10 października- sobota
5 posters
Strona 1 z 1
10 października- sobota
witam o poranku i kawusie wszystkim pijącem serwuję mimo iż nikogo jeszcze nie ma ale jak ktoś wreszcie to zajrzy to kawusia już czeka gotowa.
u nas słonecznie i niedługo na spacerek pójdziemy. Na razie czekam na śniadanie które właśnie robi mój mężuś z córeczką
miłego dnia wszystkim życzę
u nas słonecznie i niedługo na spacerek pójdziemy. Na razie czekam na śniadanie które właśnie robi mój mężuś z córeczką
miłego dnia wszystkim życzę
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Re: 10 października- sobota
Witam i ja.
Dagolisku bardzo dziekuje Ci za kawke bo ja nie jestem w stanie jej sobie zrobic.
Obudzilam sie z tak okropnym bolem brzucha ze nie moge sie ruszac co oznacza oczywiscie zblizajacy sie okres-ZNOWU
Jeszcze jak na zlosc malz w pracy dzisiaj.
A pogoda niestety paskudna,upaly sie skonczyly i teraz leje i jest strasznie zimno a mowili ze upaly jeszcze przez weekend beda a tu raprem trzy dni byly.
Juz nie marudze,zycze Wszystkim milutkiego dnia.
Dagolisku bardzo dziekuje Ci za kawke bo ja nie jestem w stanie jej sobie zrobic.
Obudzilam sie z tak okropnym bolem brzucha ze nie moge sie ruszac co oznacza oczywiscie zblizajacy sie okres-ZNOWU
A pogoda niestety paskudna,upaly sie skonczyly i teraz leje i jest strasznie zimno a mowili ze upaly jeszcze przez weekend beda a tu raprem trzy dni byly.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Diagolisku stawiałam już kawcie z rana tylko w weekendowym wątku...
JA JUŻ POPRASOWAŁAM ojoj a było tego
JA JUŻ POPRASOWAŁAM ojoj a było tego
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
Współczuję bardzo i mam nadzieję że Ci szybko przejdzie ten bólMama i corcia napisał:Witam i ja.
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
MiC tule mocno :* mój mężus tez sie pytał wczoraj kiedy w brzuszku zawita dzidzius... 3 miesiac i nic no coz staramy sie nadal ja z rana kawusie odstawilam ale za to poobiednia stawiam;) moze wieczorem sie gdzies wybierzemy?? no zobaczymy jak mężus bedzi zmeczony czy nie bo jeszcze ma troszke pracy na polku niestety u nas pogoda barowa zimno i ponuro:( zaczeło padac roksana za tatusiem bardzo steskniona jak go tylko wczoraj zobaczyla to nie pozwolila mu nawet obiadu dokonczyc tylko mówi
"tatus przytul mnie ,tatus przytul nanusie-Roksanusie:D" no u musiał tulic córcie bo pakowala mu sie strasznie na kolana ze nie odpusciła:)
"tatus przytul mnie ,tatus przytul nanusie-Roksanusie:D" no u musiał tulic córcie bo pakowala mu sie strasznie na kolana ze nie odpusciła:)
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
Nieznajoma na pewno niedługo doczekacie się dzidziusia! Nam się udało 4 miesiąca starań także trzymam mocno kciuki za fasolkę!
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: