Co o tym sądzicie?
4 posters
:: Podręcznik medycyny :: Apteczka
Strona 1 z 1
Co o tym sądzicie?
Błagam dziewczyny napiszcie co o tym myślicie, czy to może podziałać?
http://www.allegro.pl/item541448240_usun_zlogi_z_jelit_spadek_wagi_do_20kg_gratisy.html
http://www.allegro.pl/item541448240_usun_zlogi_z_jelit_spadek_wagi_do_20kg_gratisy.html
kika4333-
- Potrafię : duuuuużo
Jestem z: : centrum Polski
Dzieci : Kacper Natalia
Zaproszeń na ciacho : 13
Re: Co o tym sądzicie?
Kika szczerze mówiąc dla mnie to bujda. Po pierwsze to nie wierze w takie rzeczy a po drugie to sama strona o tym produkcie jest mocno przesadzona. Nie widziałam jeszcze żeby ktoś az tak bardzo zachwalał produkt i te komentarze od kupujących. Ja bym nie wzięła ale to Twoja sprawa.
Kika poczekaj jeszcze na komentarze osób które kupiły to cudo bo jeszcze nie są wystawione.
Kika poczekaj jeszcze na komentarze osób które kupiły to cudo bo jeszcze nie są wystawione.
Ostatnio zmieniony przez aniaffff dnia Pią 06 Lut 2009, 14:48, w całości zmieniany 1 raz
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
kika brzmi całkiem nieźle no i co działa na plus że to" preparat w 100% naturalny- ziołowy". a czy ma takie działanie jak opisują ciężko powiedzieć. wszystko brzmi ładnie w reklamach a jakie ma skutki to tylko wie ten kto spróbował. może któraś dziewczyna spotkała się już z tym?? a może warto zaryzykować......
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Ja uważam, że to jest naciągane. Nigdy nie ma efektów (moim zdaniem) bez diety czy ćwiczeń. Same preparaty nie pomogą.
Kasieńka-
Zaproszeń na ciacho : 4
Similar topics
» Co sadzicie o tej sprawie?
» kocham-nie biję!! co sądzicie??
» Kask do nauki chodzenia-co sadzicie?
» Suszarka do ubran (prania)-co sadzicie?
» kocham-nie biję!! co sądzicie??
» Kask do nauki chodzenia-co sadzicie?
» Suszarka do ubran (prania)-co sadzicie?
:: Podręcznik medycyny :: Apteczka
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: