Co sadzicie o tej sprawie?
4 posters
Strona 1 z 1
Co sadzicie o tej sprawie?
dziewczyny w zeszłym tygodniu az szumiało w mediach o malenkiej Rózy ktora została odebrana rodzicom jestem ciekawa co myslicie o tej aferze?
jezeli chodzi o mnie to dałabym szanse tym ludziom na wychowywanie swojego dziecka, bo przeciez ujeli sie za nimi zarowno ksiadz jak i ponad 300 osob z gminy rowniez jak ogladałam wystapienie tej rodziny w telewizji i były tam tez te 3 dzieci starszych to wcale nie wygladały na zaniedbane ...
jezeli ktoras z was nie jest w temacie to pozwole sobie wkleic linka:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Rodzice-wciaz-walcza-o-powrot-malutkiej-Rozy-do-domu,wid,11434257,wiadomosc.html
jezeli chodzi o mnie to dałabym szanse tym ludziom na wychowywanie swojego dziecka, bo przeciez ujeli sie za nimi zarowno ksiadz jak i ponad 300 osob z gminy rowniez jak ogladałam wystapienie tej rodziny w telewizji i były tam tez te 3 dzieci starszych to wcale nie wygladały na zaniedbane ...
jezeli ktoras z was nie jest w temacie to pozwole sobie wkleic linka:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Rodzice-wciaz-walcza-o-powrot-malutkiej-Rozy-do-domu,wid,11434257,wiadomosc.html
Ewa Tomczyk-
- Potrafię : wciąż nieodkryte możliwości:)
Jestem z: : Radomia
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 3
Re: Co sadzicie o tej sprawie?
Skandal,zabrać dziecko ludziom którzy kochają swoje dziecko
gonialbn-
- Potrafię : stanąć na głowie
Jestem z: : ?
Dzieci : !
Zaproszeń na ciacho : 16
Niestety u nas w kraju zajmują sie tym co nie trzeba, szkoda mi tej matkim toz to dla niej tragedia :(
buchmietka-
- Potrafię : zalezy od sytuacji
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : Kamil- 5 lat, Aleks - 7 miesięcy
Zaproszeń na ciacho : 5
niewierze normalnie nasze polskie prawo jest cofnięte o wieki bosz...szoda slow na prokuratora wspólczuje rodzicom
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
dziewczyny to jeszcze nic ale podczas wywiadu na żywo z tymi ludźmi ogladałam to na regionalnej tv okazało sie ze na drugi dzien po ciezkim porodzie pani psycholog spytała matke czy poradzi sobie z niemowlenciem. Kobieta odpowiedziała ze nie wie i ta odpowiedz tez została wykorzystana przeciwko niej....
szok totalna paranoja, kto zadaje takie pytania po ciezkim porodzie?? mało tego okazało sie ze matka Róży została bezwiednie wysterylizowana!!!! zrobiono to bez jej zgody. według mnie potraktowano ja jak przedmiot.
szok totalna paranoja, kto zadaje takie pytania po ciezkim porodzie?? mało tego okazało sie ze matka Róży została bezwiednie wysterylizowana!!!! zrobiono to bez jej zgody. według mnie potraktowano ja jak przedmiot.
Ewa Tomczyk-
- Potrafię : wciąż nieodkryte możliwości:)
Jestem z: : Radomia
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 3
Similar topics
» Co o tym sądzicie?
» W sprawie zaproszeń na ciacho
» Urlop tacieżyński - jest się z czego śmiać??
» kocham-nie biję!! co sądzicie??
» Suszarka do ubran (prania)-co sadzicie?
» W sprawie zaproszeń na ciacho
» Urlop tacieżyński - jest się z czego śmiać??
» kocham-nie biję!! co sądzicie??
» Suszarka do ubran (prania)-co sadzicie?
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: