nocne jedzonko
5 posters
Strona 1 z 1
nocne jedzonko
Musze Wam powiedzieć że ostatnio moja córka zwariowała kiedyś budziła mi sie 2 razy w nocy na jedzenie a teraz 4 i sama nie wiem co zrobic probuje dawac jej kaszke na noc zeby sie najadla potem cycus ale to na nic i tak budzi sie 4 a nawet5 razy i bez cyca nie zasnie nie wiem czy to taki czas ze potrzebuje wiecej czy sama nie wiem dodam jeszcze ze w dzien praktycznie wogole nie chce cyca. Wasze dzieciaczki tez tak mialy
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
Re: nocne jedzonko
Moja Nikola też przesypiała całą noc a od 2 tygodni budzi się non stop w nocy na jedzenie...a kaszki absolutnie nie tknie niestety
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
Mój Piernik tak miał a żeby było milej to do tej pory mu to zostało
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
Rossi ty jeszcze karmisz piersia?
Sylwia albo ma skok rozwojowy i potrzebuje tego teraz albo przyzwyczaila sie do tego i potrzebuja cyca zeby miec poczucie bezpieczenstwa.
Sylwia albo ma skok rozwojowy i potrzebuje tego teraz albo przyzwyczaila sie do tego i potrzebuja cyca zeby miec poczucie bezpieczenstwa.
Marzena i Maja-
- Potrafię : gotowac, zrozumiec dzieci, pomagac, spac
Jestem z: : Szklarska Poreba
Dzieci : Maja Emilia
Zaproszeń na ciacho : 35
Gdzieś czytałam że dziecko w wieku 8 miesięcy już nie odczuwa głodu w nocy. Sama nie wiem czy w to wierzyć bo mój Filip budził sie notorycznie.
Wydaje mi sie że skoro dostaje na noc kaszke to powinna być najedzona, może to być po prostu chęć przytulenia sie do Ciebie. Pociumka sobie troszke cycusia tak dla zasady, poczuje że jestes blisko i czego wiecej trzeba?!
Wydaje mi sie że skoro dostaje na noc kaszke to powinna być najedzona, może to być po prostu chęć przytulenia sie do Ciebie. Pociumka sobie troszke cycusia tak dla zasady, poczuje że jestes blisko i czego wiecej trzeba?!
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: