Ostatni czwartek lutego :)
+7
Armelia1
MAjax
artanula
sylwia
aniaffff
Mama i corcia
anulaaa33
11 posters
Strona 3 z 3
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Ostatni czwartek lutego :)
Ale najlepszy to był mój Pawełek jak mu powiedziałam że w brzuszku jest braciszek a nie siostrzyczka to usteczka zrobił w podkówkę i ze łzami w oczach powiedział że on kocha tylko siostrzyczkę Ale w domku jak mu wszystko na spokojnie wytłumaczyłam to zrozumiał i już jest dobrze. Przytulił mój brzuszek i powiedział " Kocham Cię braciszku chłopczyku"
Ale ja mam cudnego i wrażliwego synka
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
po mamusi:)
MamaM-
- Potrafię : być
Jestem z: : Polski
Dzieci : Mimi, Kubuś
Zaproszeń na ciacho : 67
MamaM napisał:po mamusi:)
mama33-
mama33 napisał:Ale najlepszy to był mój Pawełek jak mu powiedziałam że w brzuszku jest braciszek a nie siostrzyczka to usteczka zrobił w podkówkę i ze łzami w oczach powiedział że on kocha tylko siostrzyczkę Ale w domku jak mu wszystko na spokojnie wytłumaczyłam to zrozumiał i już jest dobrze. Przytulił mój brzuszek i powiedział " Kocham Cię braciszku chłopczyku"
Tak,czytam te Twoje wypowiedzi i naprawde jest przeslodziutki a niedlugo bedziesz miec takiego drugiego slodziaka
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Oj ja bym mogła opisywać i opisywać jego słodkie wyczynyMama i corcia napisał:mama33 napisał:Ale najlepszy to był mój Pawełek jak mu powiedziałam że w brzuszku jest braciszek a nie siostrzyczka to usteczka zrobił w podkówkę i ze łzami w oczach powiedział że on kocha tylko siostrzyczkę Ale w domku jak mu wszystko na spokojnie wytłumaczyłam to zrozumiał i już jest dobrze. Przytulił mój brzuszek i powiedział " Kocham Cię braciszku chłopczyku"
Tak,czytam te Twoje wypowiedzi i naprawde jest przeslodziutki a niedlugo bedziesz miec takiego drugiego slodziaka
mama33-
MiC MamaM gdzie jesteście poszłyście już sobie czy co
mama33-
Ja jestem,ogladalam serial ale zmykam juz lulac,bo jutro musze wczesnie wstac bo lekarz tylko do 10tej a gdyby trzeba bylo z noskiem jechac to musze byc wczesnie na nogach.
Mama i corcia-
Ze względu na Jessi nie będę Cię zatrzymywaćMama i corcia napisał:Ja jestem,ogladalam serial ale zmykam juz lulac,bo jutro musze wczesnie wstac bo lekarz tylko do 10tej a gdyby trzeba bylo z noskiem jechac to musze byc wczesnie na nogach.
I będę myślała o tym by było wszystko w porządku z noskiem
Wielki całus dla Jessi na nosek by przestał boleć
mama33-
Mama i corcia-
Jeszcze napisze jak sie wlasnie usmialam.
Pisalysmy sobie z siastra meza na skypie wieczorem i ona okolo 11stej napisala ze idzie cos ogladac i pewnie zasnie ale gdyby nie zasnela to zostawi wlaczonego lapka to jezscze do mnie napisze,ale nie napisala.
I ja teraz idac juz powoli spac tak dla zartow pisze do niej tak"ciocia wstajemy raz dwa,raz dwa.Powoli otwierasz oczy i wstajesz,zamykasz lapka i idziesz spac do sypialni.......No juz budz sie slyszyszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ciocia no nie badz uparta "
a tu za kilka minut odpisuje mi ze wlasnie sie obudzila,no myslalam ze padne.Ona jeszcze na wpol spiaca mi pisze ze dziekuje mi ze ja obudzilam No to ja jej pisze czy to nie super ze ja telepatycznie obudzilam,cala podekscytowana swoimi mozliwosciami a ona do mnie ze to dzwiek przychodzacej ode mnie wiadomosci
Pisalysmy sobie z siastra meza na skypie wieczorem i ona okolo 11stej napisala ze idzie cos ogladac i pewnie zasnie ale gdyby nie zasnela to zostawi wlaczonego lapka to jezscze do mnie napisze,ale nie napisala.
I ja teraz idac juz powoli spac tak dla zartow pisze do niej tak"ciocia wstajemy raz dwa,raz dwa.Powoli otwierasz oczy i wstajesz,zamykasz lapka i idziesz spac do sypialni.......No juz budz sie slyszyszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ciocia no nie badz uparta "
a tu za kilka minut odpisuje mi ze wlasnie sie obudzila,no myslalam ze padne.Ona jeszcze na wpol spiaca mi pisze ze dziekuje mi ze ja obudzilam No to ja jej pisze czy to nie super ze ja telepatycznie obudzilam,cala podekscytowana swoimi mozliwosciami a ona do mnie ze to dzwiek przychodzacej ode mnie wiadomosci
Mama i corcia-
MiC super jesteś
mama33-
Kurcze no mowie Ci ze przez ta chwile za nim ona nie odpisala to poczulam sie taka wyjatkowa ze az czulam jak mi sie glowa sama do gory podnosi a tu dupa,czar prysl
Oki SLodkich snow
Oki SLodkich snow
Mama i corcia-
Oj nie gadaj przecież jesteś wyjątkowaMama i corcia napisał:Kurcze no mowie Ci ze przez ta chwile za nim ona nie odpisala to poczulam sie taka wyjatkowa ze az czulam jak mi sie glowa sama do gory podnosi a tu dupa,czar prysl
Oki SLodkich snow
mama33-
Dobranoc
mama33-
Mama i corcia napisał:anulaaa33 napisał:
A sukieneczki oczywiście różowe w białe grochy moje dwa ulubione kolory
Kiedys moja mama kupila Jessi(miala pol roczku) wlasnie taka rozowa w biale kropki z bolerkiem,boszszszsz jaka ona byla cudowna.
Koniecznie musze poszukac takiej gdzies w sklepach czy na allegro bo teraz jak chodzi to juz wogole cud,miod,malinaka
Po roczku zobaczycie zdjęcia to juz przecież niedługo chciałysmy z mamą kupić takie typowo balowe ale miały za dużo falban i dodatków troche są za małe na takie sukienki może nie tak za małe ale nie wytrzymały by w nich za długo
I ta cena 195 zł za szt x3 i do tego jeszcze buty bolerka taniocha
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
mama33 napisał:Oj nie gadaj przecież jesteś wyjątkowaMama i corcia napisał:Kurcze no mowie Ci ze przez ta chwile za nim ona nie odpisala to poczulam sie taka wyjatkowa ze az czulam jak mi sie glowa sama do gory podnosi a tu dupa,czar prysl
Oki SLodkich snow
Mama i corcia-
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ostatni poniedziałek lutego
» Czwartek czwartek czwartek 23 lipca
» Pierwsza środa lutego
» Ostatnia środa lutego