08.03.09 niedziela
5 posters
Strona 1 z 1
08.03.09 niedziela
Witam wszystkich niedzielnie!
U nas dzisiaj dzień po imprezowy. Wczoraj zaliczyliśmy dwie i chłop choruje, od rana latał do łazienki a teraz śpi już chyba z dwie godziny. Chyba biedaczysko nie może już pić.
Mały własnie usnął a ja nadrabiam zaległości w necie.
Moje dziecko zrobiło mi prezent na dzien kobiet i spało do 8.30
U nas dzisiaj dzień po imprezowy. Wczoraj zaliczyliśmy dwie i chłop choruje, od rana latał do łazienki a teraz śpi już chyba z dwie godziny. Chyba biedaczysko nie może już pić.
Mały własnie usnął a ja nadrabiam zaległości w necie.
Moje dziecko zrobiło mi prezent na dzien kobiet i spało do 8.30
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Re: 08.03.09 niedziela
moj tez spal do 8:30 ale pozniej byl istny diabel z niego teraz po obiadku chwila relaksu przy kompie
My juz zaliczylysmy sloneczny spacer, troche wialo ale i tak bylo bardzo przyjemnie.
Obiadu nie musze gotowac tylko zagrzac wczorajsze 'resztki'
pozdrawiam
Obiadu nie musze gotowac tylko zagrzac wczorajsze 'resztki'
pozdrawiam
Marzena i Maja-
- Potrafię : gotowac, zrozumiec dzieci, pomagac, spac
Jestem z: : Szklarska Poreba
Dzieci : Maja Emilia
Zaproszeń na ciacho : 35
U mnie dzień też się zaczął późno, po przebudzeniu otrzymałam miłą wiadomość i jakoś tak miło się zaczęło od rana.
kika4333-
- Potrafię : duuuuużo
Jestem z: : centrum Polski
Dzieci : Kacper Natalia
Zaproszeń na ciacho : 13
Szalony dzień dzisiaj mi się trafił. Latam od rana i ciągle brak mi czasu. Niestety nie udało nam się pozbyć ferraryny i musimy nadal szukać kupca
Za to moje dziecko dzisiaj wybitnie grzeczne było, prawie cały dzień bawił się nową zabawką.
A chłop zaliczył żółtą kartkę bo zapomniał o dniu kobiet Paskudnik jeden. Ale już mu darowałam, nie potrafię się na niego długo złościć
Za to moje dziecko dzisiaj wybitnie grzeczne było, prawie cały dzień bawił się nową zabawką.
A chłop zaliczył żółtą kartkę bo zapomniał o dniu kobiet Paskudnik jeden. Ale już mu darowałam, nie potrafię się na niego długo złościć
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: