10-Niedziela
3 posters
Strona 1 z 1
10-Niedziela
Witam Wszystkie kobitki
Dzien dla mnie zaczal sie pieknie bo...wstalam o 11stej.Moj malz taki kochany ze wstaje rano z Jessi i idzie do pokoju a mnie daje sobie pospac ile tylko chce no wiec wlasnie takim sposobem wstalam o 11stej
Dzionek piekny,wrecz upal na zewnatrz,termometr w cieniu pokazuje mi 27stopni
Obiadek juz gotowy a ja z niecierpliwoscia czekam na wyscig F1 a pozniej jak Jessi wstanie koniecznie pojdziemy na dlugi spacerek.
Pozdrawiam Was wszystkie i zycze milego dnia
Acha dzisiaj mam swoj dzien,bo w Austrii dzisiaj jest Dzien Matki
Dzien dla mnie zaczal sie pieknie bo...wstalam o 11stej.Moj malz taki kochany ze wstaje rano z Jessi i idzie do pokoju a mnie daje sobie pospac ile tylko chce no wiec wlasnie takim sposobem wstalam o 11stej
Dzionek piekny,wrecz upal na zewnatrz,termometr w cieniu pokazuje mi 27stopni
Obiadek juz gotowy a ja z niecierpliwoscia czekam na wyscig F1 a pozniej jak Jessi wstanie koniecznie pojdziemy na dlugi spacerek.
Pozdrawiam Was wszystkie i zycze milego dnia
Acha dzisiaj mam swoj dzien,bo w Austrii dzisiaj jest Dzien Matki
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Re: 10-Niedziela
W DE tez dzis dzien matki, ale moj dziec za maly, zeby o tym wiedziec, a malz chyba zapomnial...
U nas tez pieknie, ponad 20 stopni, czysciutkie niebo. Wstalismy cala ekipa o 9, zjedlismy sniadanko i poszlismy na spacer. Wrocilismy dopiero na obiad, po ktorym byczymy sie w ogrodzie
U nas tez pieknie, ponad 20 stopni, czysciutkie niebo. Wstalismy cala ekipa o 9, zjedlismy sniadanko i poszlismy na spacer. Wrocilismy dopiero na obiad, po ktorym byczymy sie w ogrodzie
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
Och ogrod jak ze mi tego brakuje
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
A ja dopiero teraz, wieczorkiem znalazłam moment żeby wskoczyć na forum. Młodemu wyżynają się górne jedynki i daje mi solidnie po tyłku. Oby szybko wyszły bo chcę spowrotem moje grzeczne dziecko
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: