28.02.2009
+9
Kasieńka
aniaffff
MAjax
justyna82
dagolis
kika4333
Marzena i Maja
rossi82
Joliczka
13 posters
Strona 1 z 1
28.02.2009
No to dziś moja kolej!!!
Noc minęła spokojnie! Gabi czuję się już lepiej nosek mniej spuchnięty nie marudzi więc raczej go już tak nie boli!
Za oknem piękna pogoda słońce świeci od samego rana!
Planów na dziś jeszcze nie mam sprecyzowanych ale wiem jedno muszę ugotować zupę ogórkową [to życzenie mojego synka]
Życzę wszystkim miłego dzionka!
Noc minęła spokojnie! Gabi czuję się już lepiej nosek mniej spuchnięty nie marudzi więc raczej go już tak nie boli!
Za oknem piękna pogoda słońce świeci od samego rana!
Planów na dziś jeszcze nie mam sprecyzowanych ale wiem jedno muszę ugotować zupę ogórkową [to życzenie mojego synka]
Życzę wszystkim miłego dzionka!
Joliczka-
- Potrafię : co nie co
Jestem z: : Nowa Sól
Dzieci : mam dwów wspaniałych synów
Zaproszeń na ciacho : 28
Re: 28.02.2009
Witam weekendowo
Bardzo boli mnie dzisiaj łeb. Byłam wczoraj na imprezie rodzinnej i dzisiaj mam lekkiego kaca
Śląsk dzisiaj od rana cieszy się z pięknej słonecznej pogody więc po zakupach idziemy na spacerek z Piernikiem
Miłego dzionka
Bardzo boli mnie dzisiaj łeb. Byłam wczoraj na imprezie rodzinnej i dzisiaj mam lekkiego kaca
Śląsk dzisiaj od rana cieszy się z pięknej słonecznej pogody więc po zakupach idziemy na spacerek z Piernikiem
Miłego dzionka
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
Witajcie!
U nas tez noc calkiem calkiem!
slonca nie widac ale przynajmniej snieg nie pada.
Milego dnia!
U nas tez noc calkiem calkiem!
slonca nie widac ale przynajmniej snieg nie pada.
Milego dnia!
Marzena i Maja-
- Potrafię : gotowac, zrozumiec dzieci, pomagac, spac
Jestem z: : Szklarska Poreba
Dzieci : Maja Emilia
Zaproszeń na ciacho : 35
Cześć dziewczyny, u nas dzień zaczął o 6.30, rankiem słoneczko pięknie świeciło, a teraz nawet śladu po nim nie ma
a wiatr chce łepetyne urwać. Na dziś mam tyle pomysłów ale nie wiem co z tego wyniknie bo moje pociech mają lekki katar.
a wiatr chce łepetyne urwać. Na dziś mam tyle pomysłów ale nie wiem co z tego wyniknie bo moje pociech mają lekki katar.
kika4333-
- Potrafię : duuuuużo
Jestem z: : centrum Polski
Dzieci : Kacper Natalia
Zaproszeń na ciacho : 13
ja jak zwykle przy kawusi a natala śpi. w planach dzisiaj mamy spacerek zakupy i spotkanie ze znajomymi.
miłego dnia wszystkim
miłego dnia wszystkim
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
hej .My też zaczeliśmy dzień od 7, bo mąż wstawał do szkoły i zbudził wszystkich.Niewiem jak można tak funkcjonować od godziny 7.Dom już wysprzątany na obiadek naleśniki na życzenie dzieci.No i nuda bo siedzimy sami .Może wieczorkiem pizza z mężem no i dziećmi,bo nie ma kto z nimi zostać.
justyna82-
- Potrafię : gotowac
Jestem z: : ŁOWICZ
Dzieci : Zuzanna i Ernest
Zaproszeń na ciacho : 5
a ja wstałam o 9 (mimo że wczoraj poszłam spać o 20 ), przywieźli mi meble do złożenia ale małż pojechał do sklepi po wkręty i trójkąciki i nie wiem co jeszcze tam poczebuje do skręcenia więc siedzę na posterunku, pilnuję pak z dechami i czekam
MAjax-
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 1 sztuka męska
Zaproszeń na ciacho : 23
Maja znow tylko wyciumkala swoje i nie spi a juz ziewala i byla na prawde spiaca. a mnie sie spac zachcialo od tego lezenia z nia.
jak do 13 nie podejmie drugiej proby to juz bedzie musiala dac rade do wieczora, bo jak spi pozno w dzien to wieczorem jest jazda.
mam rozkaz sie ewakuowac bo moj luby idzie na dach odzniezyc i i nie chcial by nam spasc na glowe wiec idziemy na druga strone domu.
milego dnia.
jak do 13 nie podejmie drugiej proby to juz bedzie musiala dac rade do wieczora, bo jak spi pozno w dzien to wieczorem jest jazda.
mam rozkaz sie ewakuowac bo moj luby idzie na dach odzniezyc i i nie chcial by nam spasc na glowe wiec idziemy na druga strone domu.
milego dnia.
Marzena i Maja-
Justyna widzisz jak ty masz dobrze że Twoje dzieci tak długo śpią, my codziennie na nogach od 7 ej.
Od rana szał sprzątania, nie wiedziałam w co ręce włozyć, jeszcze sobie dołożyłam pranie. Teraz chwila na odpoczynek i za ścierę.
Noc tak sobie nie wiem dlaczego jednej nocy Filip obudzi się 2 razy a innej ( np dzisiaj ) 7 razy.
Od rana szał sprzątania, nie wiedziałam w co ręce włozyć, jeszcze sobie dołożyłam pranie. Teraz chwila na odpoczynek i za ścierę.
Noc tak sobie nie wiem dlaczego jednej nocy Filip obudzi się 2 razy a innej ( np dzisiaj ) 7 razy.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
A ja Was witam z drugą już kawką. Byliśmy na małych zakupach i dzisiaj mnie czeka małe sprzątanie. Dzieciaczki mam chore, ale mam nadzieję, że się wykurują.
Kasieńka-
Zaproszeń na ciacho : 4
u mnie jak zwylke to samo niechce mi sie nic
a roboty mam dużo
a roboty mam dużo
agnese-
- Potrafię : wiele
Jestem z: : FR
Dzieci : mam córeczkę
Zaproszeń na ciacho : 23
Przed chwilą wróciliśmy ze spacerku słoneczko pięknie świeci ptaszki ćwierkają aż się chce żyć!!!
Dzieciaki zjadły zupkę i teraz się bawią fajnie to wygląda jak ze sobą gadają Marcel mówi po swojemu a Gabryś udaje że go rozumie
Muszę jeszcze posprzątać i przydało by się umyć okna ale co tam niedługo Wielkanoc to wtedy umyję
Dzieciaki zjadły zupkę i teraz się bawią fajnie to wygląda jak ze sobą gadają Marcel mówi po swojemu a Gabryś udaje że go rozumie
Muszę jeszcze posprzątać i przydało by się umyć okna ale co tam niedługo Wielkanoc to wtedy umyję
Joliczka-
- Potrafię : co nie co
Jestem z: : Nowa Sól
Dzieci : mam dwów wspaniałych synów
Zaproszeń na ciacho : 28
my też od rana a to na zakupach a to na spacerku słoneczko pięknie świeci więc mam nadzieję że to wiosna do nas szybko biegnie mężuś musiał do pracy a ja mam troszkę pracy w domu więc życzę Wam udanego weekendu i chyba do poniedziałku albo niedzieli wieczór
Marzena-
- Potrafię : :)
Jestem z: : okolic stolicy
Dzieci : słodziak Mati :)
Zaproszeń na ciacho : 31
No ja juz caly dom wysprzatalam niema nawet grama kurzu ;) a teraz odpoczynek pozniej kapiel i moze jakie wyjscie wieczorem
Jak zrobiłam sobie przerwę w sporzataniu w południe to jeszcze się nie moge wziąć do pracy. Bylismy na spacerku bo słoneczko daje po oczach, odkurzyliśmy w samochodzie bo syf był straszny. A teraz biorę się za te moje podłogi bo chyba same się nie umyją.
aniaffff-
A ja zamiast za sprzątanie się wziąść , to pojechałam do koleżanki. A sprzątanko poczeka do poniedziałku.
Kasieńka-
Zaproszeń na ciacho : 4
Kasieńka przecież nie ucieknie
aniaffff-
A ja miałam dzisiaj dzień pełen wrażeń. Mieliśmy niespodziewanych gości, przyjechała do mnie koleżanka z którą nie widziałam się wieki. Nawet mój Pierdziel się ucieszył pomimo że przeważnie na widok obcych się wstydzi
Zaraz położę młodego spać i biorę się za rozliczanie pitów, uzbierała mi się ich już cała kupka do rozliczenia i muszę się z nimi uporać do poniedziałku. Ech.... znów chłop się będzie nabijał że siedzi pita na wacie i liczy
Zaraz położę młodego spać i biorę się za rozliczanie pitów, uzbierała mi się ich już cała kupka do rozliczenia i muszę się z nimi uporać do poniedziałku. Ech.... znów chłop się będzie nabijał że siedzi pita na wacie i liczy
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
Dziewczyny wróciłam do domku i nic mi się dzisiaj już nie chce ale tylko, i
kika4333-
- Potrafię : duuuuużo
Jestem z: : centrum Polski
Dzieci : Kacper Natalia
Zaproszeń na ciacho : 13
U NAS TEŻ WOLNE .DZIECI WYKĄPANE UŚPIONE A TERAZ I NA SPOKOJNIE TV.DO JUTRA KOBITKI
justyna82-
- Potrafię : gotowac
Jestem z: : ŁOWICZ
Dzieci : Zuzanna i Ernest
Zaproszeń na ciacho : 5
Maja pieknie zasnela i mam chwile dla siebie
pan od lazienki sie dzis nie pojawil, juz przestalam sie tym denerwowac
nie mamy wody bo leci z rury gdzie boiler elektryczny byl podlaczony jak wlaczamy wiec musi byc wylaczona, palic w piecu tez nie mozemy bez wody
jutro tez nic z tym nie zrobimy bo niedziela
a zatem cierpliwie czekam na poczatek
Dobrej nocy kochane
pan od lazienki sie dzis nie pojawil, juz przestalam sie tym denerwowac
nie mamy wody bo leci z rury gdzie boiler elektryczny byl podlaczony jak wlaczamy wiec musi byc wylaczona, palic w piecu tez nie mozemy bez wody
jutro tez nic z tym nie zrobimy bo niedziela
a zatem cierpliwie czekam na poczatek
Dobrej nocy kochane
Marzena i Maja-
Filip pobił dzisiaj swój rekord w usypianiu, prawie godzinę. Tak mi zdoił z cyców że właściwie ich nie widać
W ogóle ostatnio się zrobił taki mamisynus, zawsze był ale od tygodnia to już masakra.
Dzień zleciał spokojnie, do jutra.
W ogóle ostatnio się zrobił taki mamisynus, zawsze był ale od tygodnia to już masakra.
Dzień zleciał spokojnie, do jutra.
aniaffff-
no i kończy się dzionek. minął dość miło. spacer udany przy pięknej pogodzie. potem byliśmy w końcu na zakupkach które już od jakiegoś czasu odwlekałam i Natalka zapoznała sie w sklepie z 2 koleżankami- obie o miesiąc młodsze. Pogadały trochę po swojemu ze sobą i były bardzo szczęśliwe. wieczorkiem wpadli do nas znajomi więc też było sympatycznie. Maleństwo zasnęło przed 21. ja już po kąpieli i zaraz do łóżeczka. dobrej nocki wszystkim życzę!!
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
przeczytam jutro wasze wpisy bo mam bombe bylismy najpierw odwiez siostrzenice janusza po feriach gdzie wybuliłysmy winko z szwagierka potem jak wracalismy zgarnelismy kuzyna janusza i obalili flache a ja dwa piwa własnie niedawno poszli wiec zajrząłam do was ale nie czuje sie juz zbytnio na siłach a moze by tak pozycie małzenskie ozywic o ile mój da rade bo ja mam chcice okrutna:))))powinnam założyc nowy watek chyba po juz po północy:))))
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: