30.08.2009 Niedziela
+4
Mama i corcia
Triss
Nieznajoma
aniaffff
8 posters
Strona 1 z 1
30.08.2009 Niedziela
Witam Wszystkich niedzielnie:))))
Jak zwykle na forum straszne pustki w weekend.
My wybieramy sie dzisiaj do szwagierki która niedawno wyszła za mąż, obejrzymy mieszkanko, może cos wypijemy Chłop powiedział że może kierować.
Częstuje ciastem, tesciowa zrobiła dwa i nie ma kto jeść.
Jak zwykle na forum straszne pustki w weekend.
My wybieramy sie dzisiaj do szwagierki która niedawno wyszła za mąż, obejrzymy mieszkanko, może cos wypijemy Chłop powiedział że może kierować.
Częstuje ciastem, tesciowa zrobiła dwa i nie ma kto jeść.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Re: 30.08.2009 Niedziela
a my jedziemy gdzie spopołdniu tylko nie wiem gdzie bo chlop uparty nie chce nic powiedziec ...po wczorajszych remontach jak wstalam dzis mialam zakwasy a wczoraj nawet nie wiem kiedy zasnełam podobno od razu i mnie janusz juz nie budził tylko przykryl ładnie kolderką i poszedl spac a ja bym sie napiła winka moze wieczorem
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
moj maz dzis idzie na noc do pracy
ale bardzo bym chciala niedzielny sexik
moze ja ala zasnie popludniu
ale bardzo bym chciala niedzielny sexik
moze ja ala zasnie popludniu
Triss-
- Potrafię : różnie
Jestem z: : podkarpacia
Dzieci : wspaniałacórka i następne w drodze
Zaproszeń na ciacho : 16
Witam i ja.
U nas nic specjalnego sie nie dzieje.
Jessi wlasnie poszla na popolodniowe spanko a ja przybieglam na forum
a zaraz ide gotowac jakis obiadek.
No i najlepsze za godzinke czyli wyscig F1.
Aniaffff mam nadzieje ze mimo wyjscia bedziesz ogladac??
U nas nic specjalnego sie nie dzieje.
Jessi wlasnie poszla na popolodniowe spanko a ja przybieglam na forum
a zaraz ide gotowac jakis obiadek.
No i najlepsze za godzinke czyli wyscig F1.
Aniaffff mam nadzieje ze mimo wyjscia bedziesz ogladac??
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Nieznajoma baw się dobrze a potem zdaj nam relacje jak byłoNieznajoma napisał:a my jedziemy gdzie spopołdniu tylko nie wiem gdzie bo chlop uparty nie chce nic powiedziec ...po wczorajszych remontach jak wstalam dzis mialam zakwasy a wczoraj nawet nie wiem kiedy zasnełam podobno od razu i mnie janusz juz nie budził tylko przykryl ładnie kolderką i poszedl spac a ja bym sie napiła winka moze wieczorem
A ja dziś odpoczywam bo wczoraj miałam sporo atrakcji!braźcie sobie że nawet wmawiali nam pewne rzeczy i
Byliśmy u Teściów się z nimi rozmówić ale to była strata czasu!
Starałam się zachować spokój .Ich pretensje i dogadywania to były poziomu przedszkolaka. Mówili o jakiś nieznaczących sytuacjach z życia! Wyobraźcie sobie że nawet wmawiali nam pewne rzeczy i słowa które nigdy nie miały miejsca! Brak mi słów!
Doszło do jako takiego porozumienia ale wybiłam im z głowy to że będę się pod nich zmieniać! Aha jeszcze powiedzieliśmy żeby nie wtrącali się w nasze osobiste sprawy!
Główne ich pretensje dotyczyły córci która sama przez 4 lata ani razu nam nawet nie pisnęła że coś ma do nas za to mamuśce wypłakiwała się jaka ona jest pokrzywdzona! Jakbyście wiedziały jakie ona ma do nas pretensje to chyba byście wybuchnęły śmiechem jest po prostu podła i zakłamana! Na tym już kończę ten temat bo nie warto się dłużej wnerwiać
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
Trochę mi się poprzestawiał tekst sorki
mama33-
Mama33 normalnie jakie to wszystko jest chore a na dodatek dzieje sie to wszystko teraz ja Ty jestes w ciazy,Jednak mam nadzieje ze juz olewasz ich z gory na dol i sie tak nie przejmujesz i myslisz tylko o swojej rodzince i fasoleczce.
A czy powiedzieliscie im o drugim dzidziusiu??
A czy powiedzieliscie im o drugim dzidziusiu??
Mama i corcia-
Teraz już wiem że do nich nie dotrę tak jak bym chciała bo to są ludzie którzy uważają że wszystko wiedzą najlepiej no i oczywiście są bez wad!
Ta rozmowa uświadomiła mi że nie warto się nimi przejmować! Została nam jeszcze do ochrzanienia męża siostrzyczka przez którą całe to zamieszanie jeszcze jej dam popalić i już będzie ok! A o dzidzi powiedzieliśmy im po rozmowie bo nie chciałam by myśleli że wykorzystuję fakt że jestem w ciąży żeby np łagodniej się ze mną obchodzić!
Ta rozmowa uświadomiła mi że nie warto się nimi przejmować! Została nam jeszcze do ochrzanienia męża siostrzyczka przez którą całe to zamieszanie jeszcze jej dam popalić i już będzie ok! A o dzidzi powiedzieliśmy im po rozmowie bo nie chciałam by myśleli że wykorzystuję fakt że jestem w ciąży żeby np łagodniej się ze mną obchodzić!
mama33-
Mama33 dobrze że macie juz tą rozmowe za sobą, szkoda tylko że nie udało sie nic osiągnąc.
Mama i Córcia oczywiście że będę ogladać! Jedziemy dopiero na 17ą, juz sobie wszystko ogarneęam żeby mieć czas spokojnie popatrzec jak Kubica zajmuje miejsce na podium.
Mama i Córcia oczywiście że będę ogladać! Jedziemy dopiero na 17ą, juz sobie wszystko ogarneęam żeby mieć czas spokojnie popatrzec jak Kubica zajmuje miejsce na podium.
aniaffff-
U nas pogoda dzis dopisala wiec pojechalismy do parku i na mini golfa Potem upieklam malutki serniczek, bo mi resztka sera zostla, jednak nie wyszedl Tak mi sie tez wydawalo, ze nie wyjdzie, bo mi sie juz ten ser nie podobal, ale pomyslalam, ze sprobuje. Tak wiec niestety wszystko do kosza
Malz za to szybko zrobil egipskie slodkosci i juz z pieca dochodza zapachy....
Wieczorkiem pobuszuje po necie, bo chce kupic prezenty rodzince
Malz za to szybko zrobil egipskie slodkosci i juz z pieca dochodza zapachy....
Wieczorkiem pobuszuje po necie, bo chce kupic prezenty rodzince
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
U nas niedziela juz zleciala ,rano na rynek staroci kupilam takie tam dekoracje no i maz kupil sobie fajny Holenderski rower bo ostatnio mu ukradli nie zupelnie ukradli w naszym bloku mieszka psychiczna sasiadka i to ona postarala sie o to aby go ukradli wystawila poprostu na ulice bylam na policji ale czy to cos da :(
No ale od dzisiaj ma nowy ,potem poszlismy do kosciola i potem byl obiadek i lulu ,teraz jestem glodna i sprobuje meza wyciagnac na pizze
No ale od dzisiaj ma nowy ,potem poszlismy do kosciola i potem byl obiadek i lulu ,teraz jestem glodna i sprobuje meza wyciagnac na pizze
maxine-fee-
- Potrafię : wszystko :)
Jestem z: : wami
Dzieci : Marcysia :)
Zaproszeń na ciacho : 24
Wrócilismy juz z gości i juz zdążyłam pokłócić sie z chłopem. Wkurza mnie niesamowicie.
M i C super wyscig, takich emocji juz dawno nie było.
M i C super wyscig, takich emocji juz dawno nie było.
aniaffff-
mama33, bardzo mi przykro że musisz tak sie denerwować przez teściów i za wiele nie możecie osiągnąć. ale może w końcu to się zmieni. trzymam kciuki.
aniaffff faceci juz tacy są że jak czasami nie wkurzą to żyć nie potrafią. nie denerwuj sie. otwórz sobie piwko. posiedź trochę z nami i sie zrelaksuj
U nas niedziela minęła fantastycznie. nocowaliśmy u moich rodziców i z rana babcia z dziadkiem bawili sie z Natalią a nam dali dłużej pospać. kochani są.
potem byliśmy na takiej imprezce "Biesiada miodowa". super festyn.
a po południu pojechaliśmy na urodziny do mojego chrześniaka. siostra jak zawsze naszykowała mnóstwo pyszności az brzuchy nam urosły od jedzenia.
a teraz dzień sie kończy i jutro powrót do rzeczywistości. mąż po 3 tygodniach przerwy idzie do pracy a my zostajemy same :(
miłego wieczorku życzę
aniaffff faceci juz tacy są że jak czasami nie wkurzą to żyć nie potrafią. nie denerwuj sie. otwórz sobie piwko. posiedź trochę z nami i sie zrelaksuj
U nas niedziela minęła fantastycznie. nocowaliśmy u moich rodziców i z rana babcia z dziadkiem bawili sie z Natalią a nam dali dłużej pospać. kochani są.
potem byliśmy na takiej imprezce "Biesiada miodowa". super festyn.
a po południu pojechaliśmy na urodziny do mojego chrześniaka. siostra jak zawsze naszykowała mnóstwo pyszności az brzuchy nam urosły od jedzenia.
a teraz dzień sie kończy i jutro powrót do rzeczywistości. mąż po 3 tygodniach przerwy idzie do pracy a my zostajemy same :(
miłego wieczorku życzę
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
dagolis napisał:m
Dokładnie tak zrobiłam!
aniaffff-
aniaffff napisał:dagolis napisał:m
Dokładnie tak zrobiłam!
a za słuszną decyzję i poprawę nastroju, to do piwka zapraszam jeszcze na cisteczko
dagolis-
Aniaffff o tak wyscig byl niesamowity.Wkoncu cos sie dzialo,bo ostatnio juz czasami mi sie przysypialo ale ten tor slynie z tego ze na nim zawsze sa emocje.No i oczywiscie Kubica pojechal rewelacyjnie,szkoda ze nie obronil 3 miejsca ale i tak pojechal swietnie zwlaszcza po ostatnich nieudanych wyscigach.I szkoda mi bardzo Alonso bo to razem z Reikonenem i Kubica moj ulubieniec.
Oby takich wyscigow bylo jak najwiecej.
No i chlopem masz racje ze sie nie przejmujesz,jutro juz wszystko bedzie dobrze wiec po co sobie nerwy szarpac
Oby takich wyscigow bylo jak najwiecej.
No i chlopem masz racje ze sie nie przejmujesz,jutro juz wszystko bedzie dobrze wiec po co sobie nerwy szarpac
Mama i corcia-
Ja nie lubie Hamiltona.
aniaffff-
aniaffff napisał:Ja nie lubie Hamiltona.
Hi hi hi to zupelnie tak jak ja i tez ostatnio wnerwia mnie Vetel bo juz mysli ze jak pare razy wygral to teraz moze gory przenosic i jak kiedys byl taki milutki tak teraz w kazdym wywiadzie strasznie sie wywyzsza i robi z siebie boga F1
Mama i corcia-
Dagolis chetnie zjem ciacho bo miałam ochotę na słodkości i juz pożarłam loda.
Mama i Córcia przyłączysz sie do ciacha? Ciesze sie że jesteś i możemy dzielic sie wrażeniami z F1.
Tule Was obie
Mama i Córcia przyłączysz sie do ciacha? Ciesze sie że jesteś i możemy dzielic sie wrażeniami z F1.
Tule Was obie
aniaffff-
No własnie, przecież moga wygrywać i byc tacy sami jakwczesniej ale nie ...
Bardzo lubie też Massę, ciekawe czy i kiedy będzie jezdził.
Bardzo lubie też Massę, ciekawe czy i kiedy będzie jezdził.
aniaffff-
M&C i aniaffff podziwiam Was i miło poczytać o Waszych zainteresowaniach. bo to takie fajne jak kobiety lubią takie sporty i tak kibicują. super.
ciacha z Wami to czysta rozkosz
ciacha z Wami to czysta rozkosz
dagolis-
Dagolis bo to taaaakie fascynujące, start, tankowanie, zmiana kół, wyprzedzanie... jak dla mnie wyścigi F1 mogły by być codziennie.
aniaffff-
oczywiscie ze sie dolaczam do ciacha bo tak mi sie chce slodkiego a nic nie mam
Ja tez sie ciesze ze na ukochanym forum jesta taka kochana osobka ktora jak ja uwielbia F1 i mozemy sobie wymieniac poglady
Masa-Kochany Masa i znow sie zgadzamy
Mowili dzisiaj ze ma przejsc specjalistyczne badania i jak by wyszly super to moglby pojechac juz w nastepnym wyscigu.
Ja tez sie ciesze ze na ukochanym forum jesta taka kochana osobka ktora jak ja uwielbia F1 i mozemy sobie wymieniac poglady
Masa-Kochany Masa i znow sie zgadzamy
Mowili dzisiaj ze ma przejsc specjalistyczne badania i jak by wyszly super to moglby pojechac juz w nastepnym wyscigu.
Mama i corcia-
Chyba mi to umknęło, ogladałam w pokoju gdzie spał Filip z uchem i oczami przy ekranie.
aniaffff-
Dagolisku Aniaffff napisala to rewelacyjnie i zgadzam sie z nia w 100%
Mama i corcia-
aniaffff napisał:Chyba mi to umknęło, ogladałam w pokoju gdzie spał Filip z uchem i oczami przy ekranie.
Aniaffff moze i Ci nie umknelo bo ja zawsze wyscigi ogladam na niemieckiej telewizji bo tu to jest o wiele dluzej o wiele wiecej wywiadow i komentarzy i wogole o wiele wiele wiecej informacji.Na Polskiej telweizji zawsze nagrywam a potem ogladam sobie jeszcze raz tylko po polsku
Mama i corcia-
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: