I Znow ZABKI
+4
bacha
Joliczka
aniaffff
Mo24nis
8 posters
Strona 1 z 1
I Znow ZABKI
Dzisiaj bylismy u lekarza bo maly przeplakal pol nocy II okazalo sie ze ida mu wszystkie trojki na raz a zeby oczne sa ponoc bardzo bolesne do tego wdalo sie zapalenie Moje biedactwo pije tylko mleczko a tak lubial sobie pojesc :( mam nadzieje ze szybko mu przejdzie jutro idziemy jeszcze sprawdzic na wszelki wypadek mocz czy ta cholerna bakteria nie wrocila:(:(
Re: I Znow ZABKI
Ja też współczuje. Możesz sie tylko pocieszać że jak ból minie będą piękne kiełki.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
nie dobre ząbki be ząbki
Joliczka-
- Potrafię : co nie co
Jestem z: : Nowa Sól
Dzieci : mam dwów wspaniałych synów
Zaproszeń na ciacho : 28
Juz sie boje bo to diabel maly jak narazie juz jest dobrze teraz placze tylko jak sie urazi i niema juz goracki
mojej malej tez wychodza zeby juz drugi tydzien,jest strasznie marudna :tears:
bacha-
Jestem z: : Francja
Dzieci : dwoje
Zaproszeń na ciacho : 0
jezeli trójki sa takie bolesne to nie chce myslec jak mojej zaczna wychodzic chyba wogóle spac nie bede pierwsze 2 zabki wyszły prawie bezbolesnie a potem płacz i zgrzytanie maskara gorączki sraczki itp teraz jej wychodzi czwórka wiec po 4 zaczną 3 maskara co to bedzie;((((
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
dziewczyny pocieszajmy się że w końcu powychodzą im wszystkie piękne ,białe ząbki i już nie będą ich bolały te dziąsełka. Natalka ma dopiero 3 czyli jeszcze wszystko przed nami. Aż strach pomyśleć jak to będzie....
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
dwa pierwsze zabki mateusza wyszly bezbolesnie nawet nie wiedzialam kiedy pozniej jak mu szly dwa na gorze to byla goraczka i humor ze masakra czworki wyszly nawet nie wiem kiedy no i przy trojkach jest masakra Nawet nie che szczoteczki zblizyc do zabkow a tak uwielbial zemna myc rano zeby
I cztery noce nie przespane juz sa za mna plakal 24na dobe Ale juz sie przebily probuje juz cos zjesc ale jeszcze sie uraza Ale juz jest dobrze a badanie moczu wyszlo dobre!!!!!!!!!!!!!!
Dobrze że badanie wyszło pozytywnie. A to Mo24nis ty nie wyspana? żal jak te nasze skarby muszą tak sie męczyć..... najgorsza rzecz dla matki to patrzeć na cierpienie swojego dziecka..
dagolis-
No właśnie podobno trójki są najbardziej bolesne, aż się boję kiedy przyjdzie czas na nas.
aniaffff-
Matko kochana to wszystko przede mną Mati jeszcze szczerbolek całkowity aż się boję myśleć jak to będzie. Słyszałam że podobno są jakieś maści przeciwbólowe dla dzieciaczków. Stosowałyście je? jeśli tak to czy one wogóle nie pomagają że maleństwa tak cierpią?
Marzena-
- Potrafię : :)
Jestem z: : okolic stolicy
Dzieci : słodziak Mati :)
Zaproszeń na ciacho : 31
Marzena,ja mam maść Dentinox i jestem zadowolona. Ma posmak jakigoś rumianku i działa chłodząco. Gdzieś już poruszałyśmy ten wątek i z tego co pamiętam niektóre dziewczyny też go używały.
dagolis-
dzięki Dagolis - poszperam jak będzie pilna potrzeba :laugh: :laugh:
Marzena-
- Potrafię : :)
Jestem z: : okolic stolicy
Dzieci : słodziak Mati :)
Zaproszeń na ciacho : 31
mojemu tez wychodza zabki ale gorne i tez ciezko jest kiepsko w nocy spi ale na razie biegunki i goraczki na szczescie nie ma
Go??- Gość
U nas na jedynki i dwójki były tylko kupki w duuuużych ilościach a jak wychodziły czwórki to mielismy zarwane nocki. Teraz czekamy na te przeklęte trójki. :tears:
aniaffff-
U nas pietrwsze zęby byly okropne, biegunka, wysoka goraczka. Kolejne już bezobjawowo. dwa dni temu wyszly nam dwójki.
Ala-
Zaproszeń na ciacho : 0
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: