Pierwszy weekend października
4 posters
Strona 1 z 1
Pierwszy weekend października
Witam babeczki.Ja co prawda miałam dziś nocke z głowy bo psiapsiółka miała problemy miłosne ale drugą kawke właśnie pije także myślę że zaraz stane na nogi.
Troszke w domku zrobie i na zakupki z koleżanką wyruszamy
Ahhhh zapomniałabym zamówiłam pogoge na dziś słoneczko i bez deszczyku
Troszke w domku zrobie i na zakupki z koleżanką wyruszamy
Ahhhh zapomniałabym zamówiłam pogoge na dziś słoneczko i bez deszczyku
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
Re: Pierwszy weekend października
to u nas pogoda sie sprawdza dziekuje bardzo bo u nas pogoda potrzebna zeby dach skonczyc;)
dzis byla moja pierwsza jazda autkiem gdyby nie zbedne komentarze janusza to bylo by ok ---musimy naprawic chamulce bo sa słabe i mozna jezdzic:) roksana wlasnie sie usypia a ja zaprawszam na poobiednia kawusie:)
dzis byla moja pierwsza jazda autkiem gdyby nie zbedne komentarze janusza to bylo by ok ---musimy naprawic chamulce bo sa słabe i mozna jezdzic:) roksana wlasnie sie usypia a ja zaprawszam na poobiednia kawusie:)
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
U nas pogoda bardzo nieprzyjemna Nie pada co prawda, ale jest taka wichura, ze drzewa nam sie do ziemi uginaja
Myslalam, zepojade na zakupy chociaz, a tu nic. W tym badziewnym kraju znowu maja jakies swieto i wszystko na 4 spusty zamkniete. Musze poszukac co tu w poblizu w holandii maja i podjade, bo w lodowce podobnie wiatr tylko hula jak na dworze
Ja juz zdazylam posprzatac caly dom, wyszorowac lazienke, podlac kwiaty, zrobic pranie, nastepne czeka na wyprasowanie...
Mala wcina 3 porcje truskawek i jask nie peknie, to bedzie cud normalnie. Zaraz ja tez wsadze do lozka, bo cos maruda sie robi, a ja chwilke odsapne przy kawce i polece dalej do roboty...
Myslalam, zepojade na zakupy chociaz, a tu nic. W tym badziewnym kraju znowu maja jakies swieto i wszystko na 4 spusty zamkniete. Musze poszukac co tu w poblizu w holandii maja i podjade, bo w lodowce podobnie wiatr tylko hula jak na dworze
Ja juz zdazylam posprzatac caly dom, wyszorowac lazienke, podlac kwiaty, zrobic pranie, nastepne czeka na wyprasowanie...
Mala wcina 3 porcje truskawek i jask nie peknie, to bedzie cud normalnie. Zaraz ja tez wsadze do lozka, bo cos maruda sie robi, a ja chwilke odsapne przy kawce i polece dalej do roboty...
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
ja już drugi dzień porządki w szafach robię ale mi to kiepsko idzie. Natalia właśnie sie obudziła i przykleiła mi się do kolan i tak sobie dwie siedzimy na forum. zaraz zjemy obiadek, pójdziemy na spacerek a wieczorkiem ide na pifffko ze znajomymi.
Miłego wekkendu życzę wszystkim.
Miłego wekkendu życzę wszystkim.
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Similar topics
» Pierwszy czwartek października
» 10 października- sobota
» Pierwsza środa października
» weekend
» Czy któraś z Was dostała kiedykolwiek mandat?
» 10 października- sobota
» Pierwsza środa października
» weekend
» Czy któraś z Was dostała kiedykolwiek mandat?
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: