Witam Poniedzialkowo:)
+5
maxine-fee
aminka
mama33
Nieznajoma
Mama i corcia
9 posters
Strona 1 z 1
Witam Poniedzialkowo:)
Dzien Doberek Wszystkim.
Dzien zaczyna sie dobrze i mam nadzieje ze tak juz zostanie.
Z corunia wstalysmy po 10tej wiec ja dopiero na etapie konczenia kawusi ale juz mnie zasysa wiec zaraz ide robic jakies sniadanko.
Pogoda jest piekna wiec wybedziemy z Jessi na jakis spacerek a przy okazji kupimy cos na obiadek.
Zycze Wszystkim milego dnia
Dzien zaczyna sie dobrze i mam nadzieje ze tak juz zostanie.
Z corunia wstalysmy po 10tej wiec ja dopiero na etapie konczenia kawusi ale juz mnie zasysa wiec zaraz ide robic jakies sniadanko.
Pogoda jest piekna wiec wybedziemy z Jessi na jakis spacerek a przy okazji kupimy cos na obiadek.
Zycze Wszystkim milego dnia
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Re: Witam Poniedzialkowo:)
u nas weekend minął szybko i deszczowo z soboty na niedziele zalalo nam wioche ze nie mogl sie nikt do nas dostac:) ale popoldniu juz rzeka opadła tylko bardzo duzo smieci przyniosła poza tym ok w sobote wieczorkiem naszło mnie na winko i po kapieli wyciagłam małza do sklepu :)przy okazji pojezdziłam troche autkiem wczoraj podjechalismy do kumpla jezdziłam tez jako kierowca bo policja plątala sie w wiosce obok bo byly jakies dożynki a po za tym nic ciekawego janusz musiał wstac o 2 bo o 3 pojechał juz do łódzi-niecierpie delegacji w piatek bylam sie zapisac na egzamin PJ wiec zdaje 18 no dziewczyny trzymajcie kciuki a pietra mam niesamowitego:)
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
Ja z synkiem też zwlekliśmy się z łóżka ok 10 !
Teraz muszę doprowadzić mieszkanie do porządku bo miałam jakiś leniwy weekend i trochę się nazbierało do sprzątania!
Wczoraj wieczorem miałam niemiłą przyjemność rozmowy z Teściową przez telefon! Nigdy nie zrozumiem takich ludzi jak ona! Wmawia rzeczy które nie istniały wytykała mi sytuacje wyjęte z kontekstu które zupełnie były niewinne gdyby podsłuchiwała je dokładniej( tak jej to powiedziałam).No ale nic choć zmieszała mnie z błotem to przecież jak to mówiła kilka razy dla teścia że ona mnie bardzo lubi (chyba powinnam się cieszyć)niezły kawał!!!
Nie-złe Mamusie życzę miłego i słonecznego poniedziałku
Teraz muszę doprowadzić mieszkanie do porządku bo miałam jakiś leniwy weekend i trochę się nazbierało do sprzątania!
Wczoraj wieczorem miałam niemiłą przyjemność rozmowy z Teściową przez telefon! Nigdy nie zrozumiem takich ludzi jak ona! Wmawia rzeczy które nie istniały wytykała mi sytuacje wyjęte z kontekstu które zupełnie były niewinne gdyby podsłuchiwała je dokładniej( tak jej to powiedziałam).No ale nic choć zmieszała mnie z błotem to przecież jak to mówiła kilka razy dla teścia że ona mnie bardzo lubi (chyba powinnam się cieszyć)niezły kawał!!!
Nie-złe Mamusie życzę miłego i słonecznego poniedziałku
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
Nieznajoma trzymam za Ciebie kciuki
Będzie dobrze
Będzie dobrze
mama33-
mama33 moglas sie jej powiedziec ze jak ty kogos lubisz to jestes szczera i mówisz prosto w oczy a nie za plecami do najblizszych oczernia -tak jak to ona zrobiła ech dorosli ludzie na starosc dziecinnieją -cos w tym jest poprostu mam nadzieje ze sie nie denerwowalas zbytnio sciskam mocno
Nieznajoma-
W ogóle to te jej pretensje to dziecinada takie przekomarzanie się i wytykanie jakiś nieistotnych rzeczy o których nie warto pamiętać! Nie zdenerwowałam się trochę śmiać mi się chciało bo ona chciała zagrać pokrzywdzoną choć to ja powinnam się tak czuć! Nawet sztucznie płakała przez telefon a ja byłam twarda!Ale jeszcze długa droga przed nami by atmosfera się oczyściła! Oni nie widzą w sobie żadnych wad myślą że to co o mnie powiedzieli da mi do myślenia i stanę się taka jaką chcieli bym była! Trochę zamotałam
mama33-
U nas pogoda piekna, upal.
Wstalysmy o 9:30. Troche ogarnelam, wstawilam i potem powiesilam pranie itp.
Teraz siedze i pije kawke. Mala spi, a jak sie obudzi idziemy na spacerek.
Wpadne tu jeszcze wieczorkiem!
Wstalysmy o 9:30. Troche ogarnelam, wstawilam i potem powiesilam pranie itp.
Teraz siedze i pije kawke. Mala spi, a jak sie obudzi idziemy na spacerek.
Wpadne tu jeszcze wieczorkiem!
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
Trzymam mocno kciuki Nieznajoma
U mnie Hiszpania upal
U mnie Hiszpania upal
maxine-fee-
- Potrafię : wszystko :)
Jestem z: : wami
Dzieci : Marcysia :)
Zaproszeń na ciacho : 24
nie-dziekuje jeszcze sie przypomne przed samym egzaminem jak bede miec takie wsparcie to na pewno zdam-moge pomarzyć heheh ale nadzieje warto miec:)
Nieznajoma-
pisze tutaj bo szefowa usuwa moje watki
pewnie dostane zaraz bana za to ze za duzo pisze
choc to dziwne dlaczego ciagle usuwa moje tematy wkoncu jestescie jak rodzina nie powinniscie miec tajemnic przed soba...
pewnie dostane zaraz bana za to ze za duzo pisze
choc to dziwne dlaczego ciagle usuwa moje tematy wkoncu jestescie jak rodzina nie powinniscie miec tajemnic przed soba...
Go??- Gość
ooo, ktoś tu brzydko pachnie
Somsiadka-
- Potrafię : Zjesc kilo lodow na raz
Jestem z: : Zielona Góra
Dzieci : Hanuta i Bartek
Zaproszeń na ciacho : 4
Nitko czemu usuwasz mije posty i tematy czyzbys miala cos do ukrycia przed spoleczenstwem?
Go??- Gość
mam wrażenie, że mamy na forum kogoś kto nie tylko brzydko pachnie ale i zachowuje się sprzecznie z naszymi zasadami...
Somsiadka-
- Potrafię : Zjesc kilo lodow na raz
Jestem z: : Zielona Góra
Dzieci : Hanuta i Bartek
A o co chodzi? Bo sie pogubilam...
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
trzeba miec tupet Karolcia sama napisalas ze jak beda twoje zdiecia wpisy itp usuniete sama sie z forum usuniesz wiec nasza Niteczka działa jak nalezy nie chcemy cie tutaj wiec po co mieszasz do tej pory to forum bylo jak nalezy ale jak wlazalas z buciorami to namiszalas zachowujesz sie jak dziecko-bo najwidoczniej nim jestes odpusc sobie
Nieznajoma-
Jejku tylko nie to plissssssss nie chcemy tutaj zadnych klotni i przepychanek to takie fajowe forum .Nieznajoma napisał:trzeba miec tupet Karolcia sama napisalas ze jak beda twoje zdiecia wpisy itp usuniete sama sie z forum usuniesz wiec nasza Niteczka działa jak nalezy nie chcemy cie tutaj wiec po co mieszasz do tej pory to forum bylo jak nalezy ale jak wlazalas z buciorami to namiszalas zachowujesz sie jak dziecko-bo najwidoczniej nim jestes odpusc sobie
Niteczko nie ostrzegaj tylko prosze zablokuj IP plisssssssss
Nieznajoma zdasz na pewno ja do tego 18 bede miec sine rece od trzymania tych kciukow ale dam rade
maxine-fee-
- Potrafię : wszystko :)
Jestem z: : wami
Dzieci : Marcysia :)
Zaproszeń na ciacho : 24
no a ja wczoraj z rodzinką byłem na grzybach i... mamy dwa wiadra pięknych podgrzybków! suszyć będę
Tata_fajnego_dzieciaka :)-
- Potrafię : zrobić pierogi
Jestem z: : Warszawy
Dzieci : 1
o jak ja kocham chodzić na grzyby!!
Banialuka- Potrafię : forumować :P
Jestem z: : Opola
Dzieci : 1
Zaproszeń na ciacho : 0
Myslałam że jeszcze nie ma grzybów.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Sa sa moja mama juz dzwonila sie pochwalic dwoma koszami a ona to wogole zapaleniec totalny.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Similar topics
» Witam poniedzialkowo!
» poniedzialkowo 21.09.2009
» radio marinow-poniedzialkowo:) romantycznie
» Nowa, całkiem młoda mama sie wita :)
» Witam!
» poniedzialkowo 21.09.2009