7 czerwca niedziela
+6
sylwia
MAjax
aniaffff
Majka
dagolis
Marzena
10 posters
Strona 1 z 1
7 czerwca niedziela
widzę że śpicie to ja dzisiaj rozpocznę
Już wypiłam kawkę na spokojnie bo chłopaki sobie śpią popisałam troszkę poczytałam odrobinkę i poza tym wkurzam się na pogodę bo jest okropna zimno wietrznie!!! to jest najgorsze i pada :( nawet na spacer nie można wyjść
Jak moi mężczyźni wstaną to pójdziemy do Kościółka a później jedziemy odebrać autko mojego męża bo poszedł na piwko w piątek z kolegami(ok 40 km od domu) i do domciu wrócił pociągiem. Przy okazji może na jakieś zakupy go wyciągnę wstyd się przyznać ale jeszcze Mati nic nie dostał od nas na dzień dziecka więc dzisiaj to musi być naprawione.
Udanej i spokojniej niedzieli życzę wszystkim oby nie zleciała za szybko (to dla tych pracujących mamusiek )
Już wypiłam kawkę na spokojnie bo chłopaki sobie śpią popisałam troszkę poczytałam odrobinkę i poza tym wkurzam się na pogodę bo jest okropna zimno wietrznie!!! to jest najgorsze i pada :( nawet na spacer nie można wyjść
Jak moi mężczyźni wstaną to pójdziemy do Kościółka a później jedziemy odebrać autko mojego męża bo poszedł na piwko w piątek z kolegami(ok 40 km od domu) i do domciu wrócił pociągiem. Przy okazji może na jakieś zakupy go wyciągnę wstyd się przyznać ale jeszcze Mati nic nie dostał od nas na dzień dziecka więc dzisiaj to musi być naprawione.
Udanej i spokojniej niedzieli życzę wszystkim oby nie zleciała za szybko (to dla tych pracujących mamusiek )
Marzena-
- Potrafię : :)
Jestem z: : okolic stolicy
Dzieci : słodziak Mati :)
Zaproszeń na ciacho : 31
Re: 7 czerwca niedziela
ja po koszmarnej nocy zafundowanej przez moją córeczkę dochodze pomału do siebie, chociaż to trochę cięzkie bo pogoda wcale tego nie ułatwia. tak pada i szaro za oknem że światła w domu pozapalane bo ciemno..
kawa w ręku, Natalia z tatusiem sie bawi a ja nadrabiam zaległości z wczoraj
do popołudnia siedzimyw domu bo nawet na spacer nie mam jak wyjść chyba że w kaloszach i płaszczu przeciwdeszczowym- ale niestety nie posiadamy jeszcze takiego zaopatrzenia. a potem jedziemy do moich rodziców
Dobrej niedzieli życzę wszystkim!!!!
kawa w ręku, Natalia z tatusiem sie bawi a ja nadrabiam zaległości z wczoraj
do popołudnia siedzimyw domu bo nawet na spacer nie mam jak wyjść chyba że w kaloszach i płaszczu przeciwdeszczowym- ale niestety nie posiadamy jeszcze takiego zaopatrzenia. a potem jedziemy do moich rodziców
Dobrej niedzieli życzę wszystkim!!!!
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
chłopaki się budzą a ja w proszku zmykam więc do juterka dziewczyny i jeszcze raz udanej niedzieli
Marzena-
- Potrafię : :)
Jestem z: : okolic stolicy
Dzieci : słodziak Mati :)
Zaproszeń na ciacho : 31
moji chłopcy na giełde pojechali elektroniczna a my z mął siedzimy w domciu nie chciało mi sie jechac ,młoda ma lekki katarek :( nie mam normalnei rzadnych planów na niedziele zobaczymy jaka pogoda jeszcze bedzie narazie u nas ciepło ale na niebie roznie raz słonce raz strzasznie ciemne chmury
Majka-
- Potrafię : hmmm
Jestem z: : z małopolskiego/okolice krakowa
Dzieci : dwoje:)
Zaproszeń na ciacho : 7
Właśnie wszystko ogarnęłam i nawet upiekłam ciasto z truskawkami.
Wieczorem rozbolała mnie głowa i bolała całą noc, jak wstawałam do Filipka to robiłam sobie zimne okłady. Rano dostałam okres, tak strasznego bólu nie miałam juz dawno, nawet wymiotowałam. Dobrze że to niedziela i chłop mógł wstać do Małego bo ja się nie nadawałam.
Wieczorem rozbolała mnie głowa i bolała całą noc, jak wstawałam do Filipka to robiłam sobie zimne okłady. Rano dostałam okres, tak strasznego bólu nie miałam juz dawno, nawet wymiotowałam. Dobrze że to niedziela i chłop mógł wstać do Małego bo ja się nie nadawałam.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
a ja się gnitolę już drugi dzień Przez cały weekend zdążyłam zrobić: i i 1 ciasto
Strasznie mnie demobilizują te weekendy
Strasznie mnie demobilizują te weekendy
MAjax-
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 1 sztuka męska
Zaproszeń na ciacho : 23
ja po obiadku sobie odpoczywam
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
A ja dzisiaj gadam, gadam i nagadać się nie mogę. A moja mama poprzekładała mi talerze w kuchni
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
a ja dzis leniuchowałam caly dzien z mezem spalismy do poldnia z wyra sciąglismy sie cos przed 12 na sam obiad pozniej znowu na wyro po obiedzie popoldniu na spacerek i niedziela zleciala :(((
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
U nas pogoda taka jak u wiekszosci was, szaro, deszczowo, wieje i zimno, chodz po poludniui pod wieczor bylo juz co raz cieplej.
W domu troche ogarnelam troche zmienilam ustawienie foteli i lawki w dziennym, chlop w koncu po 3 miesiacach zamontowal umywalke w lazience, tylko bateria strasznie cieknie wiec chyba trzeba bedzie wymieniac.
Pozatym bylismy u Cioci na obiedzie.
Jutro musz podokanczac pokoje dla moich gosci, pojutrze pewnie na jakies grubsze zakupy pojedziemy.
Milego wieczorku!
W domu troche ogarnelam troche zmienilam ustawienie foteli i lawki w dziennym, chlop w koncu po 3 miesiacach zamontowal umywalke w lazience, tylko bateria strasznie cieknie wiec chyba trzeba bedzie wymieniac.
Pozatym bylismy u Cioci na obiedzie.
Jutro musz podokanczac pokoje dla moich gosci, pojutrze pewnie na jakies grubsze zakupy pojedziemy.
Milego wieczorku!
Marzena i Maja-
- Potrafię : gotowac, zrozumiec dzieci, pomagac, spac
Jestem z: : Szklarska Poreba
Dzieci : Maja Emilia
Zaproszeń na ciacho : 35
ja po sobotniej wizycie u teściowej dziś odstresowywałam sie u mojej kochanej mamy! Pogoda była kiepska ale towarzystwo cudowne!
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
Mama33 wlasnie przed chwilka myslalam o tym jak Ci poszlo u tesciow
Marzena i Maja-
To był chyba jeden z gorszych spotkań z teściami!
mama33-
Wspolczuje!
Przepraszam, moze nie powinnam sie o to pytac ale czy twoj maz to widzi ze jest zle? robi cos by temu przeciwdzialac? w koncu to jego rodzice.
Przepraszam, moze nie powinnam sie o to pytac ale czy twoj maz to widzi ze jest zle? robi cos by temu przeciwdzialac? w koncu to jego rodzice.
Marzena i Maja-
Widzi to bo na wiele spraw to właśnie on otworzył mi oczy! Ale mąż stwierdził że lepiej jest zacisnąć zęby i się przez całą wizytę uśmiechać niż powiedzieć co się nam nie podoba! Trochę go rozumiem bo nie chce żeby były jakieś nieporozumienia między nami albo obrażanie się!!
Ja i tak już nie wytrzymuję i jeśli dotyczy to Pawełka to śmiało mówię jak mam odmienne zdanie ale niekoniecznie moje zdanie respektują
Ja i tak już nie wytrzymuję i jeśli dotyczy to Pawełka to śmiało mówię jak mam odmienne zdanie ale niekoniecznie moje zdanie respektują
mama33-
Cieszko im nagle zaczac sie liczyc z waszym zdaniem jak wczesniej zaciskaliscie zeby i nic nie mowiliscie albo nie wiele.
Ale moze sie naucza, i moze warto by na spokojnie im wytlumaczyc ze macie w pewnych sprawach swoje zdanie i tak jak wy ich zdaniem sie liczycie chcielibyscie by i oni sie waszym liczyli.
Ale moze sie naucza, i moze warto by na spokojnie im wytlumaczyc ze macie w pewnych sprawach swoje zdanie i tak jak wy ich zdaniem sie liczycie chcielibyscie by i oni sie waszym liczyli.
Marzena i Maja-
Marzenko to raczej ciężka sprawa to specyficzni ludzie a raczej teściowa! Ona przez całe życie podporządkowywała sobie ludzi i to weszło jej w krew! To nie jest prawdziwa matka Grześka i dlatego może jest tak a nie inaczej! Szkoda że Grzesia mama nie żyje może by było wtedy inaczej!
Wkurza mnie to że rozdzieliła go ze swoją babcią od dziecka buntowała dzieci przeciwko niej i ciągnęła tylko do swojej rodzinki!Nie mogę tego pojąć! Niedawno za moją namową poznałam prawdziwą babcię Grzesia kobieta jest po prostu cudowna wszyscy się wzruszyliśmy Grzesiek się popłakał !
Wkurza mnie to że rozdzieliła go ze swoją babcią od dziecka buntowała dzieci przeciwko niej i ciągnęła tylko do swojej rodzinki!Nie mogę tego pojąć! Niedawno za moją namową poznałam prawdziwą babcię Grzesia kobieta jest po prostu cudowna wszyscy się wzruszyliśmy Grzesiek się popłakał !
mama33-
Similar topics
» 4 czerwca
» 5 czerwca PIĄTEK!!
» 20 czerwca-sobota :)
» 3 czerwca 2009 środa
» 24 CZERWCA DZIEŃ PRZYTULANIA
» 5 czerwca PIĄTEK!!