Kobietki w zaawansowanej ciąży:)
+10
rumianek :)
MAjax
anulaaa33
Lenka12_12
aniaffff
Armelia1
Mama i corcia
Izula85
maxine-fee
mama33
14 posters
:: Ważne sprawy :: Nie-zły brzuszek
Strona 2 z 2
Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: Kobietki w zaawansowanej ciąży:)
dziewczyny dajcie spokój szkoda zdrowia na kłótnie sprzeczki jeśli ktoś się źle zachowuje to tylko świadczy o jego wychowaniu jak raz się zwróciło uwagę a to nie pomogło to szkoda czasu a wy się jeszcze same nakręcacie, To tyle...
Marzena-
- Potrafię : :)
Jestem z: : okolic stolicy
Dzieci : słodziak Mati :)
Zaproszeń na ciacho : 31
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Marzena napisał:dziewczyny dajcie spokój szkoda zdrowia na kłótnie sprzeczki jeśli ktoś się źle zachowuje to tylko świadczy o jego wychowaniu jak raz się zwróciło uwagę a to nie pomogło to szkoda czasu a wy się jeszcze same nakręcacie, To tyle...
Dobrze piszesz Kobieto
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
wiem wiem ze jest takie przysłowie ,ale nie ma co sie stresowac to bezsensu ja miałam kiedys take coś w sobie ze jak mi ktos cos powiedział albo coz zrobił na złosc to sie przejmowałam i odpyskowywałam albo cos a teraz...a niech mowi skoro dogaduje jest złośliwy a złosliwosc to cecha ludzi z kompkeksami skoro obgaduje to jestem tego warta zeby o mnie mowic a w ogóle to wali mnie to ja sie chyba starzeje
Izula85-
- Potrafię : zjeść całą czekolade i szukac jeszcze
Jestem z: : ZE WSI:)
Dzieci : mała kruszynka Natalia
Zaproszeń na ciacho : 48
Wracając do tematu to nadal nie mam spakowanej torby ale ciuszki mam już poprane (jeszcze tylko poprasować) a pozostałe rzeczy do szpitala mam już kupione ! Wystarczy teraz to wszystko zapakować do torby i jużmama33 napisał:Czy już macie spakowaną torbę do szpitala czy jeszcze nie ? Jeśli tak to jakie rzeczy tam umieściłyście?
Ja jeszcze mam trochę czasu także dopiero o tym myślę ale po doświadczeniu z przed narodzin Pawełka na pewno spakuję więcej ciuszków dla dzieciątka! Bo poprzednio miałam trzy komplety ale w moim przypadku było to za mało bo nie siedzieliśmy w szpitalu 3 dni tylko nasz pobyt się przedłużył do 2 tyg. Także szczerze to brakowało mi wielu rzeczy! Dobrze że mój mąż był taki obrotny że jak nie było w domu to po prostu co było potrzebne to mi dokupował! Nawet był taki kochany że jak ciuszki nam się kończyły to je woził do domu prał prasował i przywoził z powrotem !
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
ja wroce do tematu
wiecie ze mam wszystko do szpitala
tylko torby mi brakuje
przygotowalam sie po krwotoku myslalam ze wyladuje w szpitalu
dokupie tylko majty jednorazowe i pampersy dla Aliena bo u ns domagaja sie w szpitalu
dziecko ubrane jest w szpitalne rzeczy
juz nie moge sie doczekac
wiecie ze mam wszystko do szpitala
tylko torby mi brakuje
przygotowalam sie po krwotoku myslalam ze wyladuje w szpitalu
dokupie tylko majty jednorazowe i pampersy dla Aliena bo u ns domagaja sie w szpitalu
dziecko ubrane jest w szpitalne rzeczy
juz nie moge sie doczekac
Triss-
- Potrafię : różnie
Jestem z: : podkarpacia
Dzieci : wspaniałacórka i następne w drodze
Zaproszeń na ciacho : 16
dziewczyny byłam na ostatnim usg (32tydzien).. dzieciak ma 2100, lekarz mówi że urodzi się koło 3500 i 50, 51cm.. Wszytko jest ok, prócz małego detalu.. otóż mój mały dzidź na dużą głowę no i lekarz życzył mi powodzenia na porodówce
Ostatnio zmieniony przez Cleo dnia Czw 11 Mar 2010, 17:13, w całości zmieniany 1 raz
Cleo-
Jestem z: : It
Dzieci : pierwsza ciąża
Zaproszeń na ciacho : 6
No no to już sporo waży ten Twój skarbekCleo napisał:dziewczyny byłam na ostatnim usg (32tydzien).. dzieciak ma 2100, lekarz mówi że urodzi się koło 3500 i 50, 51cm.. Wszytko jest ok, prócz małego detalu.. otórz mój mały dzidź na dużą głowę no i lekarz życzył mi powodzenia na porodówce
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
Moja Amelka też miała bardzo dużą główke po mamusi oczywiście a wypłynęła jak rybka
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
mój ma wielkośc głowki jak na 34 tydzień także 2 tygodnie różnicy.. mam nadzieje że główka już nie urośnie a ciałko dogoni i będzie proporcjonalny
Cleo-
Jestem z: : It
Dzieci : pierwsza ciąża
Zaproszeń na ciacho : 6
moje dwie dziewczyny też miały do przodu jeśli chodzi o wielkość nawet sprawdzał wady nasz lekarz na szczęście wszystko dobrze bedą miały więcej miejsca aby mądrości swoje pomieścić
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
Strona 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Kobietki jak się czujecie w ciąży?
» Kobietki w ciąży pijcie herbatkę z kopru włoskiego!!!
» jedzenie w ciąży
» Witam kobietki
» Pierwsze objawy ciąży
» Kobietki w ciąży pijcie herbatkę z kopru włoskiego!!!
» jedzenie w ciąży
» Witam kobietki
» Pierwsze objawy ciąży
:: Ważne sprawy :: Nie-zły brzuszek
Strona 2 z 2
Pozwolenia na tym forum: