Nieznajoma ?
+2
anulaaa33
MamaM
6 posters
Strona 1 z 1
Nieznajoma ?
Czy może ktoś wie, co się u Nich dzieje? Co z Roksanką?
Nie widziałam Jej od kilku dni.
Nie widziałam Jej od kilku dni.
MamaM-
- Potrafię : być
Jestem z: : Polski
Dzieci : Mimi, Kubuś
Zaproszeń na ciacho : 67
Re: Nieznajoma ?
Nio właśnie też o niej myślałam i na gg nie widze jej
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
Roksanka chorowała, wiem, że było nie za ciekawie...miejmy nadzieję, że wszystko dobrze z Małą!!!
MamaM-
na gg rozmawiałam z nią ostatnio w poniedziałek ale mówiła że Roksanka lepiej się poczuła po antybiotyku.
Marzena-
- Potrafię : :)
Jestem z: : okolic stolicy
Dzieci : słodziak Mati :)
Zaproszeń na ciacho : 31
a nie sprawdziłam teraz ostatnia pogawędka była we wtorek.
Może komp jej padł albo coś z netem się stało
Może komp jej padł albo coś z netem się stało
Marzena-
- Potrafię : :)
Jestem z: : okolic stolicy
Dzieci : słodziak Mati :)
Zaproszeń na ciacho : 31
to dobrze...może dzisiaj wpadnie do nas
MamaM-
oj ... a ja własnie jej wysłałam wiadomosc na PW i czekam az sie odezwie i własnie dziwiałam sie ze jej nie ma bo zawsze było jej pełno .
motylek.2-
Jestem z: : woj.łódzkie
Dzieci : jeszcze nie mama
Zaproszeń na ciacho : 6
dziewczyny jestem z doskoku u mnie ok roksana jest juz praktycznie zdrowa wczoraj nawet bylismy na imprezie i troche przesadzilam z alkoholem ostro sie pokłucicilismy Motylku jak tylko bede miec ciut wiecej czasu to ci napisze ok? albo napisz mi na pw adres wysle ci katalog ;)
oj nie wiem jak to z nami bedzie czasami mam wrazenie ze moje małzenswto nie ma sensu i ze nie dlugo ktores z nas niewytrzyma i sie rozejdziemy
oj nie wiem jak to z nami bedzie czasami mam wrazenie ze moje małzenswto nie ma sensu i ze nie dlugo ktores z nas niewytrzyma i sie rozejdziemy
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
hmmmm....nie znam Waszej sytuacji ale może to tylko chwilowe nieporozumienie i będzie dobrze, rozejść się zawsze można...zejść chyba trudniej;)
MamaM-
niestety nie zgodzę się trudniej jest się rozstać a przynajmniej tak było w moim przypadku ale pewnie to jest indywidualna sprawa zależy od człowieka jego charakteru i od tego z jakiego powodu w ogóle się to dziejeMamaM napisał:hmmmm....nie znam Waszej sytuacji ale może to tylko chwilowe nieporozumienie i będzie dobrze, rozejść się zawsze można...zejść chyba trudniej;)
Armelia1-
- Potrafię : dobrze gotować
Jestem z: : śląskie
Dzieci : córeczka Nadia
Zaproszeń na ciacho : 64
tak w ogóle Nieznajoma
Armelia1-
- Potrafię : dobrze gotować
Jestem z: : śląskie
Dzieci : córeczka Nadia
Zaproszeń na ciacho : 64
Nieznajoma napisał:dziewczyny jestem z doskoku u mnie ok roksana jest juz praktycznie zdrowa wczoraj nawet bylismy na imprezie i troche przesadzilam z alkoholem ostro sie pokłucicilismy Motylku jak tylko bede miec ciut wiecej czasu to ci napisze ok? albo napisz mi na pw adres wysle ci katalog ;)
ale ja nie wiem jakie sa zapachy sa opisane poszczególne perfumy z czego sa zrobione z jakich kwiatów czy czegos tam ??? bo konkretnie chodzi mi własnie o to co napisałam
motylek.2-
bedzie dobrze to przejściowe !!!!!!!!!!!!!!!!!
motylek.2-
motylku kazdy zapach jest opisany szczególowo co z czego dlatego w katalogu nie ma tzw zapachowych kartek tylko własnie tak jak napisalas dzis poszperam to moze cos znajde ;)
Nieznajoma-
ok jak cos bedzie daj znac.
motylek.2-
...Armelia1 napisał:niestety nie zgodzę się trudniej jest się rozstać a przynajmniej tak było w moim przypadku ale pewnie to jest indywidualna sprawa zależy od człowieka jego charakteru i od tego z jakiego powodu w ogóle się to dziejeMamaM napisał:hmmmm....nie znam Waszej sytuacji ale może to tylko chwilowe nieporozumienie i będzie dobrze, rozejść się zawsze można...zejść chyba trudniej;)
no właśnie...wszystko zależy od sytuacuji, dlatego na początku napisałam, że nie znam sytuacji Nieznajomej...
W każdym razie mam nadzieję, że jednak się nie rozejdziecie i wszystko się wyjaśni.
MamaM-
ogolnie nie jest zle ale te nasze hustawki nastrojów sa tragiczne zaczynaja sie z byle powodu a koncza sie na powaznych spieciach ;(
Nieznajoma-
oby szybko minęły
MamaM-
:*:*:*:*:*
motylek.2-
Nieznajoma napisał:ogolnie nie jest zle ale te nasze hustawki nastrojów sa tragiczne zaczynaja sie z byle powodu a koncza sie na powaznych spieciach ;(
Nieznajoma takie jest życie czasem trzeba spojrzeć na to z przymrużeniem oka..
Kiedy my się poznaliśmy nie kłóciliśmy się wcale po jakimś czasie stwierdziłam że tak nudno że wszystko jest na tak..... w sumie oboje mamy mocne charakterki ale ja już zastosowałam swoją metode kiedy mój zaczyna mieć "piane" w ustach ja mówie że pogadaj sobie a ja Cię i tak kocham i powiem Ci że na prawde u nas to działa przytule się do niego on pójdzie na pięcio minutówke i wraca już inny.Doszłam do wniosku że buzią jeszcze więcej się pogorszy więc nie ma sensu abym go dalej podburzała
Nie wiem o co u Was chodzi ale z tego co kojarze mieszkacie z rodzicami....ja jestem za tym że każde małżeństwo powinno mieszkać same....
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
Similar topics
» Nieznajoma
» Teraz ja - Jola Nielojalna
» Co z Nieznajomą?
» Nieznajoma wrocila;))))
» NIEZNAJOMA - CZEKAMY NA WIESCI
» Teraz ja - Jola Nielojalna