Wizyta u lekarza :)
+3
aniaffff
Monika i Roksanka
aminka
7 posters
Strona 1 z 1
Wizyta u lekarza :)
Zadzwonilam dzis do lekarza, aby umowic sie na wizyte kontrolna + szczepienia z moja myszka tak za 2-3 tygodnie, a tu pani w sekretariacie mowi, ze dzis jest jeden termin wolny czy nam pasuje, no wiec tak troche z zaskoczenia poszlysmy
Na miejscu sie okazalo, ze malz pokrecil cos przy zamawianiu szczepionek i powinna dostac dzis inna, a ta co dostala za jakies 2 tygodnie, ale doktor powiedzial, ze zmieni kolejnosc i juz.
Ogolnie cale badanie tez przesunal, a dzis tylko szczepionka byla. Zajrzal jeszcze do uszu (bo ostatnio byly z tym problemy), mala byla super: siedziala grzeczniutko i nastawiala glowke, bo uwielbia jak sie jej w uszkach cos robi. Potem byly 2 zastrzyki, troche przy jednym zamiauczala, ale ogolnie super.
Jak to zazwyczaj po szczepionkach pol dnia spala, obudzila sie na wieczorne kapanie i jedzenie i znow lulu spac
Moj kochany aniolek, ciekawe jak tam jutro bedzie sie czula
Tak chcialam sie podzielic informacja
Na miejscu sie okazalo, ze malz pokrecil cos przy zamawianiu szczepionek i powinna dostac dzis inna, a ta co dostala za jakies 2 tygodnie, ale doktor powiedzial, ze zmieni kolejnosc i juz.
Ogolnie cale badanie tez przesunal, a dzis tylko szczepionka byla. Zajrzal jeszcze do uszu (bo ostatnio byly z tym problemy), mala byla super: siedziala grzeczniutko i nastawiala glowke, bo uwielbia jak sie jej w uszkach cos robi. Potem byly 2 zastrzyki, troche przy jednym zamiauczala, ale ogolnie super.
Jak to zazwyczaj po szczepionkach pol dnia spala, obudzila sie na wieczorne kapanie i jedzenie i znow lulu spac
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
Re: Wizyta u lekarza :)
to gratuluje dolacze sie i powiem ze moja 2 tyg temu miala szczepienia i tylko patrzyla dopiero jak chcialam jej odlozyc misia po fakcie to zaczela sie buntowac na szczescie wykupwalam skojarzona bo kiedys goraczkowala mi cala noc koniecznie napisz jak po nocy:*
Monika i Roksanka-
- Potrafię : wybaczać
Jestem z: : Ciężkowice
Dzieci : jedno
Zaproszeń na ciacho : 0
Dzielna dziewczynka, dobrze że tak dzielnie to zniosła
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
aminka, masz bardzo dzielną córeczkę. A jak dzisiaj się czuje???
pewnie już całkiem zapomniała o tym kłciu wczorajszym...
pewnie już całkiem zapomniała o tym kłciu wczorajszym...
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
aminko, masz zuch dziewczynkę, zazdroszczę takiego grzecznego maleństwaaminka napisał:Zadzwonilam dzis do lekarza, aby umowic sie na wizyte kontrolna + szczepienia z moja myszka tak za 2-3 tygodnie, a tu pani w sekretariacie mowi, ze dzis jest jeden termin wolny czy nam pasuje, no wiec tak troche z zaskoczenia poszlysmy
no mój chłop dziś z małym pojechał też do lekarza, zobaczymy jak sobie poradzi?
Brawa dla dzielnej coruni
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
aminko wielkie brawa dla córuchny
my dzis bylismy na kontroli ale moja na sam widok lekarki rozpłakała się i wierzgała nogami i rękami jak ją badała
my dzis bylismy na kontroli ale moja na sam widok lekarki rozpłakała się i wierzgała nogami i rękami jak ją badała
agnese-
- Potrafię : wiele
Jestem z: : FR
Dzieci : mam córeczkę
Zaproszeń na ciacho : 23
Hej, tu znow ja
Noc byla spokojna, spanko do 8:30. Za to dzis caly dzien marudzenie straszne, troszke podwyzszona temperatura i chyba ze sto polgodzinnych drzemek
Tego sie niestety spodziewalam, bo od urodzenia tak reaguje na szczepionki - zawsze potem 2 dni sa ciezkie, ale wazne, ze to juz za nami.
Noc byla spokojna, spanko do 8:30. Za to dzis caly dzien marudzenie straszne, troszke podwyzszona temperatura i chyba ze sto polgodzinnych drzemek
Tego sie niestety spodziewalam, bo od urodzenia tak reaguje na szczepionki - zawsze potem 2 dni sa ciezkie, ale wazne, ze to juz za nami.
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
Similar topics
» marsz do lekarza
» Byłam u lekarza i mam zapalenie gardła
» Mama i Córcia idzie do lekarza!
» wizyta
» wizyta u pediatry
» Byłam u lekarza i mam zapalenie gardła