Co myślicie o...
+5
dagolis
kika4333
MAjax
Mama usunęła swój profil
rossi82
9 posters
:: Baba przed lustrem :: Gruba Baba
Strona 1 z 1
Co myślicie o...
... pasach wyszczuplających, daje to to jakieś efekty czy raczej jest to bujda. Jestem już tam zdesperowana że chyba sobię sprawię taki pas.
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
Re: Co myślicie o...
rossi82 ja nie stosuje już stosowałam ale mam blizne w zdłuż brzucha po cesarce i strasznie mnie boli gdy założe pas a co do desperacji to witaj w klubie ja mam paskudny brzuch wielki jak smok:( :tears:
Mama usunęła swój profil-
- Potrafię : wszystkiego po troszku
Jestem z: : P.O.
Zaproszeń na ciacho : 8
Masz na myśli taki pas wibrujący? ja taki miałam ale za krótko używałam, bo zaraz w ciążę zaszłam, będzie jak znalazł po :laugh:
MAjax-
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 1 sztuka męska
Zaproszeń na ciacho : 23
Ja myślałam że tylko ja się źle czuję ze swoim brzuszyskiem, ale ostatnio na allegro kupiłam takie specjalne majtki poporodowe, niby uciskają ale czy to coś da :think:
kika4333-
- Potrafię : duuuuużo
Jestem z: : centrum Polski
Dzieci : Kacper Natalia
Zaproszeń na ciacho : 13
Ale nawet jeżeli nie działa, to jego użycie nie wymaga żadnego wysiłku, siadasz np. przed tv albo z książką albo coś robisz i podłączasz pas
MAjax-
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 1 sztuka męska
Zaproszeń na ciacho : 23
rossi, moja koleżanka miała taki pas wyszczuplający. Była z niego niby zadowolona ale szczerze powiedziawszy to z boku nikt poza nią nie widział jego rezultatów( nawet jej mąż). Gdy znudziło się jej... odłożyła go do szafy. zaczęła też chodzić 2 razy w tygodniu na basen.. od jej porodu minęły dwa latka a ona wygląda jakby nigdy nie rodziła.
Głowa do góry dziewczyny z czasem wszystko wróci do normy!!
Głowa do góry dziewczyny z czasem wszystko wróci do normy!!
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
To fakt basen bardzo pomaga ja zaluje bo plywac nie umiem ale moja bratowa zaczela sie odchudzac i 2-3 razy w tygodniu jest na basenie minelo kilka miesiecy a z niej naprawde laska nawet roztepow nie widac
jeśli chodzi o ten pas (w zasadzaie to się sauna nazywało) to moja siostra miała i naprawdę długo stosowała ale efekty były marne teraz jeździ na basen i widać gołym opkiem że kilogramy spadają.
Marzena-
- Potrafię : :)
Jestem z: : okolic stolicy
Dzieci : słodziak Mati :)
Zaproszeń na ciacho : 31
Rossi powiem Ci tak - jakby mnie chłop w tym zobaczył to by mnie rzucił. Już ja wolę swoje fałdki!rossi82 napisał:... pasach wyszczuplających, daje to to jakieś efekty czy raczej jest to bujda. Jestem już tam zdesperowana że chyba sobię sprawię taki pas.
Nitka napisał:Rossi powiem Ci tak - jakby mnie chłop w tym zobaczył to by mnie rzucił. Już ja wolę swoje fałdki!rossi82 napisał:... pasach wyszczuplających, daje to to jakieś efekty czy raczej jest to bujda. Jestem już tam zdesperowana że chyba sobię sprawię taki pas.
Toteż ja się swojemu nie zamierzam w tym pokazywać
I sama już nie wiem kupić, nie kupić. Chciałabym być znowu śliczna
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
Ja uważam, że najlepiej to samemu ćwiczyć na przykład brzuszki, tylko systematycznie.
Kasieńka-
Zaproszeń na ciacho : 4
:: Baba przed lustrem :: Gruba Baba
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: