Pierwsza środa października
+4
mama33
Armelia1
dagolis
anulaaa33
8 posters
Strona 1 z 1
Pierwsza środa października
Witam babeczki 3 dla siebie abym szybko doszła do siebie.
Komu jeszcze??
Nocka kolejna tragiczna tym razem Amelke tak kaszlało że spać nie mogła
Piątą nocke z rzędu śpie po dwie godziny.Ide zaraz do lekarza i zawioze ją do teściowej bo jeszcze mi małe pozaraża
Komu jeszcze??
Nocka kolejna tragiczna tym razem Amelke tak kaszlało że spać nie mogła
Piątą nocke z rzędu śpie po dwie godziny.Ide zaraz do lekarza i zawioze ją do teściowej bo jeszcze mi małe pozaraża
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
Re: Pierwsza środa października
ja kawę też poproszę bo u mnie równiez kolejna noc zarwana. Natalii wychodzą trójeczki i tak jej się dają we znaki od kilku dni...
anulaaa33 daj znać co lekarz powiedział. życzę zdrówka Amelce a Tobie siły i wytrwałości.
anulaaa33 daj znać co lekarz powiedział. życzę zdrówka Amelce a Tobie siły i wytrwałości.
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
oooooooo to współczuję mam nadzieję,że Amelka szybko wróci do zdrówka pozdrawiam
Armelia1-
- Potrafię : dobrze gotować
Jestem z: : śląskie
Dzieci : córeczka Nadia
Zaproszeń na ciacho : 64
ząbki-fajnie jak są ale masakra jak się wyrzynają niedawno Nadii wychodziły pierwsze i to 6 praktycznie naraz to była masakradagolis napisał:ja kawę też poproszę bo u mnie równiez kolejna noc zarwana. Natalii wychodzą trójeczki i tak jej się dają we znaki od kilku dni...
życzę Wam dziewczyny siły i więcej wypoczynku
Armelia1-
- Potrafię : dobrze gotować
Jestem z: : śląskie
Dzieci : córeczka Nadia
Zaproszeń na ciacho : 64
Współczuję Wam dziewczyny mam nadzieję anulaaa że Amelka szybko wyzdrowieje a Natalce dagolisku szybko wyjdą te trójeczki
Ja też nie mogłam spać miałam jakieś natrętne myśli dotyczące tej mojej nieszczęsnej pracy! Ach jak ja już bym chciała odetchnąć żeby się wszystko jakoś wyjaśniło bo moja głowa niedługo wybuchnie!!!
Ja też nie mogłam spać miałam jakieś natrętne myśli dotyczące tej mojej nieszczęsnej pracy! Ach jak ja już bym chciała odetchnąć żeby się wszystko jakoś wyjaśniło bo moja głowa niedługo wybuchnie!!!
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
dziewczyny mam nadzieje ze zabki szybko wyjda i bedzie to za wami a niestety przedemna Wiki dzisiaj musiala spac z nami bo tak płakała ze sama nie wiedziałam co jej jest ale na szczescie przy nas było troszke lepiej ja juz po kawce ale poprosze druga
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
i ja tez nocka zarwana do 3 prawie roksana sie przebudzala co chwile z płaczem a wstałoa o 6 wiec nie odpoczelam obiadek juz zrobiłam tesciowa wstała wczesniej i chciała przy kuchni siedziec to ją wygoniłam ...zle sie czuje a pokazówke jeszcze robi no... baby!!
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
A u nas lato w pelni ale nie takie spokojne tylko upalne.
Normalnie nie wiem co sie dzieje ale dzisiaj jest w cieniu 28stopni
Bylysmy juz na spacerze z Nusia to ja mimo tego ze ubrana bylam prawie w nic to i tak pot po d...czole mi kapal.Gorac normalnie na maxa i zapowiadaja tak jeszcze jutro i pojutrze napewno.
Dziewczyny zycze Wam Wszystkim i Waszym pociechom mnustwo zdrowka,bezbolesnego wyjscia zabkow i rozwiazania szynko i bezbolesnie wszystkich problemow ktore nie daja Wam spac.
Normalnie nie wiem co sie dzieje ale dzisiaj jest w cieniu 28stopni
Bylysmy juz na spacerze z Nusia to ja mimo tego ze ubrana bylam prawie w nic to i tak pot po d...czole mi kapal.Gorac normalnie na maxa i zapowiadaja tak jeszcze jutro i pojutrze napewno.
Dziewczyny zycze Wam Wszystkim i Waszym pociechom mnustwo zdrowka,bezbolesnego wyjscia zabkow i rozwiazania szynko i bezbolesnie wszystkich problemow ktore nie daja Wam spac.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Amelka zdrowa jak ryba a kaszel nie wiadomo od czego...może na tle alergicznym...A jeśli chodzi o naszą służbe zdrowia to tragedia normalnie 5 godzin spedziłam latajac od ośrodka do ośrodka w dodatku na nogach.
Ale zawiozłam Amelke do teściowej wole dmuchać na zimne niż miało by mi coś wyskoczyć przed operacją
Ale zawiozłam Amelke do teściowej wole dmuchać na zimne niż miało by mi coś wyskoczyć przed operacją
anulaaa33-
Witam..ostatnio nie mam czasu zagladąć do Was:(( Dostałam paczuszkę z kamieniami i naszła mnie wena twórcza:)
Dziś wielki dzien dla mojej rodzinki!Moja najstarsza latorośl skończyła 14 lat!Bosze jak ten czas szybko leci...a pamiętam,jak była taka malenka jak Filip...Jeszcze trochęi zaczną się randki..i tylko patrzec jak wyfrunie mi z domku..ih..taka kolej
zyczę zdrówka wszystkim pociechom i spadam spac:****
Dziś wielki dzien dla mojej rodzinki!Moja najstarsza latorośl skończyła 14 lat!Bosze jak ten czas szybko leci...a pamiętam,jak była taka malenka jak Filip...Jeszcze trochęi zaczną się randki..i tylko patrzec jak wyfrunie mi z domku..ih..taka kolej
zyczę zdrówka wszystkim pociechom i spadam spac:****
aga_nes-
Jestem z: : Polska/Irlandia
Dzieci : Wiktoria i Filip
Zaproszeń na ciacho : 6
Aga_nes duzo,duzo zdrowka i samych szczesliwych dni dla Twojej coreczki.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Bardzo dziękuję w imieniu Vicky:)) Ja bym bardzo chciała zeby ona była mamusi małacóreczą..a t juz kobita..i w niedziele była na pierwszej randce..ale wróciła jakas zdegustowana...
aga_nes-
No tak teraz to się zaczną same randeczki Jak dobrze że moje jeszcze takie małe
na 14-te urodzinki
na 14-te urodzinki
anulaaa33-
Małe ,małe..zobaczysz jak ten czas Ci zleci ))
aga_nes-
Aga_nes jaką Ty masz już dużą córę wszystkiego najlepszego dla Wiktorii!
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
Similar topics
» Pierwsza środa lutego
» 10 października- sobota
» Pierwszy weekend października
» Pierwszy czwartek października
» Pierwsza @ po porodzie
» 10 października- sobota