalna, śnieg z deszczem z nieba leci, zimno jak w przysłowiowej psiarni, powinnam spać razem z Misiatorem, bo bezkofeinowa jakoś w ogóle mnie na nogi nie stawia, a ja siedzę z Wami w necie i spoglądam przez okno jak spod zawalonego dachu stodoły drabina do nieba wyje
rumianek :)-
- Potrafię : całe mnóstwo rzeczy :)
Jestem z: : Lublina
Dzieci : jedna kruszynka :)
Zaproszeń na ciacho : 31
To dzielna Misiunia byla jak tylko troszke zaplakala.
Brawo dla niej i buziaki od cioci forumowej
Biedny mezulek dobrze ze Wam tam nie zemdlal,swoja droga to milo jak tatus rowniez przezywa.Takie to slodkie jak nie zgrywaja twardzieli.
Brawo dla niej i buziaki od cioci forumowej
Biedny mezulek dobrze ze Wam tam nie zemdlal,swoja droga to milo jak tatus rowniez przezywa.Takie to slodkie jak nie zgrywaja twardzieli.
Mama i corcia-
przyznam sie ze troszke sie usmiałam jak Rumianku napisałas ze maz prawie zemdlał tak to z nimi jest ze czasami zahowuja sie gorzej od dzieci ale taki ich urok
A dla Misuni wielkie dzielna dziewczynka
dodam ze moja miała szczepienia w nużki
A dla Misuni wielkie dzielna dziewczynka
dodam ze moja miała szczepienia w nużki
sylwia-
a ja tez normalnie dzis w bólach przy wczorajszym odsniezaniu musiało mnie gdzies zawiac i całe plecy kregosłu i lopatki mnie bola ze nawet spac nie mogłam zasnełam okolo 4.30 wiem ze tesc juz wstal palic juz po2 kawach i ledwo sie ruszam MiC ja juz po okresie własnie jestem ale tez mnie okorpnie brzuch bolał najgorzej w niedziele:x masakra jakas my kobiety mamy przekichane
rumianku brawa dla malej moja zle znosiła wszystkie szczepienia płakała i gorączkowala mi zawsze cala noc po szczepieniach smarowalam jej uklucia altacetem troche pomagało usmiezyc obolale rączki ..biedne dzieciaki a jak sie dzis znowu wyzyje na tesciowej i jej wpakuje igłe w brzuch:E na powaznie kłuje ja juz ponad tydzien ale zawsze mi sie rece trzesą
rumianku brawa dla malej moja zle znosiła wszystkie szczepienia płakała i gorączkowala mi zawsze cala noc po szczepieniach smarowalam jej uklucia altacetem troche pomagało usmiezyc obolale rączki ..biedne dzieciaki a jak sie dzis znowu wyzyje na tesciowej i jej wpakuje igłe w brzuch:E na powaznie kłuje ja juz ponad tydzien ale zawsze mi sie rece trzesą
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
U nas tez wszystkie szczepienia sa w nogi.
Mama i corcia-
moja Natalia z tego co pamiętam też miała wszystkie szczepienia w nóżki( oprócz tego w szpitalu). my w następnym tygodniu idziemy na szczepienie :( przykre jest jak dzieci muszą cierpieć przy kłuciu!
U nas za oknem, po wczorajszej zimie znów wróciła jesień...
M&c jesteś dobrym duszkiem forum gratuluję.
U nas za oknem, po wczorajszej zimie znów wróciła jesień...
M&c jesteś dobrym duszkiem forum gratuluję.
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Jeszcze o DDF czyli czerwonym nicku
[quote="Mama i corcia"]...ale nastoj poprawil mi sie odrazu jak weszlam na forum i zobaczylam ze jestem"czerwona" [...]
A wogole to dlaczego jestem czerwona??? [quote]
A propos DDF czyli "czerwonego" nicka - proponuję by Nitka podawała za co jest to wyróżnienie - z caloksztalt czy za jakieś konkretne osiągniecie. Wtedy będziemy wiedzieli czego gratulować.
U mnie bylo podane: za fotoreportaż z targow "Twoje dziecko" na potralu. Ale mój i marzenki miesiac już minął więc pewnie niebawem wrócimy do zielonych nicków ustępując miejsca amince, Mamie&córci i następnym
I myśłę że te DDF to nie za @ bo wtedy (zważywszy że tytuł dostaje się na miesiąc) "czerwonych" byłaby tu zdecydowana większość
A wogole to dlaczego jestem czerwona??? [quote]
A propos DDF czyli "czerwonego" nicka - proponuję by Nitka podawała za co jest to wyróżnienie - z caloksztalt czy za jakieś konkretne osiągniecie. Wtedy będziemy wiedzieli czego gratulować.
U mnie bylo podane: za fotoreportaż z targow "Twoje dziecko" na potralu. Ale mój i marzenki miesiac już minął więc pewnie niebawem wrócimy do zielonych nicków ustępując miejsca amince, Mamie&córci i następnym
I myśłę że te DDF to nie za @ bo wtedy (zważywszy że tytuł dostaje się na miesiąc) "czerwonych" byłaby tu zdecydowana większość
bywalec1-
- Potrafię : być poważny ale tez wesoły
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 2 córki
Zaproszeń na ciacho : 25
Bywalec mnie rozbroił, za to.
MiC mi tez wlaśnie wczoraj skończyła sie @, czekam z utęsknieniem na następną.
Brawa dla Miśki
MiC mi tez wlaśnie wczoraj skończyła sie @, czekam z utęsknieniem na następną.
Brawa dla Miśki
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Chyba sie domyslam czemu MiC ma DDF. Na Portalu jest Twój pomysł na zabawę jesienną, chyba z to masz wyróżnienie.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
aniaffff napisał:Chyba sie domyslam czemu MiC ma DDF. Na Portalu jest Twój pomysł na zabawę jesienną, chyba z to masz wyróżnienie.
Kurcze Aniafff no wlasnie moze dlatego.
Mama i corcia-
Ja juz uciekam do luzia.
Musze jutro wczesnie wstac bo dzisiaj przeciez przez ten bol nie zebralam sie na zakupy z Jessi a jutro juz koniecznie musze bo po polodniu jedziemy na weekend do Wiednia do siostry malza.
Mogla bym tez w Wiedniu kupic ale nie bedzie kiedy poniewaz moj ukochany malz z okazji urodzin zabiera mnie na disco a w sobote bedziemy padnieci i nie bedzie mi sie chcialo chodzic po sklepach.
Juz tyle lat nie bylam nigdzie ze mam nadzieje ze nie dostane kolki po jednym kawalku
Zycze spokojnej nocy Wszystkim.
Musze jutro wczesnie wstac bo dzisiaj przeciez przez ten bol nie zebralam sie na zakupy z Jessi a jutro juz koniecznie musze bo po polodniu jedziemy na weekend do Wiednia do siostry malza.
Mogla bym tez w Wiedniu kupic ale nie bedzie kiedy poniewaz moj ukochany malz z okazji urodzin zabiera mnie na disco a w sobote bedziemy padnieci i nie bedzie mi sie chcialo chodzic po sklepach.
Juz tyle lat nie bylam nigdzie ze mam nadzieje ze nie dostane kolki po jednym kawalku
Zycze spokojnej nocy Wszystkim.
Mama i corcia-
Dobranoc i miłych snów
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
Mama i corcia trzymam kciuki za dicho.Udanej zabawy i połamania nóg Na pewno będziesz parkietu ja się już o to zatroszczyłam
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
MiC wczoraj dostalas @?
Ja tez.
Bolalo jak cholera co mi sie rzadko zdarza, jak po porodzie sie prawie czulam, zastanawialam sie nawet nad tym czy to moze nie okres tylko poronienie bo tak bolalo ale termin sie zgadza wiec sama juz nie wiem.
MiC baw sie dobrze na disco, niestety nas wtedy w Wiedniu jeszcze nie bedzie.
Ja tez.
Bolalo jak cholera co mi sie rzadko zdarza, jak po porodzie sie prawie czulam, zastanawialam sie nawet nad tym czy to moze nie okres tylko poronienie bo tak bolalo ale termin sie zgadza wiec sama juz nie wiem.
MiC baw sie dobrze na disco, niestety nas wtedy w Wiedniu jeszcze nie bedzie.
Marzena i Maja-
- Potrafię : gotowac, zrozumiec dzieci, pomagac, spac
Jestem z: : Szklarska Poreba
Dzieci : Maja Emilia
Zaproszeń na ciacho : 35
Ja tez wczoraj dostałam @ to chyba zarazliwe na forum
sylwia-