28 lipca- Wtorek
+5
mama33
anulaaa33
dagolis
Nieznajoma
Joliczka
9 posters
Strona 1 z 1
28 lipca- Wtorek
Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Dziś mam wolny dzień i powinnam nadrobić wszystkie zaległości związane z porządkami w domu ,ale tak szczerze biorą to mi się nie chce!
Mało w nocy spałam bo mój cudowny Marcel zrobił sobie przeszło dwu godzinną przerwę w spaniu (bardzo mu zależało żeby wyrwać mi oko)! Zasnął gdzieś dopiero około 3 , a wstał o 6 więc ledwo żyje a poza tym wczorajsza 2 zmiana tez dała mi nieźle w kość!
Położę Marcela spać i idę wziąć kąpiel może postawi mnie na nogi!
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Aha pogoda u nas dziś jest beznadziejna
Dziś mam wolny dzień i powinnam nadrobić wszystkie zaległości związane z porządkami w domu ,ale tak szczerze biorą to mi się nie chce!
Mało w nocy spałam bo mój cudowny Marcel zrobił sobie przeszło dwu godzinną przerwę w spaniu (bardzo mu zależało żeby wyrwać mi oko)! Zasnął gdzieś dopiero około 3 , a wstał o 6 więc ledwo żyje a poza tym wczorajsza 2 zmiana tez dała mi nieźle w kość!
Położę Marcela spać i idę wziąć kąpiel może postawi mnie na nogi!
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Aha pogoda u nas dziś jest beznadziejna
Joliczka-
- Potrafię : co nie co
Jestem z: : Nowa Sól
Dzieci : mam dwów wspaniałych synów
Zaproszeń na ciacho : 28
Re: 28 lipca- Wtorek
witajcie wtorkowo ja tez jestesm w nie najlepszym humorze wstałam z zimnem na ustach a niewychodzilo mi 2 lata na dodatek jutro mam wzne spotkania kurcze ja to mam pecha
Roksana tez okolo 1 obudziła sie z płaczem ale moment zasneła u mnie na łózku nie chciało mi sie jej przenosic juz rano sama ubrała sobie buciki wyciagneła z półki bajeczki i sobie ogladała i czytała po swojemu:)
Roksana tez okolo 1 obudziła sie z płaczem ale moment zasneła u mnie na łózku nie chciało mi sie jej przenosic juz rano sama ubrała sobie buciki wyciagneła z półki bajeczki i sobie ogladała i czytała po swojemu:)
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
ja dzisiaj w miarę dobry humorek mam. na 11 idę do koleżanki bo trochę sie nie widziałyśmy więc poplotkujemy przy kawie. potem oczywiście spacerek i odwiedzimy zwierzątka przy cyrku który jest niedaleko nas( są nawet wielbłądy). pogoda śliczna wiec tewraz ide pod szybki prysznic i pomału będę się zbierać.
miłego dnia Wam życzę
miłego dnia Wam życzę
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Witajcie.A ja czekam aż mój małż wróci z pracy i mnie nie ma
Jadę z koleżanką na zakupki do fashion house
Ale to dopiero popołudniu a wcześniej muszę wykorzystać że nie ma starszej i zapoznać moje okna z płynem bo już zapomniały jak pachnie
Jadę z koleżanką na zakupki do fashion house
Ale to dopiero popołudniu a wcześniej muszę wykorzystać że nie ma starszej i zapoznać moje okna z płynem bo już zapomniały jak pachnie
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
Marcel właśnie wypił butle soku i zasnął więc idę się kąpać !
Do zobaczenia później!
P.S, Co robicie na obiad?
Do zobaczenia później!
P.S, Co robicie na obiad?
Joliczka-
ja zrobie to samo co anula tez musze umyc okna bo wczoraj juz nie zdazyłam a robiłam wielkie porzadki w pokoju a na obiad poczekam jak tesciowa wróci i cos ukuci
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
Ja mam labe z obiadem bo starszej nie ma i nie musze wymyślać wczoraj zamawialiśmy pizze bo bylismy u lekarza i nie bło czasu na pichcenie a dziś wyciągłam kuraka i będe piec Trzeba oszczędzać czas na czym się tylko da ;)
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
Witajcie! A ja mam kiepski humor pokłóciłam się ze swoim mężem a raczej on ma jakieś dziwne humorki i pretensje! Ma urlop i koniecznie chce jechać nad morze pod namiot powiedziałam żeby z tym poczekał bo noce są burzowe że jak coś to pojedziemy za tydzień bo ma być fajniejsza pogoda! Cholerny egoista myśli tylko o tym że chce jechać i koniec a ja po prostu chce mu uświadomić że nie jest sam i żeby pomyślał też o nas!
Przez to wszystko nic już mi się nie chce !
Przez to wszystko nic już mi się nie chce !
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
Witajcie!!!
U mnie oczywiscie codziennie istne szalenstwa.Wieczorem padam na twarz i dlatego nawet nie zagladam do Was a brakuje mi Was poprostu nieslychanie.Codziennie i caly czas mysle co u kazdej z Was slychac
Pozdrawiam Was serdecznie i zycze tylko samych dobrych dni
U mnie oczywiscie codziennie istne szalenstwa.Wieczorem padam na twarz i dlatego nawet nie zagladam do Was a brakuje mi Was poprostu nieslychanie.Codziennie i caly czas mysle co u kazdej z Was slychac
Pozdrawiam Was serdecznie i zycze tylko samych dobrych dni
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Ja na obiadek zrobiłam zupke grzubowa z makaronem a dzień minoł tak sobie cos ostatnio miewam zły humor
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
Sylwia u mnie tez z humorem było nieciekawie przez jakis czas, w niedzielę się wreszcie odchamiłam i od razu lepiej.
U mnie mamy teraz rwanie wiśni, dlatego mam mniej czasu dla Was. Do końca tygodnia powinnismy skonczyć.
U mnie mamy teraz rwanie wiśni, dlatego mam mniej czasu dla Was. Do końca tygodnia powinnismy skonczyć.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Ugotowałam dzieciakom zupę ogórkowa i Marcelowi chyba zaszkodziła bo dostał jakąś wysypkę, dałam mu wapno i zobaczę jak mu przez jutrzejszy dzień nie zejdzie to w czwartek pójdę z nim do lekarza!
Joliczka-
U mnie duzo sie dzieje, przede wszystkim goscie, takze nie mam niestety czasu na forum, kiedys mam nadzieje nadrobie.
tesknie za wami!!!
tesknie za wami!!!
Marzena i Maja-
- Potrafię : gotowac, zrozumiec dzieci, pomagac, spac
Jestem z: : Szklarska Poreba
Dzieci : Maja Emilia
Zaproszeń na ciacho : 35
Moja nowa koleżanka w pracy doprowadza mnie do szewskiej pasji pracuje zaledwie miesiąc i ciągle coś jej nie pasuje , wiecznie coś odemnie chce a to zamienić się na zmiany , a to na wolne dni , a to żebym nadgodziny za nią wzięła mam już tego serdecznie dość! Jutro powinnam mieć pierwszą zmianę ale ta oczywiście zadzwoniła że jej nie pasuje przyjść na po obiedzie a ja głupia zamiast odmówić powiedzieć stanowczo nie, oczywiście się zgodziłam... co za kretynka zemnie!
Joliczka-
Joliczka wiecej stanowczosci przyszła młoda do twojej pracy i bedzie ci ustalac na jakie zmiany masz chodzic bo jej cos tam wypadło a raz Ty ja poproś o zmiane zmiany zobaczysz jak ona zareaguje ciekawa jestem czy tez sie zgodzi tak jak TY
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: