4 czerwca
+13
Triss
sylwia
Marzena i Maja
Majka
aniaffff
Nieznajoma
aminka
Mama i corcia
mama33
dagolis
Nitka
Marzena
rossi82
17 posters
Strona 1 z 1
4 czerwca
Siedzę przed kompem, popijam kawkę, młody śpi jeszcze a mnie pogoda za oknem dobija........ zimno się dzisiaj zrobiło. Gdzie te lato
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
Re: 4 czerwca
Ja też kawkę wypiłam Mati się bawi a zaraz śniadanko będzie jadł
Rossi a nie świętujesz? Ja chyba zaraz zacznę
Rossi a nie świętujesz? Ja chyba zaraz zacznę
Marzena-
- Potrafię : :)
Jestem z: : okolic stolicy
Dzieci : słodziak Mati :)
Zaproszeń na ciacho : 31
Rossi, Twoje dziecko o godzinie 9 "jeszcze spi"??!!!
Mój łobuz o 6 już wstał.....
Zimno w Warszawie jest. Brr.
Za 3 tyg chrzciny a ja nie wiem jeszcze czy zamówić catering do domu czy samej pichcić....
Zimno w Warszawie jest. Brr.
Za 3 tyg chrzciny a ja nie wiem jeszcze czy zamówić catering do domu czy samej pichcić....
Natalia się bawi a ja razem z nią z doskoku. siedzę trochę z Wami, trochę na allegro bo muszę komentarz wystawić dla stolika i krzesełek który zamawialiśmy dla Natalii do pokoiku i jestem bardzo zadowolona z zakupu zamawiam też dziś rolety samochodowe i półki materiałowe do szafy.
ok 11 na przyjść koleżanka na kawę więc siedzę o suchym pysku :(
pogoda znowu nieciekawa. mam nadzieję że trochę sie polepszy bo trzeba rachunki iść poopłacać- najgorszy dzień w miesiącu.....
ok 11 na przyjść koleżanka na kawę więc siedzę o suchym pysku :(
pogoda znowu nieciekawa. mam nadzieję że trochę sie polepszy bo trzeba rachunki iść poopłacać- najgorszy dzień w miesiącu.....
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Niteczko mój mały też od 6 rano szaleje a myślałam że sobie pośpię dłużej ale niestety coś temu mojemu brzdącowi się poprzestawiało bo zawsze tak ok 9 wstawał!
Pozdrawiam wszystkie Laseczki i udanego dnia wam życzę
Pozdrawiam wszystkie Laseczki i udanego dnia wam życzę
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
Laseczki- az sie poczulam taka ladna mimo ze dalej w pizamie i wcale nie sexownej.
Ja wstalam godzine temu bo moje dziecie ma tak juz od dawna ze jak sie obudzi to sie bawi sama cichutko i nie budzi mamusi.Dopiero jak juz jej sie znudzi to mi lapie rzesy i otwiera oczy(wyczaila metoda prob i bledow ze to najlepszy sposob na to zebym szybko wstala-cwaniak jeden )
Za oknem oczywiscie i tu zeby nie przeklinac ..............poprostu tragedia nie dosc ze leje to jeszcze zimno ale pociesza mnie mysl ze jutro do Polski a tam niech se leje ile chce i tak na brak zajec nie bede nazekac
Ja wstalam godzine temu bo moje dziecie ma tak juz od dawna ze jak sie obudzi to sie bawi sama cichutko i nie budzi mamusi.Dopiero jak juz jej sie znudzi to mi lapie rzesy i otwiera oczy(wyczaila metoda prob i bledow ze to najlepszy sposob na to zebym szybko wstala-cwaniak jeden )
Za oknem oczywiscie i tu zeby nie przeklinac ..............poprostu tragedia nie dosc ze leje to jeszcze zimno ale pociesza mnie mysl ze jutro do Polski a tam niech se leje ile chce i tak na brak zajec nie bede nazekac
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Amisia dzis wstala o 9, a mamusia chciala poleniuchowac wiec dala Amisi butle i wrocila do wyrka. Dziec w tym czasie nie proznowal... zdemolowal pol pokoju i kuchnie i jak sie znudzil to zrobil mamusi koncert nad uchem... nie bylo silnych musialam wstac
W ogole Amira jest dzis jak pogoda - marudzi od rana strasznie i tylko slysze jej zawodzenie Teraz siedzi na dywanie i ryczy nie wiedziec czemu... ehhh
Na dzis nie mam konkretnych planow, moze jakies drobne zakupy do dopakowania. Ogolnie walizy juz gotowe i wszystko spakowane wiec dzis luzik
Milego dzionka!!!
W ogole Amira jest dzis jak pogoda - marudzi od rana strasznie i tylko slysze jej zawodzenie Teraz siedzi na dywanie i ryczy nie wiedziec czemu... ehhh
Na dzis nie mam konkretnych planow, moze jakies drobne zakupy do dopakowania. Ogolnie walizy juz gotowe i wszystko spakowane wiec dzis luzik
Milego dzionka!!!
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
Och ale nasze dzieci są do siebie podobne choć dziś był wyjątek ale zawsze tak jest jak u Ciebie!Jak się przebudzi to się bawi na łóżku po cichutku a ja sobie w tym czasie jeszcze drzemię!A jak się już nudzi to albo mi otwiera oczy albo z grubej rury wskakuje na mnie no i wtedy to nie ma możliwości żebym się nie obudziła!!!Mama i corcia napisał: moje dziecie ma tak juz od dawna ze jak sie obudzi to sie bawi sama cichutko i nie budzi mamusi.Dopiero jak juz jej sie znudzi to mi lapie rzesy i otwiera oczy(wyczaila metoda prob i bledow ze to najlepszy sposob na to zebym szybko wstala-cwaniak jeden )
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
Moja drugi dzien spi ze mna wiec jak sie obudzi to nawet nie wiem kiedy schodzi no chyba ze jej pierwsza rzecza jest wejscie na rowerek i wlaaczenie na nim muzyczki chyba jej baterie wyciagne albo na noc wyniose rowerek bo juz mnie to drazni zwlaszcza jak rano chce poogladac telewizje dzis wlaczyłam jej bajki i miare długo ogladała nie powiem ze nie wchodzila prawie w ekran dobrze ze za niedlugo telewizor juz bedzie na swoim miejscu:)
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
A u mnie sezon truskawkowy, w tym roku mamy kase dla siebie i jakos jest ochota rwać. W ogóle teście mają bardzo dużo truskawek i do tej pory niezle na tym wychodzili ale w tym roku takie tanie. Chociaż i tak zawsze coś, tylko narobić się trzeba.
Pogoda po h ...
Pogoda po h ...
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
boze ja to jestem zakrecona jak g... w betoniarce lepiej pójde cos porobic mi juz na oczy pada
Nieznajoma-
a ja z mała wstałam dzis po 9 ,chłop wstaje o 7 bo drugie dziecie do szkoły trzeba posłac ;)
miałam straszna werwe do sprzatania i poł domu przeleciałam sciereczka ,odkurzaczem i zabawki wpakowałam do kąta hihihi:) teraz juz po obiadku siedze czytam i klikam:)na 17 do szkoły bo dzieci robia jakies przedstawienie na dzien mamy i taty:)
miałam straszna werwe do sprzatania i poł domu przeleciałam sciereczka ,odkurzaczem i zabawki wpakowałam do kąta hihihi:) teraz juz po obiadku siedze czytam i klikam:)na 17 do szkoły bo dzieci robia jakies przedstawienie na dzien mamy i taty:)
Majka-
- Potrafię : hmmm
Jestem z: : z małopolskiego/okolice krakowa
Dzieci : dwoje:)
Zaproszeń na ciacho : 7
aniaffff napisał:A u mnie sezon truskawkowy, w tym roku mamy kase dla siebie i jakos jest ochota rwać. W ogóle teście mają bardzo dużo truskawek i do tej pory niezle na tym wychodzili ale w tym roku takie tanie. Chociaż i tak zawsze coś, tylko narobić się trzeba.
aniaffff, po ile u Was truskawki??? ja tydzień temu kupowałam p 10zł/kg a dzisiaj kupiłam tylko po 2,5zł/kg. naprawdę jakoś tanio chyba???
jak byłam mała to moi rodzice też mieli trochę truskawek i pamiętam że nienawidziłam ich zbierać ale za to po tam jak dostawałam jakis tam procent kasy ze sprzedaży to skakałam w niebiosa.
aniaffff, masz rację kasa mimo iż nie będzie duża ale zawsze się przyda. zawsze to na pampersy będzie
dagolis-
U nas zimno jak w listopadzie.
Ciocie juz poszly, ale szlismy jak burza i juz mam o wieeeeele mniej.
Maja sie tez ucieszyla z zabawy z Ciociami.
Mam wene to moze jeszcze cos zrobie.
Ale narazie wy jestescie na pierwszym planie.
Z malzem sie ocieplily stosunki ale nadal nie wiadomo co dalej.
I laptop mi sie rozpada, z jednego zwiasu spadla plastikowa oslonka i jakas blaszka wypadla.
Ciocie juz poszly, ale szlismy jak burza i juz mam o wieeeeele mniej.
Maja sie tez ucieszyla z zabawy z Ciociami.
Mam wene to moze jeszcze cos zrobie.
Ale narazie wy jestescie na pierwszym planie.
Z malzem sie ocieplily stosunki ale nadal nie wiadomo co dalej.
I laptop mi sie rozpada, z jednego zwiasu spadla plastikowa oslonka i jakas blaszka wypadla.
Marzena i Maja-
- Potrafię : gotowac, zrozumiec dzieci, pomagac, spac
Jestem z: : Szklarska Poreba
Dzieci : Maja Emilia
Zaproszeń na ciacho : 35
ja wstałam o 9 posprzatalam ugotowalam obiad i mam chwilke dla siebie ale pewnie nie na długo bo slysze córcie w łużeczku
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
Nitka napisał:Rossi, Twoje dziecko o godzinie 9 "jeszcze spi"??!!!
No.... po mamie tak ma
My oboje jesteśmy straszne śpiochy
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
moje dziecko spi do 8 jakos tak
oczywiscie wczesniej ja musze pokarmic jakos o 4 i 6
ma to po tacie bo tate musze z lozka zdzierac dzwigiem
oczywiscie wczesniej ja musze pokarmic jakos o 4 i 6
ma to po tacie bo tate musze z lozka zdzierac dzwigiem
Triss-
- Potrafię : różnie
Jestem z: : podkarpacia
Dzieci : wspaniałacórka i następne w drodze
Zaproszeń na ciacho : 16
moja własnie zasneła mam nadzieje ze pospi do 7-8 bo tak z regóły spi choc byly dni co spala ponad 12 godzin
Nieznajoma-
a ja własnie ide mała połozyc spac,jutro czeka mnie coiezki ranek bo musze mojego synusia zaciągnąć do przychodni aby mu troszke krwi upuscili
Majka-
2.5zl za kilo truskawek? u nas za 6 najtaniej a porzadne 7dagolis napisał:aniaffff napisał:A u mnie sezon truskawkowy, w tym roku mamy kase dla siebie i jakos jest ochota rwać. W ogóle teście mają bardzo dużo truskawek i do tej pory niezle na tym wychodzili ale w tym roku takie tanie. Chociaż i tak zawsze coś, tylko narobić się trzeba.
aniaffff, po ile u Was truskawki??? ja tydzień temu kupowałam p 10zł/kg a dzisiaj kupiłam tylko po 2,5zł/kg. naprawdę jakoś tanio chyba???
jak byłam mała to moi rodzice też mieli trochę truskawek i pamiętam że nienawidziłam ich zbierać ale za to po tam jak dostawałam jakis tam procent kasy ze sprzedaży to skakałam w niebiosa.
aniaffff, masz rację kasa mimo iż nie będzie duża ale zawsze się przyda. zawsze to na pampersy będzie
a w Wroclawiu dzis kuzun mowil ze 5,5
Ja tez chce tak tanio, narobilabym kompoty!
Marzena i Maja-
hmmm wczoraj kupowałam i płaciłam 6zł za łubianke ale zabijcie nie wiem ile w łubiance ;)(jak sie pisze ubianka czy łubianka??????)
Majka-
W łubiance (?) jest 2 kilo.
Od nas gościu bierze po 4 zł ale w hurcie za łubiankę (?). A na kila można kupić od 2 - 4. Taniocha straszna
Marzena i Maja zapraszam do mnie na truskawki to sobie narobisz kompotów na kilka lat.
Od nas gościu bierze po 4 zł ale w hurcie za łubiankę (?). A na kila można kupić od 2 - 4. Taniocha straszna
Marzena i Maja zapraszam do mnie na truskawki to sobie narobisz kompotów na kilka lat.
aniaffff-
dagolis napisał:
My raczej mieliśmy w planach za tą kasę kupno pieca, mebli ogrodowych, hustawki i moze coś odłożyć na budowę. Myślę że nic nie odłożymy a na resztę może jakoś starczy.
Jak napisałam że teście mają dużo truskawek to miałam na myśli naprawdę duuużo. Zawsze rwie u nas ok. 10 osób albo więcej.
aniaffff-
ja zawsze myślałam że się pisze łobiankaMajka napisał:(jak sie pisze ubianka czy łubianka??????)
agnese-
- Potrafię : wiele
Jestem z: : FR
Dzieci : mam córeczkę
Zaproszeń na ciacho : 23
Juz lece, odrazu przysli malzonkowie sie poznaja
Marzena i Maja-
Marzena i Maja napisał:Juz lece, odrazu przysli malzonkowie sie poznaja
????????????????????
Mama i corcia-
Ach juz wiem odpowiedz do postu aniafff ze wczesniej nie zjazylam ale to ta wodka swoje juz robi.Sieje mi spustoszenie w pozostalosciach po mozgu
Mama i corcia-
MiC mowilam Ci juz dzisiaj ze JA CIE KOCHAM!!!!!
Marzena i Maja-
No jeszcze nie
Dziekuje ja Ciebie tez
Dziekuje ja Ciebie tez
Mama i corcia-
Marzena i Maja napisał:2.5zl za kilo truskawek? u nas za 6 najtaniej a porzadne 7dagolis napisał:aniaffff napisał:A u mnie sezon truskawkowy, w tym roku mamy kase dla siebie i jakos jest ochota rwać. W ogóle teście mają bardzo dużo truskawek i do tej pory niezle na tym wychodzili ale w tym roku takie tanie. Chociaż i tak zawsze coś, tylko narobić się trzeba.
a w Wroclawiu dzis kuzun mowil ze 5,5
Ja tez chce tak tanio, narobilabym kompoty!
U mnie wczoraj za 3,5 kupiłam (zeżarłam 2 kg sama ) ale mało słodkie były
MAjax-
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 1 sztuka męska
agnese napisał:ja zawsze myślałam że się pisze łobiankaMajka napisał:(jak sie pisze ubianka czy łubianka??????)
łubianka
MAjax-
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 1 sztuka męska
Marzena i Maja napisał:Juz lece, odrazu przysli malzonkowie sie poznaja
Ja tez musiałam chwilę pomyśleć o co chodzi ale już kumam.
aniaffff-
a czy z Szklarskiej daleko do Glowna?
Marzena i Maja-
Głowno jest między Łodzią a Warszawą, bliżej Łodzi ale tak pomiedzy.
aniaffff-
no to kawal drogi.
Leze sobie wlasnie w lozku z laptopem na kolanach a bardziej na brzuchu i moje dziecie sie bawi kolo mnie.
Nagle przypelzla do mnie wlozyla jedna reke pod szyje druga pod pache i mowi chodz hopa (hopa mowi jak chce byc brana na rece)
a tymrazem to ona mnie chciala wziac na rece.
Leze sobie wlasnie w lozku z laptopem na kolanach a bardziej na brzuchu i moje dziecie sie bawi kolo mnie.
Nagle przypelzla do mnie wlozyla jedna reke pod szyje druga pod pache i mowi chodz hopa (hopa mowi jak chce byc brana na rece)
Marzena i Maja-
O ja nie mogę ! Słodzinka!Marzena i Maja napisał:Leze sobie wlasnie w lozku z laptopem na kolanach a bardziej na brzuchu i moje dziecie sie bawi kolo mnie.
My juz po szczepieniu moj bohaterski syn nawet niepoczul kiedy mial robiony zastrzyk Teraz w domku bo pogoda jest do dupy glowa mnie boli i chyba zaraz walne w kimono bo ledwo siedze :
byłam dzisiaj w innym sklepie i truskawki były po 4,20/kg. Niezła różnica cen. w jednym 2,5 a w drugim 4,20.
dagolis-
weź nic nie mów ja wczoraj kupowałam po 6 zł
Zwierzak2008-
- Potrafię : zdenerwować tatusia
Jestem z: : polska
Dzieci : córunia tatunia
Zaproszeń na ciacho : 11
Similar topics