Rodacy do pracy-nowy roczek nowe możliwości
+3
aniaffff
gonialbn
anulaaa33
7 posters
Strona 1 z 1
Rodacy do pracy-nowy roczek nowe możliwości
Dzień doberek kto idzie to idzie ja sobie w domu moge posiedziec aby ktoś musiał iść do pracy za mnie
stawiam a do kawki po delicji ale mało już mi zostało
Ja dziś z Amelką do lekarza bo cosik mi ją obsypało chyba uczulona na cytrusy jest i znowu dzionek zleci ...
Jeszcze się zastanawiam czy nie wziąć dziewczynek bo troszke mi zaczynają brzydko kaszleć od wczoraj cholerna pogoda
stawiam a do kawki po delicji ale mało już mi zostało
Ja dziś z Amelką do lekarza bo cosik mi ją obsypało chyba uczulona na cytrusy jest i znowu dzionek zleci ...
Jeszcze się zastanawiam czy nie wziąć dziewczynek bo troszke mi zaczynają brzydko kaszleć od wczoraj cholerna pogoda
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
Re: Rodacy do pracy-nowy roczek nowe możliwości
zaraz śniadanko i kawa,a później w drogę na ćwiczenia jedziemy,a praca zbliża się wielkimi krokami, już pod koniec stycznia wracam do pracy
gonialbn-
- Potrafię : stanąć na głowie
Jestem z: : ?
Dzieci : !
Zaproszeń na ciacho : 16
Do tej pory to chyba nie ma już tych delicji. No cóz zjem czekoladke, ktoś chce?
U mnie zimno brrrr..
U mnie zimno brrrr..
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Ja od dziś zaczęłam robić brzuszki tylko nie wiem czemu zrobiłam ich troche od rana i teraz mi tak słabo że chyba zaraz pitne i jak tu ćwiczyć.....
anulaaa33-
dzien dobry mi dzis długi dzien sie zapowiada bo wstałam o 7 byłam na badaniu krew i mocz i oczywiscie nie bede sie chwalic ze stało przede mna 6 osób babc i dziadków i wszyscy udawali ze nie widza ze jestem w ciazy a nawet przyleciał zdyszany facet i mowi do mnie patrzac wczesniej na brzuch ale ja stałem przed pania z taka zloscia jakbym mu cos zrobiła a ja mowie prosze i wskazałam reka zeby stanał przede mna myslalam ze powie o nie zauwazyłem ze pani w ciazy prosze juz tak stac e nieeeeeeeeie skadze .wiec mowie do meza nic dziwnego ze mlodziez nie szanuje starszych bo starsi nie szanuja młodych a juz zaciazona dla starych to pewnie puszczalska chciała to ma nie wiem czy czytalyscie kiedys byl na onecie wlasnie artykuł jacy sa staruszkowuie... olaboga i pomyslec ze ja pracuje z geriatria i jestem w dupe uprzejma a oni nawet nie pofatyguja sie zeby puscic ciezarówke w 8 miechu i w dodatku zakatarzona na maxa achhhhhh tragedia a niech popierdlaja na zakupy przeciez sa na emeryturach i im sie spieszy
Izula85-
- Potrafię : zjeść całą czekolade i szukac jeszcze
Jestem z: : ZE WSI:)
Dzieci : mała kruszynka Natalia
Zaproszeń na ciacho : 48
anulaaa33 napisał:Ja od dziś zaczęłam robić brzuszki tylko nie wiem czemu zrobiłam ich troche od rana i teraz mi tak słabo że chyba zaraz pitne i jak tu ćwiczyć.....
Zjedz kawałek czekolady, dodaje sił
aniaffff-
Izula85 napisał:dzien dobry mi dzis długi dzien sie zapowiada bo wstałam o 7 byłam na badaniu krew i mocz i oczywiscie nie bede sie chwalic ze stało przede mna 6 osób babc i dziadków i wszyscy udawali ze nie widza ze jestem w ciazy a nawet przyleciał zdyszany facet i mowi do mnie patrzac wczesniej na brzuch ale ja stałem przed pania z taka zloscia jakbym mu cos zrobiła a ja mowie prosze i wskazałam reka zeby stanał przede mna myslalam ze powie o nie zauwazyłem ze pani w ciazy prosze juz tak stac e nieeeeeeeeie skadze .wiec mowie do meza nic dziwnego ze mlodziez nie szanuje starszych bo starsi nie szanuja młodych a juz zaciazona dla starych to pewnie puszczalska chciała to ma nie wiem czy czytalyscie kiedys byl na onecie wlasnie artykuł jacy sa staruszkowuie... olaboga i pomyslec ze ja pracuje z geriatria i jestem w dupe uprzejma a oni nawet nie pofatyguja sie zeby puscic ciezarówke w 8 miechu i w dodatku zakatarzona na maxa achhhhhh tragedia a niech popierdlaja na zakupy przeciez sa na emeryturach i im sie spieszy
oj wiem doskonale co czujesz ja jak byłam w 9 miesiacu i jechalam autobusem do szpitala na jakies badanie to starsza pani poprosila mnie zebym ustapila jej miejsce ja oczywiscie ustapilam ale zaraz ktos mi ustapil a babsko mialo gadane przez cala podrusz jak ona mogla prosic ciezarna o ustapienie miejsca i powiem Ci kochana ze jak stałam w aptece w kolejce to oczywiscie nikt nie widzial ze jestem w ciazy i musialam stac
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
latte ja do pracy od maja albo września to zależy czy będę miała z kim zostawić moją gwiazdeczkę
Izula współczuję sytuacji nie raz widziałam takie w moim przypadku to akurat Ci najstarsi ustępowali mi miejsca w busie itd.ja to się mogę poskarżyć na tych w średnim wieku i młodzież-znieczulica i chamstwo
ale jeśli chodzi o te toboły co ze sobą taszczą babcie to jest fakt tak to niby narzekają,że schorowane,że słabe,że takie małe emeryturki itp.ale jak tylko jest czwartek u nas to dzień wielkiego targu to z takimi torbami biegną do tramwaju,że ja bym nie dała rady ich udzwignąć a już nie mówie o biegu przełajowym z tymi zakupami
Izula współczuję sytuacji nie raz widziałam takie w moim przypadku to akurat Ci najstarsi ustępowali mi miejsca w busie itd.ja to się mogę poskarżyć na tych w średnim wieku i młodzież-znieczulica i chamstwo
ale jeśli chodzi o te toboły co ze sobą taszczą babcie to jest fakt tak to niby narzekają,że schorowane,że słabe,że takie małe emeryturki itp.ale jak tylko jest czwartek u nas to dzień wielkiego targu to z takimi torbami biegną do tramwaju,że ja bym nie dała rady ich udzwignąć a już nie mówie o biegu przełajowym z tymi zakupami
Armelia1-
- Potrafię : dobrze gotować
Jestem z: : śląskie
Dzieci : córeczka Nadia
Zaproszeń na ciacho : 64
znowu sama i znowu nic nie robie !a co tam dam rade!a co do ustepowania miejsca to jak chca przysrac ze cos zle robisz nie wiem np nie pij coca-coli bo jest pani w ciązy to widza wszyscy ale jak ustapic miejsca to gdzie tam jeszcze cie popchna zebys sie poturlała daleko w kat bo przeciez ty masz czas nie ważne ze ci nie wygodnie stac lub nawet siedziec!
Lenka12_12-
- Potrafię : jeść!hiiihi!nawet samodzielnie
Jestem z: : TAM
Dzieci : narazie pozostane przy jednym słoneczku Adrianku!
Zaproszeń na ciacho : 47
Raz sprzedawczyni w sklepie pomagała mi nosic zakupy do samochodu, który stał tuz przed. Mimo że mówiłam że sobie poradze, najwyżej dwa razy obróce to i tak mi pomogła. Byłam wtedy w jakims 6 miesiacu.
aniaffff-
a ja nosiłam trzy razy do samochodu co stał zaraz pod drzwiami a ochroniarz w biedronce nawet drzwi nie otworzył było to przed swietami!a widzieli brzuszek czyli to nie nadwaga lub opuchlizna głodowa
Lenka12_12-
- Potrafię : jeść!hiiihi!nawet samodzielnie
Jestem z: : TAM
Dzieci : narazie pozostane przy jednym słoneczku Adrianku!
Zaproszeń na ciacho : 47
Armelia1 napisał: latte ja do pracy od maja albo września to zależy czy będę miała z kim zostawić moją gwiazdeczkę
Bo to lata praktyki
anulaaa33-
aniaffff napisał:anulaaa33 napisał:Ja od dziś zaczęłam robić brzuszki tylko nie wiem czemu zrobiłam ich troche od rana i teraz mi tak słabo że chyba zaraz pitne i jak tu ćwiczyć.....
Zjedz kawałek czekolady, dodaje sił
Juz tak kumpeli pisałam ze to jedyny sposób kosteczka i dalej
anulaaa33-
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: