Nieznajoma wrocila;))))
+3
agnese
Nitka
Monika i Roksanka
7 posters
Strona 1 z 1
Nieznajoma wrocila;))))
Czesc sloneczka moje kochane pisze pod innym nickiem bo na stary nie moge wejsc z tego kompa i tak dobrze ze wkoncu mi sie udalo wie tak jak juz pisla marzenka i maja mam remont w domu u siostry jestem na tydzien puki co u nas ponoc wylewka juz zrobiona czeka janusz jak wyschnie zeby ocieplic i polozyc druga a na koncu panele wiec troche nam zejdzie interneta nie oplaciłam bo nie mialam jak wiec moze sie okazac ze jeszcze bede musiala na niego poczekac jesli nam odetna:) roksana zadowolona baw sie ladnie choc dzis w nocy dala mi popalic bo ja bolal brzuszek poniewaz ma zatwardzenie przed chwila udała sie mala kupeczka mam nadzieje ze juz pojdzie reszta jeszcze dzis;) jutro wybieramy sie z siostra do taty mama ma sie spakowac i wprowadzic do siostry na nowe mieszkanie juz jeszcze nie ma ogrzewania i jest zimno ale dzieciaczki siostry juz tam spia z babcia ja dziz z roksana tez zaryzykuje sa grzejniki i farelka wiec moze jakos podolamy za tydzien mam dwie komunie w niedziele wczoraj z siostra troche podpilysmy i wzielismy sie za malowanie klatki schodowej dzis patrzyłam i mimo pozoru ładnie to wyszło:) no cóz ja wam moge jeszcze napisac moja mama mnie drazni bo to badzo rzadki okaz ;p;pale jakos staram sie ja znosic;) mam nadzieje ze bede miała jeszcze szanse sie odezwac bo ten komp z netem jest na wynajmowanym mieszkaniu a tu tylko wpadamy sie wykapac dopuki tam nie zaloza centralnego narazie mykam bo juz roksana sie nipokoi buziaki dla was i bardzo mocno sciskam:***** dziekuje wam za zyczenia bede miec troche do nadrbienia jak wroce
Monika i Roksanka-
- Potrafię : wybaczać
Jestem z: : Ciężkowice
Dzieci : jedno
Zaproszeń na ciacho : 0
Re: Nieznajoma wrocila;))))
fajnie ze sie odezwalas
agnese-
- Potrafię : wiele
Jestem z: : FR
Dzieci : mam córeczkę
Zaproszeń na ciacho : 23
No wreszcie sie odzywasz
Czekamy na dalsze wieści i na Twój powrót.
Czekamy na dalsze wieści i na Twój powrót.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
No nudzic to sie Tobie napewno nie nudzi
Fajnie ze napisalas
Oczywiscie czekamy na wiecej wiesci jak Ci sie tylko uda zasiasc przed jakims kompem.
Pozdrawiam.
Fajnie ze napisalas
Oczywiscie czekamy na wiecej wiesci jak Ci sie tylko uda zasiasc przed jakims kompem.
Pozdrawiam.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Nieznajoma, wracaj do nas tak szybko jak tylko dasz radę
pozdrowienia dla Ciebie i uściski. a dla Roksanki duuuużo buziaczków.
pozdrowienia dla Ciebie i uściski. a dla Roksanki duuuużo buziaczków.
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Fajnie że dałaś znac co i jak u Ciebie,mam nadzieje ze szybko wrócisz do nas!
Joliczka-
- Potrafię : co nie co
Jestem z: : Nowa Sól
Dzieci : mam dwów wspaniałych synów
Zaproszeń na ciacho : 28
oj obawiam sie ze pewnie nie wczesniej niz za 2 tygodnie jak juz remoncik bedzie skonczony na cacus bo moj mezuek musi poczekac jak wylewki wyschna i wszystko robi po pracy dzis mialam strasznego nerwa przezsiostrzenice mloda siksa popisuje sie przed chlopakiem i pruboje sie stawiac do kazdego oj ja bym ja przeswiecila jakbym mogla szlaban na 3 dni nie widywania chlopaka i chodzila by jak w zegarku ma dopiero 17lat a zachowuje sie jak ....
Monika i Roksanka-
- Potrafię : wybaczać
Jestem z: : Ciężkowice
Dzieci : jedno
Zaproszeń na ciacho : 0
Similar topics
» Teraz ja - Jola Nielojalna
» Co z Nieznajomą?
» Nieznajoma ?
» Nieznajoma
» NIEZNAJOMA - CZEKAMY NA WIESCI
» Co z Nieznajomą?