Piątek 18 wrzesnia
+2
anulaaa33
Nitka
6 posters
Strona 1 z 1
Piątek 18 wrzesnia
...nieznajoma ma egzamin, rossi wróciła do żywych, ja piję herbatkę, maruda zasnęła...
Wczoraj wykąpałam go w tym krochmalu i dziś jest poprawa tego odparzonego dupska.
Niedługo obiad...
Wczoraj wykąpałam go w tym krochmalu i dziś jest poprawa tego odparzonego dupska.
Niedługo obiad...
Re: Piątek 18 wrzesnia
Ja się pisze na herbatke i dorzucam malinek
My już po spacerku ,jutro impreza od małża z pracy w niedziele goście bo małż urodzinki niedługo ma i tak to zleci weekend
Zamawiam pogode na sobote-ma być cieplutko bo
My już po spacerku ,jutro impreza od małża z pracy w niedziele goście bo małż urodzinki niedługo ma i tak to zleci weekend
Zamawiam pogode na sobote-ma być cieplutko bo
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
Filip ma gila do pasa juz chyba trzeci dzień. Dziś niby troche lepiej ale i tak sie męczy bo nie moze oddychać. Chłop w pracy, wróci około 15 ej i idzie spac bo robi od wczoraj od 23ej. Nie lubie piatków!
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
a ja dziś też już wróciłam. od niedzieli do Was nie zaglądałam bo byłam na wyjeździe a od wtorku był u mnie Zwierzak z Magdusią
dziś robię porządki w domu,piję kawusię ale jeszcze boli mnie dziąsełko( w czwartek usuwali mi chirurgicznie ząbek mądrości i zostawili kilka szwów. ała.). głupia znów będę hi hi.
miłego dnia wszystkim!!!
dziś robię porządki w domu,piję kawusię ale jeszcze boli mnie dziąsełko( w czwartek usuwali mi chirurgicznie ząbek mądrości i zostawili kilka szwów. ała.). głupia znów będę hi hi.
miłego dnia wszystkim!!!
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
piątek 18 września
aniaffff napisał:Filip ma gila do pasa juz chyba trzeci dzień. Dziś niby troche lepiej ale i tak sie męczy bo nie moze oddychać. Chłop w pracy, wróci około 15 ej i idzie spac bo robi od wczoraj od 23ej. Nie lubie piatków!
Aniaffff to pakuj manatki i do mnie na kawke
Dagolis ja też mam do usunięcia moją mądrość ale jak narazie mi nie przeszkadza to jeszcze niech będe pare latek mądra Druga taka okazja może się nie przydarzyć
anulaaa33-
a mi ciagle robiła się tam dziurka i ładowałam kase w błoto aż w końcu kawałek wykruszył się. najlepszym sposobem było usunięcie. tylko to jedno ale : głupsza już jestem chociaż mi jeszcze 3 madrości zostałyanulaaa33 napisał:
Dagolis ja też mam do usunięcia moją mądrość ale jak narazie mi nie przeszkadza to jeszcze niech będe pare latek mądra Druga taka okazja może się nie przydarzyć
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
A ja oprócz noszenia Miśki jeszcze nic nie zrobiłam piszę jedną ręką, papryka wczoraj pokrojona czeka aż znajdę chwilę na upchnięcie jej w słoiki, no i jeszcze obiad jakiś może ...a jak się nie da to ...kluchy z serem
rumianek :)-
- Potrafię : całe mnóstwo rzeczy :)
Jestem z: : Lublina
Dzieci : jedna kruszynka :)
Zaproszeń na ciacho : 31
U nas pogoda przesliczna.
Musielismy wczesnie wstac, bo facet od okien mial przyjsc i nie przyszedl! ale zesmy go klneli!!
Przedpoludnie spedzilysmy z mala w ogrodzie, teraz ona spi, a ja tu z Wami na kawce.
Jak sie tylko obudzi to lecimy na zakupki, bo w lodowce juz tylko wiatr hula...
Jak wroci malz, to moze sie jeszcze na jakis wspolny spacerek zalapiemy, bo szkoda by tego pieknego slonka bylo.
Musielismy wczesnie wstac, bo facet od okien mial przyjsc i nie przyszedl! ale zesmy go klneli!!
Przedpoludnie spedzilysmy z mala w ogrodzie, teraz ona spi, a ja tu z Wami na kawce.
Jak sie tylko obudzi to lecimy na zakupki, bo w lodowce juz tylko wiatr hula...
Jak wroci malz, to moze sie jeszcze na jakis wspolny spacerek zalapiemy, bo szkoda by tego pieknego slonka bylo.
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
Anula już jedę!!!
A tak własciwie to skąd Ty jesteś?
A tak własciwie to skąd Ty jesteś?
aniaffff-
Śląsk to czekamy będzie z kim oblewać
anulaaa33-
ok, tylko trochę się boje bo pisałas że masz twarda głowe do picia a ja...
aniaffff-
To Ty jedno a ja dwa w międzyczasie i damy rade
anulaaa33-