Wtorek 8 wrzesnia 2009
+10
dagolis
Ewa Tomczyk
mama33
aminka
Mama i corcia
Nieznajoma
Kalitka
aga_nes
bywalec1
Nitka
14 posters
Strona 1 z 1
Wtorek 8 wrzesnia 2009
Ja już po urlopie, w pracy siedzę grzecznie od 9-tej.
Trochę opaliłam się, odpoczęłam i za Wami bardzo stęskniłam, choć starałam się zaglądać.
Na portalu pojawił się fotoreportaż bywalca z Targów Moje Dziecko - za co otrzymał DDF - zachęcam do przejrzenia.
Poza tym w Warszawie rankiem chłodno było i uwaga: żeby nie zamarznąć musiałam na jakimś straganie kupić sobie sweter. Serio. Założyłam cienką bluzkę z krótkim rękawem i trzęsłam się jak galareta.
Dobrze, że bazar jest blisko mojej pracy!
Buziole dla Was i miłego dnia.
Trochę opaliłam się, odpoczęłam i za Wami bardzo stęskniłam, choć starałam się zaglądać.
Na portalu pojawił się fotoreportaż bywalca z Targów Moje Dziecko - za co otrzymał DDF - zachęcam do przejrzenia.
Poza tym w Warszawie rankiem chłodno było i uwaga: żeby nie zamarznąć musiałam na jakimś straganie kupić sobie sweter. Serio. Założyłam cienką bluzkę z krótkim rękawem i trzęsłam się jak galareta.
Dobrze, że bazar jest blisko mojej pracy!
Buziole dla Was i miłego dnia.
Aż się zarumieniłem... na twarzy!
Cześć Nitko! Witam Cię po urlopie! Dziękuję za zamieszczenie fotoreportażu i za wyróżnienie Normalnie jak zobaczyłem swoj nick na czerwono to aż sam sie zarumienilem na twarzy
Witam też wszystkie nie-złe-mamy
Z powodu licznych zajęć w realu i w necie zaniedbalem ostatnio nasze forum. Ale teraz jako DDF musze chyba zaglądać tu częściej. Noblesse oblige.....
Witam też wszystkie nie-złe-mamy
Z powodu licznych zajęć w realu i w necie zaniedbalem ostatnio nasze forum. Ale teraz jako DDF musze chyba zaglądać tu częściej. Noblesse oblige.....
bywalec1-
- Potrafię : być poważny ale tez wesoły
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 2 córki
Zaproszeń na ciacho : 25
Re: Wtorek 8 wrzesnia 2009
Witam i ja wtorkowo,dla naszego rodzynka oczywiści gratulacje za wyróżnienie,a Niteczkę witam wypoczętą po urlopie.
a ..dalej połamana..jak mi nie minie ten kręcz to idę do lekarza.podobno w ciężkich przypadkach dają zastrzyki..Córa drugi dzień na wagarach ,pomaga mi z Małym,bo ja jak kaleka..nieźle szkołę zaczęła..ih
a ..dalej połamana..jak mi nie minie ten kręcz to idę do lekarza.podobno w ciężkich przypadkach dają zastrzyki..Córa drugi dzień na wagarach ,pomaga mi z Małym,bo ja jak kaleka..nieźle szkołę zaczęła..ih
aga_nes-
Jestem z: : Polska/Irlandia
Dzieci : Wiktoria i Filip
Zaproszeń na ciacho : 6
aga_nes tulę do serducha, musisz iść do lekarza, po co się męczyć??
mała, nie zastanawiaj się
mała, nie zastanawiaj się
Dokladniej: jednego z dwóch rodzynków
U mnie: w pracy sajgon chyba dobiega końca, żona wyjechala na 3 dni na szkolenie, starsza z chlopakiem na tygodniowy wypoczynek. zostalem na gospodarstwie z mlodszą pociechą
U mnie: w pracy sajgon chyba dobiega końca, żona wyjechala na 3 dni na szkolenie, starsza z chlopakiem na tygodniowy wypoczynek. zostalem na gospodarstwie z mlodszą pociechą
bywalec1-
- Potrafię : być poważny ale tez wesoły
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 2 córki
Zaproszeń na ciacho : 25
Dzięki ,Niteczko:)
o to przepraszam..nowa tu jestem i jeszcze wszystkich nie znam:)))
bywalec1 napisał:Dokladniej: jednego z dwóch rodzynków
o to przepraszam..nowa tu jestem i jeszcze wszystkich nie znam:)))
aga_nes-
Jestem z: : Polska/Irlandia
Dzieci : Wiktoria i Filip
Zaproszeń na ciacho : 6
Witamy Nithę po urlopie !!
Ja dziś tylko obiad ugotowałam, pranie i prasowanie czeka na lepszy dzień
Ja dziś tylko obiad ugotowałam, pranie i prasowanie czeka na lepszy dzień
Kalitka-
- Potrafię : grać na gitarze :P
Jestem z: : Płońsk
Dzieci : Kaja, Sebastian
Zaproszeń na ciacho : 1
witaj Niteczko dobrze ze wypoczełas nalezało ci sie
bywalec gratuluje
aga_nes nie zastanawiaj sie tylko biegusiem do lekarza bo jak nie
a ja dzis od rana po miescie latałam faktycznie poranek zimny u nas tez musiałam bluze ubrac o 9 była jeszcze taka mgla u nas ze nie bylo nic widac do 5 metrów koszmar jakis na szczescie pozniej juz szybko opadla
ja pozałatwialam juz wszystkie papiery musze zmobilizowac jeszcz echlopa o wyrobienie legitymacji rodzinnej bo moja wazna bedzie tylko pol roku a potem pa pa...
roksanie dokupilam dzis 5 rybek wiec akwarium jest juz wiecej zapelnione a ucieche ma niesamowita z dokarmiania ich chciałam kupic rekinka ale jak zobaczylam duzego to zwatpilam pól mojego akwarium by zajmowal roksana narazie juz spi po obiadku a ja chyba tez sie na chciwlke połoze jak zdąze milego popoldnia życze
bywalec gratuluje
aga_nes nie zastanawiaj sie tylko biegusiem do lekarza bo jak nie
a ja dzis od rana po miescie latałam faktycznie poranek zimny u nas tez musiałam bluze ubrac o 9 była jeszcze taka mgla u nas ze nie bylo nic widac do 5 metrów koszmar jakis na szczescie pozniej juz szybko opadla
ja pozałatwialam juz wszystkie papiery musze zmobilizowac jeszcz echlopa o wyrobienie legitymacji rodzinnej bo moja wazna bedzie tylko pol roku a potem pa pa...
roksanie dokupilam dzis 5 rybek wiec akwarium jest juz wiecej zapelnione a ucieche ma niesamowita z dokarmiania ich chciałam kupic rekinka ale jak zobaczylam duzego to zwatpilam pól mojego akwarium by zajmowal roksana narazie juz spi po obiadku a ja chyba tez sie na chciwlke połoze jak zdąze milego popoldnia życze
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
Niteczka witaj!!!!!!!!
Dobrze ze juz jestes bo strasznie tesknilysmy.
U mnie jak zwykle....NIC
Obiad ugotowany czekam na malza,mala spi i nic sie nie dzieje.
Dobrze ze juz jestes bo strasznie tesknilysmy.
U mnie jak zwykle....NIC
Obiad ugotowany czekam na malza,mala spi i nic sie nie dzieje.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Witam wsyzstkich.
U nas pogoda przepiekna, prawie 30 stopni i slonce.
Do poludnia bylysmy z mala oodwiedzic tatusia w pracy. Teraz zjadlysmy obiadek i pewnie pojdziemy na spacerek. Zastanawiam sie tez nad basenem
Wpadne tu jeszcze wieczorkiem
U nas pogoda przepiekna, prawie 30 stopni i slonce.
Do poludnia bylysmy z mala oodwiedzic tatusia w pracy. Teraz zjadlysmy obiadek i pewnie pojdziemy na spacerek. Zastanawiam sie tez nad basenem
Wpadne tu jeszcze wieczorkiem
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
Witaj po urlopie Niteczko
U mnie też jak u M&C czyli nic
U nas już po obiadku jesteśmy no i z synkiem odprawiliśmy ojca do pracy na 14 a my sobie siedzimy i się bawimy!
U nas już po obiadku jesteśmy no i z synkiem odprawiliśmy ojca do pracy na 14 a my sobie siedzimy i się bawimy!
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
Normalnie jest mi wstyd jak czytam swoją wypowiedź którą napisałam bez ładu i składumama33 napisał:Witaj po urlopie Niteczko
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
U nas tez pogoda z rana była okropna zimno i tak mgła ale na całe szczescie juz do południa sie wyklarowało słoneczko...dzis taki troszeczke swiateczny dzionek i jakos len mi wszedł pod skóre ale moze juz jutro bedzie lepiej:) szczerze to mam ochote na duza porcje frytek, cole i jakis fajny filmik tak dla relaksiku no ale pomarzyc mozna
mam nadzieje ze reszta mamusiek i tatusków troszke mniej sie nudza ode mnie i sa bardziej pozytywnie nastawieni do zycia
mam nadzieje ze reszta mamusiek i tatusków troszke mniej sie nudza ode mnie i sa bardziej pozytywnie nastawieni do zycia
Ewa Tomczyk-
- Potrafię : wciąż nieodkryte możliwości:)
Jestem z: : Radomia
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 3
a ja wam powiem ze popldnie przespalyśmy połozylam sie o 15 bo sobie mysle ze akurat roksana wstanie za poł godzinki a tu prosze roksane wzieło na spanie i spała 3ipoł godziny wstalysmy o 16.30 ale za to jaka wyspana jestem moge dzis siedziec i sie uczyc -na forum
Nieznajoma-
u mnie dziś dzień trochę lepszy chociaż z łóżka podniosłam się dopiero po 15. wczoraj cały dzień spędziłam na zmianę w łóżku i klęcząc w toalecie. koszmar mówię Wam. wieczorem jeszcze mnie dopadła temperatura. dziś już jest o niebo lepiej na szczęście.
życzę wszystkim miłego popołudnia
życzę wszystkim miłego popołudnia
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
dagolisku kochany co ci jest?? wracaj szybko do zdrowia a moze to mdłosci po tym sprawdzeniu narożnika
Nieznajoma-
kochane wybaczcie mi tez moja nieobecnosc czytam was ale jakos nie mam werwy do pisania ,nie wiem co sie dzieje ale nic mi sie nie chce a jak dluzej patrze w kompa to mi na nerwy dziala i musze go wylaczyc
Mam nadzieje ze to przejsciowe
Mam nadzieje ze to przejsciowe
maxine-fee-
- Potrafię : wszystko :)
Jestem z: : wami
Dzieci : Marcysia :)
Zaproszeń na ciacho : 24
maxine wypoczywaj ile możesz wybaczymy ci jak najbardzie mi tez sie nic nie chce nawet tego niemieckiego zadania jeszcze nieodrobiłam sprzed tygodnia zaraz ide podrzucic roksane babci i ide sie kąpac bo pewnie nie zasnie szybko skoro dzis tyle spała a jutro przed połdniem dentysta zastanawiam sie czy brac wozek czy nie bo roksana nawet dosc duzo chodzi ale chyba jednak troche za daleko niecale 2 km w jedna strone
Nieznajoma-
Nieznajoma nie wiem gdzie ten wątek o zębach ja dziś byłam na zmianie opatrunku i wzięłam Amelke po drodze z przedszkola no i też ją obejżała no i to próchnica niestety tylko posmarowała jej ząbki fluorem tak to się chyba zwie,od fluoryzowania nie czarnieją ząbki ??
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
Nie było mnie chyba jakies dwa dni na forum bo za ciorta nie mogłam wykombinować chwili czasu a jak już go miałam to sił brak.
U nas w parafii jest dzisiaj święto, rano zabraliśmy sie i pojechaliśmy do Łodzi. Tak pochodzić sobie troszke. Po obiedzie byliśmy na odpuście. Filip miał taka radoche że nie wiem a my razem z nim. Nie dosyc że przytachałam do domu cała torbę zabawek to wyszaleliśmy sie na trampolinie, zjeżdzalin i w piłeczkach.
Terza głowa mi pęka od tego wariowania ale było super. A Młody jaki szczęśliwy.
U nas w parafii jest dzisiaj święto, rano zabraliśmy sie i pojechaliśmy do Łodzi. Tak pochodzić sobie troszke. Po obiedzie byliśmy na odpuście. Filip miał taka radoche że nie wiem a my razem z nim. Nie dosyc że przytachałam do domu cała torbę zabawek to wyszaleliśmy sie na trampolinie, zjeżdzalin i w piłeczkach.
Terza głowa mi pęka od tego wariowania ale było super. A Młody jaki szczęśliwy.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Hejka!
Dawno mnie nie bylo, duzo sie caly czas dzieje u nas ze nie mam kiedy wlaczyc kompa, a jak juz mam to tylko chwilke, za krotka zeby poczytac co u was, odpisywac,...
W zwiazku nam sie zaczelo ukladac, zaczynamy naprawiac i nadrabiac stracony czas, wiecie, nawet juz nie pamietam kiedy sie ostatnio klucilismy.
Nawet jak sa jakies nieporozumienia to szybciutko je rozwiazujemy rozmowa.
Maja jest nadal raczej spokojnym i grzecznym dzieckiem ALE
bunt dwulatka daje o sobie znac, ale dajemy sobie rade.
Konsekwentnie, chwalac pozytywne, zachecajac do dobrego zachowywania sie no i ignorujac zle zachowanie.
Pare dni temu nasz dobry przyjaciel od nas odszedl, nie chcial juz zyc.
Staramy sie teraz o to by moc go pochowac tak jak by chcial.
Niestety jak zwykle wszysto sie rozchodzi o kase, musimy jej troche nazbierac zeby moc wszystko pooplacac.
Mam nadzieje ze juz niedlugo znow bede mogla do was zajrzec.
Dawno mnie nie bylo, duzo sie caly czas dzieje u nas ze nie mam kiedy wlaczyc kompa, a jak juz mam to tylko chwilke, za krotka zeby poczytac co u was, odpisywac,...
W zwiazku nam sie zaczelo ukladac, zaczynamy naprawiac i nadrabiac stracony czas, wiecie, nawet juz nie pamietam kiedy sie ostatnio klucilismy.
Nawet jak sa jakies nieporozumienia to szybciutko je rozwiazujemy rozmowa.
Maja jest nadal raczej spokojnym i grzecznym dzieckiem ALE
bunt dwulatka daje o sobie znac, ale dajemy sobie rade.
Konsekwentnie, chwalac pozytywne, zachecajac do dobrego zachowywania sie no i ignorujac zle zachowanie.
Pare dni temu nasz dobry przyjaciel od nas odszedl, nie chcial juz zyc.
Staramy sie teraz o to by moc go pochowac tak jak by chcial.
Niestety jak zwykle wszysto sie rozchodzi o kase, musimy jej troche nazbierac zeby moc wszystko pooplacac.
Mam nadzieje ze juz niedlugo znow bede mogla do was zajrzec.
Marzena i Maja-
- Potrafię : gotowac, zrozumiec dzieci, pomagac, spac
Jestem z: : Szklarska Poreba
Dzieci : Maja Emilia
Zaproszeń na ciacho : 35
Z jednej strony dobre wieści od Ciebie a z drugiej smutne. Tule Cie mocno i czekam na Twój powrót do nas. Tęsknimy bardzo.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Ja tez bardzo za wami tesknie!!!!!
Marzena i Maja-
- Potrafię : gotowac, zrozumiec dzieci, pomagac, spac
Jestem z: : Szklarska Poreba
Dzieci : Maja Emilia
Zaproszeń na ciacho : 35