czerwcu wracam do pracy
+9
sylwia
Marzena
Triss
Nieznajoma
aniaffff
Mama i corcia
dagolis
kika4333
Joliczka
13 posters
Strona 1 z 1
czerwcu wracam do pracy
Zadzwonił wczoraj do mnie szef i pyta czy mogła bym wrócić do pracy już od czerwca a nie jak to było zaplanowane że od września troszkę mnie zaskoczył no bo co z dzieciakami z kim je zostawię?! Teściowej nie chce obarczać że względu na jej stan, ale na moje szczęście kuzynka miesiąc temu straciła pracę więc to ona zajmie się moimi chłopakami!
Tak więc od 8 czerwca zaczynam zarabiać z jednej strony się ciesze ,a z drugiej martwię jak Ania sobie poradzi z dziećmi no i jak ja dam sobie radę w pracy w końcu mam ponad 3 letnią przerwę!
Tak więc od 8 czerwca zaczynam zarabiać z jednej strony się ciesze ,a z drugiej martwię jak Ania sobie poradzi z dziećmi no i jak ja dam sobie radę w pracy w końcu mam ponad 3 letnią przerwę!
Joliczka-
- Potrafię : co nie co
Jestem z: : Nowa Sól
Dzieci : mam dwów wspaniałych synów
Zaproszeń na ciacho : 28
Re: czerwcu wracam do pracy
Joliczko kochana dasz radę i będzie suuper zobaczysz. Twoja kuzynka napewno da sobie radę. Życzę powodzenia po powrocie do pracy.
kika4333-
- Potrafię : duuuuużo
Jestem z: : centrum Polski
Dzieci : Kacper Natalia
Zaproszeń na ciacho : 13
Joliczka, nie martw sie. Pierwsze dni na pewno będą ciężkie i dla Ciebie i dla dzieci ale z dni na dzień będzie coraz lepiej. Kuzynka dobrze zajmie się dziećmi i zapewni im dobrą opiekę a Ty na pewno szybko ogarniesz swoje obowiazki w pracy i nie bedzie tak źle. trzymam kciuki
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Zobaczysz bedzie dobrze.W pracy napewno szybciutko wszystko ogarniesz a dzieciaczki tez szybko przywykna do nowej sytuacji a zobaczysz jakie beda cudowne powroty do domu,jak Cie beda witaly te dwie cudowne buzie z wielkim usmiechem widzac mamusie.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Pewnie że sobie pradzisz, nic sie nie martw. Normalne że czujesz sie nie pewnie przed nową dla Was sytuacja ale szybko sie przyzwyczaicie. Dobrze że masz z kim zostawić dzieciaczki.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
dasz rade glowa do gory nie taki diabel straszny:)))
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
Dziewczyny dziękuję za wsparcie!
O Gabiego tak się nie boję bo on jest już na tyle duży ze sobie poradzi ,a Ankę bardzo lubi więc nie będzie problemu ,a Marcel on jest taki mami synek na pewno to odczuje ale mam nadzieje że się szybko przyzwyczai.
Dogadałam się z szefem że na razie będę pracować po sześć godzin pierwsza zmiana od 9 do 15 ,a druga od 15 do 21.
Szczerze biorąc to wolała bym tylko 2 zmiany bo o 15stej wraca Tomek to się nimi zajmie i będę spokojniejsza ale szef twierdzi że tak się nie da no cóż i tak poszedł mi na rękę z tymi godzinami więc nie mogę narzekać, nie jedna chciała by być na moim miejscu!
O Gabiego tak się nie boję bo on jest już na tyle duży ze sobie poradzi ,a Ankę bardzo lubi więc nie będzie problemu ,a Marcel on jest taki mami synek na pewno to odczuje ale mam nadzieje że się szybko przyzwyczai.
Dogadałam się z szefem że na razie będę pracować po sześć godzin pierwsza zmiana od 9 do 15 ,a druga od 15 do 21.
Szczerze biorąc to wolała bym tylko 2 zmiany bo o 15stej wraca Tomek to się nimi zajmie i będę spokojniejsza ale szef twierdzi że tak się nie da no cóż i tak poszedł mi na rękę z tymi godzinami więc nie mogę narzekać, nie jedna chciała by być na moim miejscu!
Joliczka-
no wlasnie np ja:) ale nie przejmuj sie bedzie tak ze moze uda sie wam z mezem polaczyc tak zmiany co by któres z was było w domku:)
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
joliczka to wracasz tak jak ja:P
wszystko bedzie dobrze taka zorganizowana mama jak Ty
wszystko bedzie dobrze taka zorganizowana mama jak Ty
Triss-
- Potrafię : różnie
Jestem z: : podkarpacia
Dzieci : wspaniałacórka i następne w drodze
Zaproszeń na ciacho : 16
Powodzenie i nic się nie martw w końcu nie - zła - z ciebie mama więc radę sobie dasz
Marzena-
- Potrafię : :)
Jestem z: : okolic stolicy
Dzieci : słodziak Mati :)
Zaproszeń na ciacho : 31
Napewno wszystko dobrze zorganizujesz i bedzie ok. Nie przejmuj sie tak zobaczysz wszystko jakoś pogo dzicie
[Only admins are allowed to see this link]
[Only admins are allowed to see this link]
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
nie wiem co sie stało z moim tekstem
Napewno wszystko dobrze się ułoży
Napewno wszystko dobrze się ułoży
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
Joliczka, jeśli Gabrys lubi ciocię to i Marcelek na pewno szybko się przestawi że mamy nie ma tylko troszkę a ciocia też jest fajna A te 6 godzin w pracy szybko minie dla Ciebie i po powrocie będziesz tulić swoje maleństwa.No oczywiście jak po drugiej twojej zmianie nie będą jeszcze spały. Ale z drugiej strony popatrz, że jak mamy nie będzie przy nich jakiś czas to będą się robić bardziej samodzielni- zwłaszcza Gabryś bo co mama rozpieszcza to nikt inny tak nie potrafi. ach te mamusie ... no a jak mamusia zarobi troszkę kasy to na pewno kupi im jakąś fajną zabawkę w nagrodę za to że są tacy dzielni jak jej nie ma będzie dobrze. trzeba być dobrej myśli. to zuch chłopcy.
dagolis-
Będzie dobrze... trzymam kciuki
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
tulam cie wirtualnie na pewno bedzie dobrze
agnese-
- Potrafię : wiele
Jestem z: : FR
Dzieci : mam córeczkę
Zaproszeń na ciacho : 23
Napewno sobie poradzicie!!!
Tylko pewnie dla nas mniej czasu ci zostanie
Tylko pewnie dla nas mniej czasu ci zostanie
Marzena i Maja-
- Potrafię : gotowac, zrozumiec dzieci, pomagac, spac
Jestem z: : Szklarska Poreba
Dzieci : Maja Emilia
Zaproszeń na ciacho : 35
za wsparcie!
Czasu to na pewno będzie mi brakować zwłaszcza na początku zanim to wszystko ogarnę i dostosuję to naszego życia ,ale z jednego się cieszę w końcu mój kochany mąż będzie mógł się wykazać już nie powie " a bo ja pracuje" będzie musiał przejąć część moich domowych obowiązków
Gabrysiowi jak tłumacze że mama pójdzie do pracy to on mi na to odpowiada "będę za tobą tęsknić...'
Czasu to na pewno będzie mi brakować zwłaszcza na początku zanim to wszystko ogarnę i dostosuję to naszego życia ,ale z jednego się cieszę w końcu mój kochany mąż będzie mógł się wykazać już nie powie " a bo ja pracuje" będzie musiał przejąć część moich domowych obowiązków
Gabrysiowi jak tłumacze że mama pójdzie do pracy to on mi na to odpowiada "będę za tobą tęsknić...'
Joliczka-
Joliczka napisał:
och, to takie słodkie. aż się wzruszyłam. dzieci są takie mądre i tylko nam czasami się wydaje że nic nierozumieją. a jak mówią jeszcze w ten sposób jak Tobie Gabryś to aż serce ściska i się raduje. Wnoszą w nasze życie tyle szczęścia. kochane Skarby.
dagolis-
joliczka jesteś zuch babka więc na pewno sobie poradzisz a i mężulek może w końcu doceni...
Zwierzak2008-
- Potrafię : zdenerwować tatusia
Jestem z: : polska
Dzieci : córunia tatunia
Zaproszeń na ciacho : 11
Similar topics
» nie wracam do pracy:)
» Wracam do Was po dłuuugiej przerwie :)
» Włoszczyzna w pracy - narzekania
» Oferta pracy. Pomocy!!!!!
» Rodacy do pracy-nowy roczek nowe możliwości
» Wracam do Was po dłuuugiej przerwie :)
» Włoszczyzna w pracy - narzekania
» Oferta pracy. Pomocy!!!!!
» Rodacy do pracy-nowy roczek nowe możliwości
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: