Poniedzialek 18 maja :)
+3
dagolis
Marzena i Maja
aminka
7 posters
Strona 1 z 1
Poniedzialek 18 maja :)
U nas dzien zaczal sie super, piekne slonko swieci, ogolnie cieplo, tylko wiatr taki, ze glowy urywa
Wstalismy cala rodzinka zwyczajowo o 9 i zjedlismy sniadanko. Malz pojechal na wizyty domowe i potem troche pooperowac, a my zaraz wybieramy sie na spacer polaczony z zakupami. Zapewne spotkamy sie na obiedzie, a co popoludniu dzien pokaze
Wstalismy cala rodzinka zwyczajowo o 9 i zjedlismy sniadanko. Malz pojechal na wizyty domowe i potem troche pooperowac, a my zaraz wybieramy sie na spacer polaczony z zakupami. Zapewne spotkamy sie na obiedzie, a co popoludniu dzien pokaze
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
Re: Poniedzialek 18 maja :)
u nas poimprezowo leniwy poranek.
za oknem szaro.
aminka jakiej specjializacji jest twoj maz?
milego dnia!
za oknem szaro.
aminka jakiej specjializacji jest twoj maz?
milego dnia!
Marzena i Maja-
- Potrafię : gotowac, zrozumiec dzieci, pomagac, spac
Jestem z: : Szklarska Poreba
Dzieci : Maja Emilia
Zaproszeń na ciacho : 35
u nas zimno za oknem. z domu aż sie nie chciało wychodzić ale trzeba na troche jak nie pada.a teraz piję kawkę.
właśnie dzwonił mój chrześniak (którego uczyłam na klasówkę) że dostał 4+ więc jestem z niego i z siebie dumna( temat o rozwoju i rozmnażaniu człowieka).
jak wróci dareczek z pracy to jedziemy na zakupki na Natalii urodzinki
i tak minie kolejny dzień
właśnie dzwonił mój chrześniak (którego uczyłam na klasówkę) że dostał 4+ więc jestem z niego i z siebie dumna( temat o rozwoju i rozmnażaniu człowieka).
jak wróci dareczek z pracy to jedziemy na zakupki na Natalii urodzinki
i tak minie kolejny dzień
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Od rana mam urwanie głowy. Co chwilę coś ktoś ode mnie chce. Na moim skypie jest dzisiaj gorąca linia a wszystko przez to że wizz air podobno odwołał wszystkie loty po 23 maja które miały być z Pyrzowic i Balic na wyspy. Jednym słowem dla mnie to katastrofa bo za niecałe trzy tygodnie właśnie wizz airem miała przylecieć do mnie moja mama i siostra. Szlak by ich.... no wiecie
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
Marzena i Maja: moj malz jest chirurgiem, a specjalizuje sie w chirurgii stopy i dloni, bardzo drobiazgowe sprawy
Rossi: dlaczego odwolali loty? Co sie stalo?
Ja wlasnie wczoraj rezerwowalam, ale lot do PL i byla tylko informacja, ze po 22 maja wlasnie drozeje oplata za bagaz i moze on wazyc tylko 15 kg!!! swinie normalnie!! Jak spakowac siebie i dziecko w 15 kg walizeczke? Na szczescie Ci co zarezerwuja do 2, a leca po leca na starych zasadach
Rossi: dlaczego odwolali loty? Co sie stalo?
Ja wlasnie wczoraj rezerwowalam, ale lot do PL i byla tylko informacja, ze po 22 maja wlasnie drozeje oplata za bagaz i moze on wazyc tylko 15 kg!!! swinie normalnie!! Jak spakowac siebie i dziecko w 15 kg walizeczke? Na szczescie Ci co zarezerwuja do 2, a leca po leca na starych zasadach
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
Aminka nie mam pojęcia co się dzieje, nigdzie na necie nie potrafię się dokopać żadnych informacji.
Ogólnie jest masakra, moja mama na szybko rezerwowała lot innymi liniami a wizz air musi jej zwrócić kasę za bilet bo opcja wylotu z W-wy lub Gdańska absolutnie nie wchodzi w grę.
Ogólnie jest masakra, moja mama na szybko rezerwowała lot innymi liniami a wizz air musi jej zwrócić kasę za bilet bo opcja wylotu z W-wy lub Gdańska absolutnie nie wchodzi w grę.
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
U nas dzisiaj ciezki dzien postanowilam nie klasc mojego synka w dzien spac hihi caly dzien byl marudny nawet na dworze ledwo zdazylam go wykapac i teraz juz spi hihi nie pamietam kiedy poraz ostatni mialam wieczor dla siebie
a ja mialam bardzo pracowity dzien
i mialam do tego pelno gosci
maqm nadzieje ze w tym tygoniu nadrobie wszystkie zaleglosci
i mialam do tego pelno gosci
maqm nadzieje ze w tym tygoniu nadrobie wszystkie zaleglosci
Triss-
- Potrafię : różnie
Jestem z: : podkarpacia
Dzieci : wspaniałacórka i następne w drodze
Zaproszeń na ciacho : 16
Cały dzień prasowałam tona ciuszków dziecięcych i 30 (ale prawie jak 3000) pieluch tetrowych
MAjax-
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 1 sztuka męska
Zaproszeń na ciacho : 23
Nasz dzionek calkiem przyjemny.
Tomek byl duzo z Maja bo ja robilam rozliczenie towaru, dzis oddalismy co na zostalo z Majowki.
Jak Maja juz poszla spa ja polezalam ponad pol godziny w wannie
Aminka napisze ci P.M.
Milego wieczoru!
Tomek byl duzo z Maja bo ja robilam rozliczenie towaru, dzis oddalismy co na zostalo z Majowki.
Jak Maja juz poszla spa ja polezalam ponad pol godziny w wannie
Aminka napisze ci P.M.
Milego wieczoru!
Marzena i Maja-
- Potrafię : gotowac, zrozumiec dzieci, pomagac, spac
Jestem z: : Szklarska Poreba
Dzieci : Maja Emilia
Zaproszeń na ciacho : 35
Similar topics
» Maja,Maja niech zyje,zyje nam!!!!!
» Poniedzialek;)
» Poniedzialek :)