Czy któraś z Was dostała kiedykolwiek mandat?
+10
gonialbn
agnese
sylwia
anulaaa33
aminka
aniaffff
maxine-fee
mama33
Nieznajoma
Nitka
14 posters
Strona 1 z 1
Re: Czy któraś z Was dostała kiedykolwiek mandat?
ja tez nie bo nie mam prawka jeszcze
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
Ja nie dostałam bo też nie mam prawka ale mój szacowny mąż jak jechał z nami to dostał 200 zł mandatu za wyprzedzanie na podwójnej ciągłej
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
Ja tez nie bo nie mam prawka
Ale moj juz pare dostal i ostatnio mu autko odcholowali :( wrrrrrrrr stanol na chwilke doslownie pare minut jakas menda zadzwonila i juz byli :( i taka przyjemnosc 16o euro wrrrrrrrrrrrrr
Ale moj juz pare dostal i ostatnio mu autko odcholowali :( wrrrrrrrr stanol na chwilke doslownie pare minut jakas menda zadzwonila i juz byli :( i taka przyjemnosc 16o euro wrrrrrrrrrrrrr
maxine-fee-
- Potrafię : wszystko :)
Jestem z: : wami
Dzieci : Marcysia :)
Zaproszeń na ciacho : 24
Ja dostałam - 100zł za brak pasów i łysą oponę.
Mąż dostał 400 zł za wypadek z jego winy.
Oba jeszcze nie zapłacone, pewnie poczekamy jak nam zabiorą ze zwrotów za Pity.
Mąż dostał 400 zł za wypadek z jego winy.
Oba jeszcze nie zapłacone, pewnie poczekamy jak nam zabiorą ze zwrotów za Pity.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Ja powinnam dostac juz kilka razy, ale zna sie kogos tu i tam.. (to jeszcze w PL) tu w DE nie dostalam.
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
Ja nie dostałam i mąż również z racji wykonywanego zawodu.A gdyby nawet to nie miałby za co bo jeździ ostrożnie
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
ja nie dostałam
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
mój mąz raz dostał ale juz nie wiem za co :_)
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
a mój to raz dostal za czerwone światło w Niemczech i miał zakaz jazdy po Niemczech przez miesiąc
agnese-
- Potrafię : wiele
Jestem z: : FR
Dzieci : mam córeczkę
Zaproszeń na ciacho : 23
Dostałam za parkowanie w niedozwolonym miejscu.
gonialbn-
- Potrafię : stanąć na głowie
Jestem z: : ?
Dzieci : !
Zaproszeń na ciacho : 16
a ja dostałam za przekroczenie prędkości... tak jeszcze byłam młoda jechałam swoim kochanym opelkiem no i na dozwolonych 50km/h jechałam 100km/h... zjeżdzałam właśnie z górki a tu nagle widzę policjanta i lizaczek... dgyby stał radiowóz to bym zauważyła ale niestety policjant był na motorze :( w każdym razie przy trwających ponad pół godziny negocjacjach dałam mu 50 zł i pojechałam dalej. Może nie powinnam się do tego przyznawac...
Marzena-
- Potrafię : :)
Jestem z: : okolic stolicy
Dzieci : słodziak Mati :)
Zaproszeń na ciacho : 31
Ja zostalam raz zatrzymana i normalnie powinni mi wtedy zabrac prawko.
Jechalam po psiapsiolke a bylam bardzo spozniona wiec gnalam sobie 120 w terenie zabudowanym (mlode i glupie) no i wyskoczyl mi pan z lizaczkiem,jednak za nim do mnie to dotarlo to zatrzymalam sie daleko,daleko,daleko za nim.No i siedze w tym aucie bo przeciez nie wolno wysiadac bez zgody,wiec tak czekalam dobrych pare munut az pan policjant do mnie podejdzie(pod gorke bylo).Szczescie w nieszczesciu ze mnie na radar nie wzial.Kazal mi wziac dokumenty i isc z nim do radiowozu.
Wiec wysiadam a bylam w naprawde skromnej mini,szpileczkach i bardzo wydekoldowanej bluzce no i ide ten kawal drogi z policjantem.No i na moje szczescie trafilam na dwoch zboczkow(tak wiem fajnie to zabrzmialo)bo w radiowozie byl drugi.Usiadlam tam sobie,sprawdzili mi dokumenty,pogadali cos od rzeczy a ja sie tylko slodko usmiechalam no i stwierdzili ze tym razem dostane tylko slowna nagane,wiec grzecznie bardzo podziekowalam i poszlam ten kawal do samochodu usmiechnieta od ucha do ucha.
Jednak jak to potem do mnie dotarlo ze moglam sie nie wyplacic lub stracic prawko jak by inn byli to mi sie juz dnia odechcialo.
Ja sobie nie wyobrazam swojego zycia bez prawka,Kocham jezdzic.
Oczywiscie z wiekiem dotarlo do mnie ze nie ma co szalec na drodze i jestem bardzo przepisowym kierowca
Jechalam po psiapsiolke a bylam bardzo spozniona wiec gnalam sobie 120 w terenie zabudowanym (mlode i glupie) no i wyskoczyl mi pan z lizaczkiem,jednak za nim do mnie to dotarlo to zatrzymalam sie daleko,daleko,daleko za nim.No i siedze w tym aucie bo przeciez nie wolno wysiadac bez zgody,wiec tak czekalam dobrych pare munut az pan policjant do mnie podejdzie(pod gorke bylo).Szczescie w nieszczesciu ze mnie na radar nie wzial.Kazal mi wziac dokumenty i isc z nim do radiowozu.
Wiec wysiadam a bylam w naprawde skromnej mini,szpileczkach i bardzo wydekoldowanej bluzce no i ide ten kawal drogi z policjantem.No i na moje szczescie trafilam na dwoch zboczkow(tak wiem fajnie to zabrzmialo)bo w radiowozie byl drugi.Usiadlam tam sobie,sprawdzili mi dokumenty,pogadali cos od rzeczy a ja sie tylko slodko usmiechalam no i stwierdzili ze tym razem dostane tylko slowna nagane,wiec grzecznie bardzo podziekowalam i poszlam ten kawal do samochodu usmiechnieta od ucha do ucha.
Jednak jak to potem do mnie dotarlo ze moglam sie nie wyplacic lub stracic prawko jak by inn byli to mi sie juz dnia odechcialo.
Ja sobie nie wyobrazam swojego zycia bez prawka,Kocham jezdzic.
Oczywiscie z wiekiem dotarlo do mnie ze nie ma co szalec na drodze i jestem bardzo przepisowym kierowca
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
ja nie dostałam( bo jeszcze nigdy mnie nie zatrzymali) ale na pewno dostanę przy najbliższej okazji jak mnie policja zatrzyma- za nie zmienienie danych w prawku :( ale jakośmi nie po drodze nigdy do złożenia tych dokumentów...
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Mój pierwszy raz...
anulaaa33 napisał:Ja nie dostałam i mąż również z racji wykonywanego zawodu.A gdyby nawet to nie miałby za co bo jeździ ostrożnie
Masz męża policjanta??
Ja dostalem kilka ale recydywistą nie jestem.
Pamiętam swoj pierwszy: marcowy wieczor, śnieg pada wielkimi platami a ja - od 2 dni szczęsliwy posiadacz swojego pierwszego malucha - zasuwam bez światłe przez Plac Zbawiciela....
bywalec1-
- Potrafię : być poważny ale tez wesoły
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 2 córki
Zaproszeń na ciacho : 25
dagolis napisał:ja nie dostałam( bo jeszcze nigdy mnie nie zatrzymali) ale na pewno dostanę przy najbliższej okazji jak mnie policja zatrzyma- za nie zmienienie danych w prawku :( ale jakośmi nie po drodze nigdy do złożenia tych dokumentów...
No własnie , ja mam inne dane w dowodzie i inne w prawku. Jak mnie zatrzymali ostatnio to sie gościu pytał ale nie powiedziała że to jest karalne.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
no widzisz a mi powiedzieli że za niezmienienie danych grozi mandat także mnie trochę pocieszyłaś ja w dowodzie mam inne nazwisko i adres zamieszkania a w prawku jeszcze stare dane....aniaffff napisał:dagolis napisał:ja nie dostałam( bo jeszcze nigdy mnie nie zatrzymali) ale na pewno dostanę przy najbliższej okazji jak mnie policja zatrzyma- za nie zmienienie danych w prawku :( ale jakośmi nie po drodze nigdy do złożenia tych dokumentów...
No własnie , ja mam inne dane w dowodzie i inne w prawku. Jak mnie zatrzymali ostatnio to sie gościu pytał ale nie powiedziała że to jest karalne.
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Similar topics
» detoren któraś stosowała???
» Dekoloryzacja-robiła któras?? pilne
» Ha-Pantotén Optimum- stosowala to któraś??
» Czy któraś z Was stosowała w ciąży luteinę?
» Czy któraś stosowała lub słyszała cokolwiek o diecie Kopenhaskiej?
» Dekoloryzacja-robiła któras?? pilne
» Ha-Pantotén Optimum- stosowala to któraś??
» Czy któraś z Was stosowała w ciąży luteinę?
» Czy któraś stosowała lub słyszała cokolwiek o diecie Kopenhaskiej?
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: