Poniedzialek;)
+7
sylwia
dagolis
mama33
Nitka
Mama i corcia
anulaaa33
Nieznajoma
11 posters
Strona 1 z 1
Poniedzialek;)
witam poniedziałkowo i serwuje kawusie ja wlasnie skonczyłam sniadanie i biore sie za nia:) męza odwiozłam rano do pracy zostawiłam Roksanie telefon ustawiony na odpisanie wiec jakby sie obudiła to janusz pierwszy dostaje smsa;) coczywiscie pilot od telewizora i cyfry obowiazkowo ustawiony na bajkach mysle ze jakby sie obudziła to byłaby zadowolona:E tydzien temu zaraz jak ruszylismy to obudziła wszystkich domowników dzis na szczescie spala jak przyjechałam;)
po za tym to u nas strasza ze maja byc zawieje i zamiecie jak sypnie snieg to juz kaplica na dodatek opony nie zmienione jeszcze:E mam nadzieje ze do czwartu nie bo musze po mame jechac zeby mi pomogła;)
po za tym to u nas strasza ze maja byc zawieje i zamiecie jak sypnie snieg to juz kaplica na dodatek opony nie zmienione jeszcze:E mam nadzieje ze do czwartu nie bo musze po mame jechac zeby mi pomogła;)
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
Re: Poniedzialek;)
Witaski gorące .... My dziś na usg z dziewczynkami a potem wolne....brrr.... nawet mi się z domku nie chce ruszać...tu tak cieplutko...
Właśnie i degustuje ;)
Właśnie i degustuje ;)
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
Jestem i ja i jak zwykle przed polodniem a nie z rana
U mnie rano to jeszcze srodek nocy
Wstalam juz jakis czas temu,kawke juz wypilam ale dalej nie moge sie dobudzic.na dworze leje i jest okropnie zimno.
Moje dziecie natomiast postanowilo dzisiaj wstac razem z tatusiem czyli 5.00 No i za nim wyszedl do pracy to buszowala z nim po calym mieszkaniu i co chwile slyszalam tylko jak wola "tatus,tatus tulac Jessi plosie" no i tatus malo co sie nie spoznil do pracy bo co chwilke musial przytulac corunie.
Wogole nie wiem co jej sie stalo,bo nigdy wczesniej nie robila takich numerow ze wstawaniem rannym ale to nic samo to wstanie ale co sie dzialo jak tatus wyszedl do pracy i jej nie zabral a ona przyszla do mnie nawet ze spodniami i kazala sie ubierac jak zobaczyla ze tata ma kurtke.Mowie Wam caly blok slyszal ja przez dobre pol godziny,nie moglam jej uspokoic tak plakala i wolala "tatus posiedl".
Zasnelysmy razem gdzies okolo 7.mam nadzieje ze to byl jej jednorazowy taki wybryk wychodzenia z tatusiem do pracy
U mnie rano to jeszcze srodek nocy
Wstalam juz jakis czas temu,kawke juz wypilam ale dalej nie moge sie dobudzic.na dworze leje i jest okropnie zimno.
Moje dziecie natomiast postanowilo dzisiaj wstac razem z tatusiem czyli 5.00 No i za nim wyszedl do pracy to buszowala z nim po calym mieszkaniu i co chwile slyszalam tylko jak wola "tatus,tatus tulac Jessi plosie" no i tatus malo co sie nie spoznil do pracy bo co chwilke musial przytulac corunie.
Wogole nie wiem co jej sie stalo,bo nigdy wczesniej nie robila takich numerow ze wstawaniem rannym ale to nic samo to wstanie ale co sie dzialo jak tatus wyszedl do pracy i jej nie zabral a ona przyszla do mnie nawet ze spodniami i kazala sie ubierac jak zobaczyla ze tata ma kurtke.Mowie Wam caly blok slyszal ja przez dobre pol godziny,nie moglam jej uspokoic tak plakala i wolala "tatus posiedl".
Zasnelysmy razem gdzies okolo 7.mam nadzieje ze to byl jej jednorazowy taki wybryk wychodzenia z tatusiem do pracy
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
hehe no to faktycznie nie wesolo miałas ale skads to znam jak tylko szwagierka sie ubiera do pracy roksana przynosi mi czape i mowi ze jedzie z ciocia:)
na szczescie rzadko widzi kiedy wychodzi bo pora popłdniowej drzemki a ranne i nocki to jest w pokoju ;)
na szczescie rzadko widzi kiedy wychodzi bo pora popłdniowej drzemki a ranne i nocki to jest w pokoju ;)
Nieznajoma-
O rany, zjadłam właśnie obrzydliwego wrapa na obiad w pracy, ble.
Ogórki były na ciepło, o tfu. Gdybym nie umierała z głodu, to... wolałabym paczka chyba...
O właśnie, kupiłam serki homo będę robić pączki Rossi niedługo. Może po jutrze....
Już mi ślinka cieknie.
Pogoda pod psem, zimno, wieje, zimno, wieje...
Ogórki były na ciepło, o tfu. Gdybym nie umierała z głodu, to... wolałabym paczka chyba...
O właśnie, kupiłam serki homo będę robić pączki Rossi niedługo. Może po jutrze....
Już mi ślinka cieknie.
Pogoda pod psem, zimno, wieje, zimno, wieje...
U nas pogoda nie na spacer leje , wieje ,zimno brrrrr chyba nam przyjdzie cały dzień spędzić w mieszkaniu !
Pawełek od wczoraj rysuje mi na tablicy piękne słoneczka z oczkami i buzią uśmiechniętą!Tak mu to super wychodzi że po prostu jestem w szoku! Może w przyszłości zostanie malarzem
Pawełek od wczoraj rysuje mi na tablicy piękne słoneczka z oczkami i buzią uśmiechniętą!Tak mu to super wychodzi że po prostu jestem w szoku! Może w przyszłości zostanie malarzem
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
Ja też mam ochote zrobić te pączki....tylko miałam dbać o linie...brzuch mi ostatnio coś urósł...tyłek maleje a brzuch rośnie
I w dodatku mam taaaaki apetyt ostatnio
A w dodatku rano czuje się choćby mi coś tam latało oj baby ......
Ale by była niespodzianka
I w dodatku mam taaaaki apetyt ostatnio
A w dodatku rano czuje się choćby mi coś tam latało oj baby ......
Ale by była niespodzianka
anulaaa33-
alnulaaa a pewna jestes??? ja tam nic nie mówi:P ale podniesies średnia jak cos:P
Nieznajoma-
rano byłam dzisiaj na ciuszkach i kupiłam Natalce 7 bluzeczek i 2 pary rybaczek. wszystko za 24 zł
potem przyszła Chrzestna Natalci ze swoja 2-letnią córeczką. dziewczynki pięknie się bawiły a mamusie miały czas na kawkę.
potem pranie, prasowanie i gotowanie obiadku. teraz chwila relaksu i zabawa z moim skarbem....
a za oknem sie rozpadało... szaro i zimno!!
potem przyszła Chrzestna Natalci ze swoja 2-letnią córeczką. dziewczynki pięknie się bawiły a mamusie miały czas na kawkę.
potem pranie, prasowanie i gotowanie obiadku. teraz chwila relaksu i zabawa z moim skarbem....
a za oknem sie rozpadało... szaro i zimno!!
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Poniedziałek;)
Nieznajoma napisał:alnulaaa a pewna jestes??? ja tam nic nie mówi:P ale podniesies średnia jak cos:P
dobre .
Pewnym nigdy nie można być ale tabletki biore jak zawsze
A średnią to ja już podnosze
anulaaa33-
u mnie dzionek zaczoł się całkiem dobrze pogoda super bylismy na spacerku tylko moja Wiki dopiero teraz mi usneła padla z przemeczenia nocki na szczescie mam juz spokojniejsze czekam teraz na meza a w miedzyczasie przygotowuje obiad
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
Witajcie , będę kilka dni nieobecna,mój tata odszedł...mam mętlik w głowie,i ogrom załatwiania.z pogrzebem
Sandy38-
- Potrafię : Służyć medyczną wiedzą,uwielbiam piec ciasta
Jestem z: : Ty..../Śląsk
Dzieci : Maja 5 l. i Alicja 3 l.
Zaproszeń na ciacho : 21
Sandy38 napisał:Witajcie , będę kilka dni nieobecna,mój tata odszedł...mam mętlik w głowie,i ogrom załatwiania.z pogrzebem
Sandy strasznie mi przykro.
Trzymaj sie Kochana.
Jestesmy z Toba
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Sandy,bardzo mi przykro.Sandy38 napisał:Witajcie , będę kilka dni nieobecna,mój tata odszedł...mam mętlik w głowie,i ogrom załatwiania.z pogrzebem
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Sandy współczuję trzymaj się
Marzena-
- Potrafię : :)
Jestem z: : okolic stolicy
Dzieci : słodziak Mati :)
Zaproszeń na ciacho : 31
Sandy kochanie jestesmy z toba bardzo i przykro trzymaj sie dzielnie tule cie mocno i szczere wspólczucia...
Nieznajoma-
nosz i zamiast zacytowac właczylam ciacho...akle to nieistotne jeszcze raz współczuje
Nieznajoma-
Sandy bardzo Ci współczuję !Sandy38 napisał:Witajcie , będę kilka dni nieobecna,mój tata odszedł...mam mętlik w głowie,i ogrom załatwiania.z pogrzebem
Wszystkie jesteśmy z Tobą
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
wiem co czujesz mój tata też odszedł niedawno tulam cie mocno i trzymaj sieSandy38 napisał:Witajcie , będę kilka dni nieobecna,mój tata odszedł...mam mętlik w głowie,i ogrom załatwiania.z pogrzebem
agnese-
- Potrafię : wiele
Jestem z: : FR
Dzieci : mam córeczkę
Zaproszeń na ciacho : 23
Sandy38 napisał:Witajcie , będę kilka dni nieobecna,mój tata odszedł...mam mętlik w głowie,i ogrom załatwiania.z pogrzebem
Bardzo mi przykro, tulę najmocniej jak potrafie.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Similar topics
» Poniedzialek :)
» Konczy sie poniedzialek...
» Poniedzialek 18 maja :)
» I znow poniedzialek :)
» 25 Maj-jaki poniedzialek taki caly tydzien!!!
» Konczy sie poniedzialek...
» Poniedzialek 18 maja :)
» I znow poniedzialek :)
» 25 Maj-jaki poniedzialek taki caly tydzien!!!
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: