niedziela-21 września
+2
aminka
dagolis
6 posters
Strona 1 z 1
niedziela-21 września
witam z kawą o poranku ..... ale jakos tu pusto i nikogo nie ma- czyżby wszyscy jeszcze śpią????? i tylko ja tak wczesnie w niedzielę już przed komputerem siedzę??????
u nas zapowiada się piękny dzień. słońce świeci i żadnych chumurek na niebie. w południe zaczyna się u nas na osiedlu festyn wiec się wybieramy z gromadką znajomych. dzieci poszaleją trochę a my zrelaksujemy się.
życzę wszystkim dobrej niedzieli!!!!!
u nas zapowiada się piękny dzień. słońce świeci i żadnych chumurek na niebie. w południe zaczyna się u nas na osiedlu festyn wiec się wybieramy z gromadką znajomych. dzieci poszaleją trochę a my zrelaksujemy się.
życzę wszystkim dobrej niedzieli!!!!!
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Re: niedziela-21 września
chyba jestem jeszcze zaspana
dziś przecież 20 września!!!!!!!!!!!!!!!!!
oj coś z koncentracją jeszcze nie bardzo. móżdżek słabo pacuje......
dopiję kawę , może pomoze
dziś przecież 20 września!!!!!!!!!!!!!!!!!
oj coś z koncentracją jeszcze nie bardzo. móżdżek słabo pacuje......
dopiję kawę , może pomoze
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Ja tez witam wszystkich!
U nas rowniez piekny dzionek. Baaaardzo cieplutko i slonecznie.
Pobudka byla dzis po 9. Teraz mala ma drzemke, a ja tu z Wami (albo sama?? przed kompem.
Popoludniu chyba przyjda dzieciaki od malza i pewni sie gdzies wybierzemy. Teraz ide zrobic sobie juz 3...
U nas rowniez piekny dzionek. Baaaardzo cieplutko i slonecznie.
Pobudka byla dzis po 9. Teraz mala ma drzemke, a ja tu z Wami (albo sama?? przed kompem.
Popoludniu chyba przyjda dzieciaki od malza i pewni sie gdzies wybierzemy. Teraz ide zrobic sobie juz 3...
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
a ja dzis z ala byłam na dlugim spacerze
cudownie bylo
choc moje szczescie najpiewr plakalo mi bardzo a wogole jest chyba przeziebiona i ja wogole dzis taka sama bez meza i smutna bo dostalam okres i nici z dzidziusia
cudownie bylo
choc moje szczescie najpiewr plakalo mi bardzo a wogole jest chyba przeziebiona i ja wogole dzis taka sama bez meza i smutna bo dostalam okres i nici z dzidziusia
Triss-
- Potrafię : różnie
Jestem z: : podkarpacia
Dzieci : wspaniałacórka i następne w drodze
Zaproszeń na ciacho : 16
I ja już jestem oj ciężki ten weekend był Wczoraj impreza od małża z pracy dziś jego urodzinki i tak się ciągnie a w dodatku Amelka mi w nocy zaczęła wymiotować....oby jej szybko przeszło i pojechała do babci na tydzień żeby dziewczynek nie pozarażać bo wiadomo jak to przy małych dzieciach....Ale będe tęsknić
Znowu tak smutno będzie kto mi będzie rano wstawał i móił dzień dobry kocham Cie nad zycie..... heh no tak jeszcze mój potrafi mówić to może się zlituje i coś szeptnie do uszka
Znowu tak smutno będzie kto mi będzie rano wstawał i móił dzień dobry kocham Cie nad zycie..... heh no tak jeszcze mój potrafi mówić to może się zlituje i coś szeptnie do uszka
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
a my dopiero wrócilismy od siostry po drodze zachaczylismy o pewnie miejsce co przywiało nam wiele wiele wspomnien och bylo bardzo miło
a ja sie troszke spiłam ze szwagrem mama i siostrą
a ja sie troszke spiłam ze szwagrem mama i siostrą
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
Na obiedzie mielismy dzisiaj szwagierkę z rodziną, potem z moimi chłopakami pojechalismy na wycieczke rowerową. Było na prawdę fajnie.
Filipowi katar powoli przechodzi, choć jeszcze sie smarcze ale teraz my z meżem zaczynamy sie smarkać.
Filipowi katar powoli przechodzi, choć jeszcze sie smarcze ale teraz my z meżem zaczynamy sie smarkać.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Similar topics
» Ostatnia niedziela września
» Piątek 18 wrzesnia
» Wtorek 8 wrzesnia 2009
» 10-Niedziela
» Niedziela 06.09.2009
» Piątek 18 wrzesnia