nocna wizyta
+4
Mama usunęła swój profil
MAjax
rossi82
dagolis
8 posters
Strona 1 z 1
nocna wizyta
nie dość że wczoraj dziadek mojego mężusia wprosił sie na obiad i pojechał dopiero po 19 to jeszcze miałam nocnego gościa... Godzina póżna , już po pólnocy. prawie zasypiam ---a tu domofon dzwoni. Żadne z nas sie nie ruszyło bo myśleliśmy że to jakaś pomyłka. ale nie, dzwoni po raz kolejny a my nadal nic. W końcu dzwoni telefon. Patrzymy- teściowa. Wchodzi w drzwi a my oczy jak 5 zł o co chodzi :think: A okazało się że wracała ona z tańców a jej drugi synuś trochę zabalował i jak szedł spać to zamknął drzwi i zostawił klucz w zamku. Teściowa nie mogła wsadzić klucza , Marcina nie mogła się dobudzić ani dzwonkiem do drzwi ani telefonem więc w końcu biedna nie mając co ze sobą zrobić i gdzie przenocować , zdesperowana przyszła do nas na noc.
Dzisiaj wypiliśmy rano kawkę i odprawiliśmy ją do domku>>
Ot i taką niespodziewana wizytę mieliśmy :laugh:
Dzisiaj wypiliśmy rano kawkę i odprawiliśmy ją do domku>>
Ot i taką niespodziewana wizytę mieliśmy :laugh:
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Re: nocna wizyta
Ładnie ją synek załatwił.
Ale Ciebie Dagolis to podziwiam, z takim spokojem to opisalaś. Mnie jakby się teściowa w środku nocy na głowę zwaliła to w pierwszej kolejności pomyślałabym że mam koszmara a potem szukałabym ślusarza który ma nocny dyżur...
Ale Ciebie Dagolis to podziwiam, z takim spokojem to opisalaś. Mnie jakby się teściowa w środku nocy na głowę zwaliła to w pierwszej kolejności pomyślałabym że mam koszmara a potem szukałabym ślusarza który ma nocny dyżur...
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
:laugh: rossi Ty to umiesz rozweselić ale sie uśmiałam. ja na szczęście ma spoko teściową więc jakoś tą wizytę przeżyłam z umiarkowanym spokojem . Może dlatego że zdązyliśmy z mężusiem na spokojnie...... i miałam bardzo dobry humorek
dagolis-
Ale rozrywkową masz teściową Dagolis - "z tańców wracała" :laugh:
MAjax-
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 1 sztuka męska
Zaproszeń na ciacho : 23
MAjax moja teściowa przynajmniej 2 razy w tygodniu chodzi na takie wieczorki taneczne dla "nieco starszych nastolatków". A że ona rozwódka to chdzi ze znajomymi na takie imprezki. Może to i dobrze, przynajmniej ma swoje życie, dużo znajomych i nie ingeruje na szczęście w nasze sprawy.
dagolis-
Ta pewnie synuś miał jakąś laske na noc i specjalnie włozył kluczyk stara sztuczka jak świat zamiast walić w drzwi ile wlezie to przyszła do Was ale popaprane :laugh: ale przynajmniej jest rozrywkową baba,a nie siedzi na ławce i zajmuje się plotami jak większosć starszych babek
Mama usunęła swój profil-
- Potrafię : wszystkiego po troszku
Jestem z: : P.O.
Zaproszeń na ciacho : 8
Arminka wiesz co z tym waleniem w drzwi.... to my tak kiedyś z Darkiem moim tez się dobijaliśmy. Prawie godzinę staliśmy pod drzwiami , waliliśmy dzwoniliśmy dzwonkiem i telefonem i kurna nic, Gówniarz nawet nie słyszał a teściowa była na urlopie w Augustowie. I też nocowaliśmy u koleżanki . Bo jego braciak jak popije to nie siły żeby go dobudzić. A chatę i tak zawsze zamknie i tak. A jak on będzie miał kiedyś laskę to zacznę w cuda wierzyć :laugh:
dagolis-
Dagolis trzeba bratu klucze zabrać :laugh:
MAjax-
Babeczki ale się uśmiałam :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
kika4333-
- Potrafię : duuuuużo
Jestem z: : centrum Polski
Dzieci : Kacper Natalia
Zaproszeń na ciacho : 13
dagolis a co on taki brzydki?? :laugh: :laugh:
Mama usunęła swój profil-
- Potrafię : wszystkiego po troszku
Jestem z: : P.O.
Zaproszeń na ciacho : 8
ooo troche mam zaległosci,ale męzus wyjechał własnie do pracy to was wlasnie próbuje nadrobic w czytaniu z tą teściowa to jeszcze ok skoro mowisz ze na spokojnie jak sie ma bojowe nastawianie to nic nie zepsuje nastroju a po drugie to tez pewnie na spokojnie bym to przyjeła i zzdroszcze tesciowej rozrywkowa babka moja to siedzi w 4 scianach i mysli gdzie by tu nos wsadzic kupilismy w sobote polsat cyfrowy i 4razy przychodzila do nas zobaczyc czy ustawilismy juz choc mowiłam ze jak ustawi janusz to jej napisze smsa no ale cóz taki los nas biednych synowych:)
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
Arminka30 napisał: a co on taki brzydki?? :laugh: :laugh:
nie taki brzydki szczerze mówiąc ale chodzi o to że on jest strasznie nieodpowiedzialny i zachowuje się jak dzieciak mimo że ma prawie 24 lata
dagolis-
dagolis... przynajmniej miałaś z kim kawę wypić...
Zwierzak2008-
- Potrafię : zdenerwować tatusia
Jestem z: : polska
Dzieci : córunia tatunia
Zaproszeń na ciacho : 11
Zwierzak - Dagolis musiała o 1 kawę więcej zrobić rano - większy wysiłek z samego rana ;-)
MAjax-
MAjax napisał:Zwierzak - Dagolis musiała o 1 kawę więcej zrobić rano - większy wysiłek z samego rana ;-)
wysiłek jak wysiłek ale jaka strata kawy hihi
dagolis-
Teściowa pewnie zadowolona z takiej synowej.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
aniaffff, teściowa zawsze chciała mieć córkę, to zadowolona że ma chociaż taka fajną synową :laugh: :laugh: :laugh:
a szczerze--- to naprawdę mam z nią dobry kontakt. Tak jakoś ona nie pasuje do tego wzoraca typowej teściowej
a szczerze--- to naprawdę mam z nią dobry kontakt. Tak jakoś ona nie pasuje do tego wzoraca typowej teściowej
dagolis-
marzenka aż tak źle z tą Twoją teściową ???
dagolis-
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: