Znowu wyjazd do PL :)
2 posters
Strona 1 z 1
Znowu wyjazd do PL :)
To "znowu" zabrzmialo jakbym sie nie cieszyla. Oczywiscie ciesze sie, ale uwazam, ze ta latanina w te i we wte to chore po prostu, a wszystko przez te biurokracje. Jak podliczylam wszystko dokladnie to stwierdzilam, ze musialabym tu wydac na dokumenty i cale jezdzenie jakies 150 EUR!!! Do tego czas oczekiwania ok 6 tygodni... No wiec jak przylece do PL to bedzie mnie to kosztowalo ok 70 EUR, dokumenty dostane na miejscu, a jeszcze kilka dni u rodzicow bede.
Przy okazji wiadomo... fryzjer... kosmetyczka itp... (trzeba na cos wydac te zaoszczedzone 80 EUR co nie??)
W poniedzialek lece kupic bilety i jak dostane te co chcialam to jade za tydzien
Przy okazji wiadomo... fryzjer... kosmetyczka itp... (trzeba na cos wydac te zaoszczedzone 80 EUR co nie??)
W poniedzialek lece kupic bilety i jak dostane te co chcialam to jade za tydzien
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
Re: Znowu wyjazd do PL :)
no faktycznie jak przeczytałam tytuł postu to pomyślałam że nie cieszysz sie a tu niespodzianka.
dobrze że sobie przekalkulowałaś jak Ci sie bardziej opłaca. załatwisz wszystko taniej i jeszcze miło spędzisz czas np. w salonie piękności. super
dobrze że sobie przekalkulowałaś jak Ci sie bardziej opłaca. załatwisz wszystko taniej i jeszcze miło spędzisz czas np. w salonie piękności. super
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: