16.03.09 poniedziałek
+6
agnese
Nieznajoma
dagolis
Nitka
Mama i corcia
aniaffff
10 posters
Strona 1 z 1
16.03.09 poniedziałek
Witam Foremki.
Pogoda koszmarna, ze spaceru nici chyba że po południu się poprawi.
Siedzę sobie i gotuje obiadek a chłop pojechał na rehabilitacje i po drodze miał skręcic do skarbówki z pitem, dzwonił że tak kolejka ze kanapki by się przydały.
Mama i córcia daj linka żebyśmy mogły głosować na Jessi.
Pogoda koszmarna, ze spaceru nici chyba że po południu się poprawi.
Siedzę sobie i gotuje obiadek a chłop pojechał na rehabilitacje i po drodze miał skręcic do skarbówki z pitem, dzwonił że tak kolejka ze kanapki by się przydały.
Mama i córcia daj linka żebyśmy mogły głosować na Jessi.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Re: 16.03.09 poniedziałek
[Only admins are allowed to see this link]
To link do zdjecia Jessi,chociaz udalo mi sie dodac zdjecie do konkursu na sam koniec i znalazlo sie na 2 stronie wiec narazie mamy glosow na tyle ze wygrywamy Misia chociaz wszystko sie moze zmienic.Wiem ze im zdjecie dalej tym juz tam nikt nie klika bo Jessi tez ma jedno tak daleko to tamto zdjecie ma 42 glosy tylko ale dobra to nie ten watek.
Co do dzisiejszego dnia to znowu nieprzerwanie leje wiec nici ze spacerku bo raczej nie zapowiada sie na poprawe.
Jessi niedawno zasnela,malz wraca z pracy o 14stej a ja siedze w pizamie ale mam dzisiaj luzik bo obiad zostal z wczoraj wiec wystarczy podgrzac.
Zycze Wam wszystkim milego dzionka
To link do zdjecia Jessi,chociaz udalo mi sie dodac zdjecie do konkursu na sam koniec i znalazlo sie na 2 stronie wiec narazie mamy glosow na tyle ze wygrywamy Misia chociaz wszystko sie moze zmienic.Wiem ze im zdjecie dalej tym juz tam nikt nie klika bo Jessi tez ma jedno tak daleko to tamto zdjecie ma 42 glosy tylko ale dobra to nie ten watek.
Co do dzisiejszego dnia to znowu nieprzerwanie leje wiec nici ze spacerku bo raczej nie zapowiada sie na poprawe.
Jessi niedawno zasnela,malz wraca z pracy o 14stej a ja siedze w pizamie ale mam dzisiaj luzik bo obiad zostal z wczoraj wiec wystarczy podgrzac.
Zycze Wam wszystkim milego dzionka
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Ojej zapomnialam dodac ze bardzo bede Wam wdzieczna za glosy na Jessi.Dziekuje
Mama i corcia-
Po lewej w 'Misiowanku' klikając na danego ludka z imieniem automatycznie przenoszone jesteście na stronę do głosowania.
a ja głosowałam na zdjecie Jessi z takim linkiem( bo tylko takie znalazłam): [Only admins are allowed to see this link]
no ale tamten już kasuję i wklejam ten co podała teraz Mama i córcia
U nas rano było pochmurno a teraz jest pięknie. byłam już na spacerku krótkim niestety bo musiałam iśc do przechodni. ale i tak się dotleniłyśmy trochę. Teraz piję wymarzoną od rana kawusię i zjadam kanapeczkę. Jak Natalcia wstanie to pewnie znowu pójdziemy korzystać z ładnej pogody. Nie mam pomysłu na dzisiejszy obiad więc go chyba po prostu nie zrobię.
no ale tamten już kasuję i wklejam ten co podała teraz Mama i córcia
U nas rano było pochmurno a teraz jest pięknie. byłam już na spacerku krótkim niestety bo musiałam iśc do przechodni. ale i tak się dotleniłyśmy trochę. Teraz piję wymarzoną od rana kawusię i zjadam kanapeczkę. Jak Natalcia wstanie to pewnie znowu pójdziemy korzystać z ładnej pogody. Nie mam pomysłu na dzisiejszy obiad więc go chyba po prostu nie zrobię.
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
jessi ma juz 516 od nas:) jak ty tylle głosów uzbieralas babo???
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
u nas wiosna pełną parą
wszystkie okna otwarte,juz drugie pranie na balkonie suche
wszystkie okna otwarte,juz drugie pranie na balkonie suche
agnese-
- Potrafię : wiele
Jestem z: : FR
Dzieci : mam córeczkę
Zaproszeń na ciacho : 23
Dagolis to zdjecie to wlasnie to ktore jest dopiero na 18 stronie i tam juz nikt nie dochodzi i nie klika a to co dzisiaj podalam to jest na 2 i dlatego juz nazbieralo tyle glosow.Dziekuje Wam jeszcze raz bardzo za glosiki jestescie Kochane.
Niteczko jestes Wielka dziekuje Ci Kochana za dodanie do "misiowanka"
Niteczko jestes Wielka dziekuje Ci Kochana za dodanie do "misiowanka"
Mama i corcia-
och jaka dzisiaj śpiąca pogoda..
chodzę i snuję się po mieszkaniu..
właśnie wstałyśmy z Magdusią po 3 godzinach spańska..
jak dobrze że obiad na dzisiaj z wczoraj został...
chodzę i snuję się po mieszkaniu..
właśnie wstałyśmy z Magdusią po 3 godzinach spańska..
jak dobrze że obiad na dzisiaj z wczoraj został...
Zwierzak2008-
- Potrafię : zdenerwować tatusia
Jestem z: : polska
Dzieci : córunia tatunia
Zaproszeń na ciacho : 11
A u nas dziś piękna pogoda słońce świeci z całej siły aż chce się żyć!! Dzionek minął sympatycznie najpierw sprzątanie pranie i gotowanie znaczy się szara codzienność ,a później spacerek troszkę był uciążliwy bo Marcel ostatnio ma alergię na wózek więc jak tylko próbowałam go posadzić to darł się w niebo głosy...dopiero gdy zasnął mogliśmy swobodnie pospacerować!!!
O16stej wrócił Tomek zjedliśmy wspólnie obiadek a teraz leżymy brzuchami do góry!
O16stej wrócił Tomek zjedliśmy wspólnie obiadek a teraz leżymy brzuchami do góry!
Joliczka-
- Potrafię : co nie co
Jestem z: : Nowa Sól
Dzieci : mam dwów wspaniałych synów
Zaproszeń na ciacho : 28
mój głosik dla Jessi 551
kika4333-
- Potrafię : duuuuużo
Jestem z: : centrum Polski
Dzieci : Kacper Natalia
Zaproszeń na ciacho : 13
Miałam dzisiaj takie ambitne plany - wrócę, zjem obiad, posprzątam bo podłoga już się prawie lepi... ale tak mnie nogi bolą że jak zrobiłam obiad to już mogę tylko siedzieć sobie z nogami zadartymi jak najwyżej (jakbym mogła to na lampę bym ja założyła)
MAjax-
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 1 sztuka męska
Zaproszeń na ciacho : 23
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: