poniedzialkowo 21.09.2009
+4
anulaaa33
buchmietka
Nitka
Nieznajoma
8 posters
Strona 1 z 1
poniedzialkowo 21.09.2009
dzien dobry wszytskiem stawiam kawusie:)
miałam bardzo ciężką noc nie dosc ze polozylismy sie pózno spac bo nam sie zebralo na amory jeszcze to na dodatek Roksana sie obudziła koło 2-3 i nie spala juz do 5 nosz masakra Janusz wogóle prawie nie zdrzemnął oka a dzis cały dzien na nogach mowi ze w pracy sie lepiej wysypia niz w domu no ale cóz ja moge Roksanie jakby ktos dał kawy za nicc nie chciala sie połozyc ...rano tez juz przed 8 na nogach nosz masakra jakas
miałam bardzo ciężką noc nie dosc ze polozylismy sie pózno spac bo nam sie zebralo na amory jeszcze to na dodatek Roksana sie obudziła koło 2-3 i nie spala juz do 5 nosz masakra Janusz wogóle prawie nie zdrzemnął oka a dzis cały dzien na nogach mowi ze w pracy sie lepiej wysypia niz w domu no ale cóz ja moge Roksanie jakby ktos dał kawy za nicc nie chciala sie połozyc ...rano tez juz przed 8 na nogach nosz masakra jakas
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
Re: poniedzialkowo 21.09.2009
Cześć baby kochane, pozbierać się nie mogę po tym tygodniowym zwolnieniu = wszystko mi leci z rąk
Mam nadzieję, że to minie i znów szybko przystosuję się do szarej rzeczywistości...
Mały już zdrowy, więc powinno iść lepiej..
Mam nadzieję, że to minie i znów szybko przystosuję się do szarej rzeczywistości...
Mały już zdrowy, więc powinno iść lepiej..
U nas też ciężka noc bo Alusia brzuszek bolał, meczy sie biedactwo a alergologa mamy dopiero w środę.
Nawet kawy nie mogę sie napić bo boje się o jego brzuszek, zwariować można przez to uczulenie.
Na dodatek może dzisiaj będą wyniki w UP i dowiem sie czy przeszłam a raczej moj wniosek dalej, kciuczyć proszę
Nawet kawy nie mogę sie napić bo boje się o jego brzuszek, zwariować można przez to uczulenie.
Na dodatek może dzisiaj będą wyniki w UP i dowiem sie czy przeszłam a raczej moj wniosek dalej, kciuczyć proszę
buchmietka-
- Potrafię : zalezy od sytuacji
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : Kamil- 5 lat, Aleks - 7 miesięcy
Zaproszeń na ciacho : 5
A my dziś byliśmy dziś na badaniu bera z Wikusią i wyszło dobrze aż się popłakałam ze szczęścia ale mam humorek zaraz ide na spacerek co by odpocząć psychicznie ;)
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
Ta nocka to ogolnie chyba jaks krzywa byla, bo AMisia tez plakala. W ogole to ja durna dalam jej wczoraj troche loda. Nie moglam ni dac, bo wybralismy sie cala ekipa na deser to jej tez zamowilam malutkiego balwanka lodowego (sama go z karty wybrala jak zobaczyla, hihi). No i moglam przewidziec, ze tak sie to skonczy. Po dwoch godzinach snu zaczelo sie... bidula tak plakala...
Dalam jej kropelki, potem ponosilam, wzielam do nas na chwilke, zeby posiedziala.. a ta nic chwila spokoj, brzuszek lepiej, ale ta znow zaczela plakac. Po dluzszym namysle i jej pokazywaniu na talerze co staly na stole okazalo sie, ze jest do tego wszystkiego glodna
Az mi sie wierzyc nie chcialo, ale malz zrobil jej butle i rzeczywiscie wypila do dna! Potem polozylam ja do lozka i zasnela natychmiast. Ostatni raz obudzila sie z glodu w nocy jak miala 2 mce...
Na szczescie dala nam dzis rano pospac
Teraz znowu drzemie, a ja tu na malej kawce.
Zaraz lece, bo juz widze jak zelazko sie do mnie usmiecha
Popoludniu jak malz wroci pojedziemy na rowery, bo pogoda sliczna.
Wpadne do Was wieczorem
Dalam jej kropelki, potem ponosilam, wzielam do nas na chwilke, zeby posiedziala.. a ta nic chwila spokoj, brzuszek lepiej, ale ta znow zaczela plakac. Po dluzszym namysle i jej pokazywaniu na talerze co staly na stole okazalo sie, ze jest do tego wszystkiego glodna
Az mi sie wierzyc nie chcialo, ale malz zrobil jej butle i rzeczywiscie wypila do dna! Potem polozylam ja do lozka i zasnela natychmiast. Ostatni raz obudzila sie z glodu w nocy jak miala 2 mce...
Na szczescie dala nam dzis rano pospac
Teraz znowu drzemie, a ja tu na malej kawce.
Zaraz lece, bo juz widze jak zelazko sie do mnie usmiecha
Popoludniu jak malz wroci pojedziemy na rowery, bo pogoda sliczna.
Wpadne do Was wieczorem
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
a ja kupiłam wlasnie buciki na allegro 5 par 1 klapki januszowi i mi po domciu -profilowane 2 pary sportowych takoch botków fajnych i kozaki zimowe sportowe tez nie powiem ile dalam bo mnie az slabi na samą mysl jeszcze licytuje roksanie zimowe a'la glany
Nieznajoma-
u mnie dzisiaj tez noc raczej nieprzespana bo Nataka płakała w nocy i wstawałam może z 15 razy i tak ją dzisiaj obserwując, zastanawiam się czy to aby nie trójeczki tak jej dają się we znaki???
rano byłam w MOPR- składałam wniosek o zasiłek.następnie spacerek z córeczką. w dalszej kolejności dnia była u mnie na kawie koleżanka z którą pracowałam a potem poszłyśmy na miasto coś przekąsić. następnie na placyku z koleżankami byłyśmy więc dzieci się wybawiły trochę. a niedawno była jeszcze na herbatce znajoma która jest w 13 tyg ciąży(udało im się po 2 latach więc zawsze warto czekać kochane!) och napięty dzień był dziś!!! teraz mężuś z Natalią a ja chwila dla Was
miłego wieczorku życzę
rano byłam w MOPR- składałam wniosek o zasiłek.następnie spacerek z córeczką. w dalszej kolejności dnia była u mnie na kawie koleżanka z którą pracowałam a potem poszłyśmy na miasto coś przekąsić. następnie na placyku z koleżankami byłyśmy więc dzieci się wybawiły trochę. a niedawno była jeszcze na herbatce znajoma która jest w 13 tyg ciąży(udało im się po 2 latach więc zawsze warto czekać kochane!) och napięty dzień był dziś!!! teraz mężuś z Natalią a ja chwila dla Was
miłego wieczorku życzę
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
U nas dzisiaj cały dzień w biegu. Mąż wrócił z pracy, po dwóch minutach juz go nie było. wrócił, zjadł i pojechał po samochód. W domu dopiero o 19. Martwiłam sie i niego bo on za kółkiem to taki dzieciak jeszcze.
Kurcze jadłam kolacje ale jak tylko weszłam na forum to mi sie jeść zachciał. wzięłam sobie połówke bułki z kiełbaska i teraz juz zaczyna drugą porcję.
Kurcze jadłam kolacje ale jak tylko weszłam na forum to mi sie jeść zachciał. wzięłam sobie połówke bułki z kiełbaska i teraz juz zaczyna drugą porcję.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Aniaffff przez to co napisałaś też mi się jeść zachciało! No i będę musiała coś skonsumować bo mi jakoś momentalnie w brzuszku zaburczałoaniaffff napisał:Kurcze jadłam kolacje ale jak tylko weszłam na forum to mi sie jeść zachciał. wzięłam sobie połówke bułki z kiełbaska i teraz juz zaczyna drugą porcję.
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
Jedz , pewnie dzidzius jest głodny.
aniaffff-
i ja przez was zgłodnialam a zjadlam 3 kanapki z ogorami kiszonymi :E
mama 33 nie chcesz kiszoków u mnie cały 3 litrowy słój w lodówce kto ma ochote
mama 33 nie chcesz kiszoków u mnie cały 3 litrowy słój w lodówce kto ma ochote
Nieznajoma-
Nieznajoma zjadłabym chyba ten trzy litrowy słój tak mam smaka na kiszone ogórki! Aż mi ślinka cieknie!
Ja mam tylko kiszoną kapuchę to sobie podjadam od czasu do czasu ale ogórki są lepsze
Ja mam tylko kiszoną kapuchę to sobie podjadam od czasu do czasu ale ogórki są lepsze
mama33-
to zapraszam do siebie
a teraz kochane pożegnam sie juz z wami bo w koncu pasuje sie troche wyspac w weekend spalam moze po 4 godziny dobranoc wszystkim
a teraz kochane pożegnam sie juz z wami bo w koncu pasuje sie troche wyspac w weekend spalam moze po 4 godziny dobranoc wszystkim
Nieznajoma-
Ja też zmykam, śpijcie dobrze i słodkich snów ( czytaj erotycznych ) życzę.
aniaffff-
Dobranoc Dziewczyny! Ja to jeszcze przed snem zajrzę do lodówki i coś schwycę na ząb
mama33-
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: