20 czerwca-sobota :)
+4
sylwia
Joliczka
karolutka
rossi82
8 posters
Strona 1 z 1
20 czerwca-sobota :)
Kaaaawki mi się dzisiaj chce w ilościach o dużo za dużych
Pogoda jakaś smętna za oknem i sennie jest jakoś. Wczoraj moja mama poleciała do Polski i teraz tak się ponuro zrobiło w domu, nawet młody się wyciszył.
Mam na dzisiaj wielkie plany, muszę chałupę doprowadzić do porządku
....... ale mi się nie chce
Może chłop jak się zwlecze z wyra to mnie wyręczy Muszę pomyśleć jak go przekonać
Pogoda jakaś smętna za oknem i sennie jest jakoś. Wczoraj moja mama poleciała do Polski i teraz tak się ponuro zrobiło w domu, nawet młody się wyciszył.
Mam na dzisiaj wielkie plany, muszę chałupę doprowadzić do porządku
....... ale mi się nie chce
Może chłop jak się zwlecze z wyra to mnie wyręczy Muszę pomyśleć jak go przekonać
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
Re: 20 czerwca-sobota :)
a ja w pracy! moje skabry w domku bawia sie i szaleja i mowia ze sprzataja ale jakos w to nie wierze.... poza tym mam mps' a . jutro przewidywany termin okresu.... i takie nerwy mna miotaja ze szok! a najbardziej jestem dzis wyczulona na ludzka glupote... to a propos ciezkich przypadkow w pracy........ehhhh
pogoda sie klaruje.... zapowiada sie slonkowe popoludnie...oby
pozdr.
pogoda sie klaruje.... zapowiada sie slonkowe popoludnie...oby
pozdr.
karolutka-
- Potrafię : wszystko po troszkę :)
Jestem z: : Wrocław
Dzieci : Olga :) 30.01.08
Zaproszeń na ciacho : 2
Pół godziny temu wróciłam z pracy ,teraz muszę troszkę ogarnąć mieszkanko co nie co przygotować w kuchni i jeszcze muszę zrobić małe zakupy , a wieczorem zapowiada się nie zła imprezka
Joliczka-
- Potrafię : co nie co
Jestem z: : Nowa Sól
Dzieci : mam dwów wspaniałych synów
Zaproszeń na ciacho : 28
Życzę wszystkim udanego weekendu!!!!
Joliczka-
udanej impreski Joliczko
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
dzisiaj pojechałam rano z koleżanka do MC Donalda bo nam się kawy z mleczkiem zachciało.... wariatki!!!! po drodze zaszłyśmy dociuchlandu i kupiłam dla natali 16 sztuk ubranek za całe 5,5 !!!!! jak mi pani przy kasie powiedziała ile do zapłaty to aż spytałam czy dobrze policzyła. a wczoraj byłam na nocnej wyprzedaży w galerii i tez ciuszki kupiłam ale sobie!
po południu mieliśmy znajomych z którymi nie widzieliśmy się ponad rok to trochę poplotkowaliśmy sobie.
teraz chwila dla Was bo mąż kąpie córeczkę a potem marsz wieczorny wokól osiedla
miłego wieczorku wszystkim życzę!
po południu mieliśmy znajomych z którymi nie widzieliśmy się ponad rok to trochę poplotkowaliśmy sobie.
teraz chwila dla Was bo mąż kąpie córeczkę a potem marsz wieczorny wokól osiedla
miłego wieczorku wszystkim życzę!
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Dagolis to chyba jakaś wyprzedaz rzeczy letnich bo aż niemozliwe że tak mało zapłaciłaś. Gratuluje takich zakupów.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
aniaffff za 5,5 zapałaciłam za rzeczy w ciuchlandzie dla Natalii(spodenki na lato i bluzeczki) to było na wagę.aniaffff napisał:Dagolis to chyba jakaś wyprzedaz rzeczy letnich bo aż niemozliwe że tak mało zapłaciłaś. Gratuluje takich zakupów.
a na wczorajszej nocnej wyprzedazy w galerii kupiłam sobie 2 bluzki, 2 pary butów dla Natali i branzoletkę wszystko za 90 zł
dagolis-
Dopiero wróciłam do domu i jestem skoooonaaaaanaaaa!!!
Byłam dziś na kontroli u gin i na szczęście wszystko ok ale tak się bałam, że z nerwów to aż się poryczałam, jak wyszłam z gabinetu
Oczywiście dalej mam leżeć i łykać no-spę, ale "od dołu" wszystko w najlepszym porządku i skurcze rzadko się pojawiają (max. 3 dziennie).
Dzisiaj pozwoliłam sobie na rozrywkę i obejrzałam w teatrze pokaz tańca brzucha z udziałem mojej siostry Ale laski wywijały mówię Wam!!! Było naprawdę super
Byłam dziś na kontroli u gin i na szczęście wszystko ok ale tak się bałam, że z nerwów to aż się poryczałam, jak wyszłam z gabinetu
Oczywiście dalej mam leżeć i łykać no-spę, ale "od dołu" wszystko w najlepszym porządku i skurcze rzadko się pojawiają (max. 3 dziennie).
Dzisiaj pozwoliłam sobie na rozrywkę i obejrzałam w teatrze pokaz tańca brzucha z udziałem mojej siostry Ale laski wywijały mówię Wam!!! Było naprawdę super
rumianek :)-
- Potrafię : całe mnóstwo rzeczy :)
Jestem z: : Lublina
Dzieci : jedna kruszynka :)
Zaproszeń na ciacho : 31
Rumianek bardzo się cieszę że wszystko w porządku!
Leż odpoczywaj a na pewno wszystko będzie dobrze!
Leż odpoczywaj a na pewno wszystko będzie dobrze!
Joliczka-
Ja kupiłam sobie ubranie na chrzest Amelki,ale zakupy były w ekspresowym tempie.
gonialbn-
- Potrafię : stanąć na głowie
Jestem z: : ?
Dzieci : !
Zaproszeń na ciacho : 16
dagolis napisał:aniaffff za 5,5 zapałaciłam za rzeczy w ciuchlandzie dla Natalii(spodenki na lato i bluzeczki) to było na wagę.aniaffff napisał:Dagolis to chyba jakaś wyprzedaz rzeczy letnich bo aż niemozliwe że tak mało zapłaciłaś. Gratuluje takich zakupów.
a na wczorajszej nocnej wyprzedazy w galerii kupiłam sobie 2 bluzki, 2 pary butów dla Natali i branzoletkę wszystko za 90 zł
Miałam na mysli taką wyprzedaż w ciucholandzie. W tym do którego ja chodzę taka wyprzedaż ma byc jutro.
Rumianek to super że wszystko jest w porządku, tak trzymaj! Pamietaj że masz sie oszczędzać i dużo leżeć a my miałyśmy Cie pilnować.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
kurcze a ja nawet nie wiedziałam że takie wyprzedaże są. to fajna sprawa. może i u nas coś takiego bywa. muszę chyba popytać. a ja trafiłam do ciuchlandu z rana a dziś było 6 kg za kg wszystkiego co tam było wywieszone i tyle fajnych ciuszków małej znalazłam. chyba zacznę tam częściej bywać. bo za takie pieniadze to tylko kupować!aniaffff napisał:
Miałam na mysli taką wyprzedaż w ciucholandzie. W tym do którego ja chodzę taka wyprzedaż ma byc jutro.
dagolis-
no to sobota pod znakiem zakupow! super! gratuluje udanego polowania! ja uwielbiam cos wyhaczac okazyjnie... szczerze mowiac inaczej to zadna sztuka! a zalapac okazje kupic cos fajnego i za grosze to jest to! ciuchladny oczywiscie sa niezastapione w tej dziedzinie ale dzis zamkniete.... ale narobilyscie mi takiej ochoty ze chyba rusze gdzies do galerii dzisiaj... u nas sa juz letnie wyprzedaze... jakos tak wczesniej w tym roku ale to podobno ze wzgledu na kryzys....
karolutka-
- Potrafię : wszystko po troszkę :)
Jestem z: : Wrocław
Dzieci : Olga :) 30.01.08
Zaproszeń na ciacho : 2
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: