niedziela-5 lipca
+6
Mama usunęła swój profil
maxine-fee
kika4333
mama33
MamusiaMaciusia
dagolis
10 posters
Strona 1 z 1
niedziela-5 lipca
witam o poranku. wstałam dzisiaj raniutko i taka piękna cisza w domku.
cieszę się tak, ponieważ wczoraj wywiozłam dzieci mojej siostry które były u mnie tydzień czasu!!!
powiem Wam że już miałam dość. ciągle sie kłócą, biją i wyzywają. koszmar!
więc dzisiaj mam zamiar sobie poleniuchować trochę a o ile pogoda dopisze to jakiś rodzinny spacerek po parku oczywiscie...
życzę wszystkim miłej niedzieli!!!
cieszę się tak, ponieważ wczoraj wywiozłam dzieci mojej siostry które były u mnie tydzień czasu!!!
powiem Wam że już miałam dość. ciągle sie kłócą, biją i wyzywają. koszmar!
więc dzisiaj mam zamiar sobie poleniuchować trochę a o ile pogoda dopisze to jakiś rodzinny spacerek po parku oczywiscie...
życzę wszystkim miłej niedzieli!!!
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Re: niedziela-5 lipca
Hehe moj mezus dzisiaj wywiozl na lotnisko moja rodzinke z usa, byli tylko 3 dni, ale i tak mnie umeczyli.
MamusiaMaciusia-
- Potrafię : Moge zrobic wszystko ...
Jestem z: : Wawy
Dzieci : Maciejek :)
Zaproszeń na ciacho : 1
A mój mężuś dziś ze swoimi rodzicami buszuje po giełdzie samochodowej! A ja jestem zła jak osa bo nasz samochód dziś sprzedał handlarzowi choć byłam temu przeciwna i uważałam że jest więcej wart a handlarz kupił z myślą o zysku! I długo nie trzeba było czekać bo po godzinie wystawił nasze auto na giełdę za ponad 2 tyś więcej! No a teraz pewnie mój mężuś żałuje że nie posłuchał się mądrej żonki!
Jestem ciekawa czy uda mu się wypatrzeć jakieś normalne autko dla nas ale z takimi doradcami u boku to raczej mało prawdopodobne! Ryczeć mi się chce!!!!!
Jestem ciekawa czy uda mu się wypatrzeć jakieś normalne autko dla nas ale z takimi doradcami u boku to raczej mało prawdopodobne! Ryczeć mi się chce!!!!!
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
U mnie nic ciekawego, dzień jakiś pochmurny, zaraz obiadek muszę zrobić. Po południu poczytam książkę, mąż w domciu dzieciami się zajmie.
kika4333-
- Potrafię : duuuuużo
Jestem z: : centrum Polski
Dzieci : Kacper Natalia
Zaproszeń na ciacho : 13
Witam
Latemaciato serwuje
U mnie sloneczko grzeje biore kocyk zimna wode z lodowki troche owoca i znikam do parku na trawke
Milego dnia
Latemaciato serwuje
U mnie sloneczko grzeje biore kocyk zimna wode z lodowki troche owoca i znikam do parku na trawke
Milego dnia
maxine-fee-
- Potrafię : wszystko :)
Jestem z: : wami
Dzieci : Marcysia :)
Zaproszeń na ciacho : 24
Zimno u Nas:(
Mama usunęła swój profil-
- Potrafię : wszystkiego po troszku
Jestem z: : P.O.
Zaproszeń na ciacho : 8
mama33 napisał: No a teraz pewnie mój mężuś żałuje że nie posłuchał się mądrej żonki!
Bo faceci jak zwykle myśla że są najmądrzejsi i my się na niczym nie znamy. U mnie jest tak samo, wkurza mnie takie przekonanie mojego chłopa że on ma zawsze racje, choć często jej nie ma.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
A u nas bardzo przyjemny dzionek.Rano troche popadalo ale zaraz potem zrobila sie wspaniala pogoda,wiec z mezusiem wystawilismy sobie grila na balkon i zrobilismy sobie konkretna calodzienna uczte.Najadlam sie jak swinia doslownie,nie moge sie ruszac nawet.A potem chodze i placze ze sie oponki nie moge pozbyc
Mama33 przykro mi ze masz zrabana niedziele,ja to bym teraz za chlopem chodzila i mowila" a nie mowilam" ale z drugiej strony wiem ze i tak to juz nic nie da wiec czasami najlepiej poprotu przemilczec chociaz wiem ze zla jestes jak nic.
U nas na szczescie w sprawach samochodow moj slubny nigdy nie podejmuje decyzji beze mnie jednak w innych sprawach jest tak ze on wie najlepiej
Mama33 przykro mi ze masz zrabana niedziele,ja to bym teraz za chlopem chodzila i mowila" a nie mowilam" ale z drugiej strony wiem ze i tak to juz nic nie da wiec czasami najlepiej poprotu przemilczec chociaz wiem ze zla jestes jak nic.
U nas na szczescie w sprawach samochodow moj slubny nigdy nie podejmuje decyzji beze mnie jednak w innych sprawach jest tak ze on wie najlepiej
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Hej
Aminka ja dzisiaj odkrylam ze niedaleko odemnie jest swietny park i basen jak duzo fajnych atrakcji dla dzieci .
Jak byscie kiedys mieli ochote to mozemy sie wybrac razem .
A obok po drugiej stronie jest jeziorko i mozna rowerkiem wodnym poplywac jest tez gdzie zjesc i na trawie po drzewami mozna grilowac .
Aminka ja dzisiaj odkrylam ze niedaleko odemnie jest swietny park i basen jak duzo fajnych atrakcji dla dzieci .
A obok po drugiej stronie jest jeziorko i mozna rowerkiem wodnym poplywac jest tez gdzie zjesc i na trawie po drzewami mozna grilowac .
maxine-fee-
maxine-fee napisał:Hej
Niedaleko Ciebie tzn. gdzie, bo nie napislas, z ktorej czesci Aachenkowa jestes hihi
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
U nas byo dzis caly dzien pieknie. Przed poludniem bylismy na spacerku (6 km) i po drodze kupilismy 10 kg truskawek Dobrze, ze mielismy duzy wozek, to sie wszystko na dole zmiescilo Popoludnie spedzilismy u sasiadow na grillu. Sasiadka odkryla, ze moj dziec ma trzydniowke
Teraz siedze, a za chwile wsiade na rowerek stacjonarny co by grilla zrzucic
Teraz siedze, a za chwile wsiade na rowerek stacjonarny co by grilla zrzucic
aminka-
aminka napisał: Sasiadka odkryla, ze moj dziec ma trzydniowke
Czyli to jednak nie po szczepieniu tylko trzydniówka?
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
my byliśmy u siotrry na obiadku a pozniej wybralismy sie do lunaparku i nad wode było super
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
Aminka jesli po goraczce bedzie miala wysypke na ciele to napewno byla to trzydniowka.Moja Jessi juz ja przeszla pare miesiecy temu.
A tak poza tym to objedzona jestem jeszcze dalej,po grilu mimo ze ledwo sie ruszalam dojadlam jeszcze duza iloscia lodow.
Boszszszs co za baba ze mnie
A tak poza tym to objedzona jestem jeszcze dalej,po grilu mimo ze ledwo sie ruszalam dojadlam jeszcze duza iloscia lodow.
Boszszszs co za baba ze mnie
Mama i corcia-
Ja dzis tez sie objadlam na grillu. Potem jeszcze dwa rodzaje slodkosci mniam...
aminka-
A ja się tym dniem tak umęczyłam że teraz sobie z Wami odpoczywam!
Z samego rana teściowa strzeliła focha na mojego synka bo nie chciał dać jej całusa na dzień dobry ( mój synek to chyba wdał się we mnie też nie lubię takiego witania się na siłę)!
Z samego rana teściowa strzeliła focha na mojego synka bo nie chciał dać jej całusa na dzień dobry ( mój synek to chyba wdał się we mnie też nie lubię takiego witania się na siłę)!
mama33-
Mama33 z tymi tesciowymi to tylko utrapienia same.A synek najwidoczniej wie co robi
napisz jak tam malz po gieldzie samochodowej z rodzicami??
napisz jak tam malz po gieldzie samochodowej z rodzicami??
Mama i corcia-
Bałam się trochę, że kupią jakiegoś grata ale na szczęście nie bo nic godnego ich uwagi nie było! A wniosek z tego taki ,że nie mamy już samochodu i przez najbliższy czas na żadne dalsze wycieczki nie ma mowy! A marzył mi się wyjazd nad morze
Kurcze trochę się boję bo teraz już nie ma odwrotu trzeba poważnie pomyśleć o kupnie samochodu! Gdybyśmy kupowali nowego to nie byłoby to takie straszne a z używanym może niestety być różnie?!
Kurcze trochę się boję bo teraz już nie ma odwrotu trzeba poważnie pomyśleć o kupnie samochodu! Gdybyśmy kupowali nowego to nie byłoby to takie straszne a z używanym może niestety być różnie?!
mama33-
Wiem co czujesz bo u nas bylo tak samo jak zmienialismy auto,jednak ja sie tak nie balam bo kupowalismy tutaj czyli w Austrii bo w PL to ja juz bym sie bala.
Kiedys sprowadzalam samochody z Belgii,Niemiec czy Holandii.Byla nas taka niewielka grupa i to czego ja sie wtedy napatrzylam to nigdy nie zapomne.Kupuowali doslownie samochody zlozone w harmonijke lub wogole bez przodu lub tylu no jednym slowem nadajace sie tylko na zlom,a potem blacharz,mechanik i lakiernik robili swoje i jak potem mi Ci znajomi pokazywali te auta to cacka poprostu ktore sprzedawali kilka razy drozej co kupili ale cuz z tego jak potem takie auto rozsypuje sie w czasie drogi.
Przepraszam bo nie chcialam Cie zdolowac.Wierze i zycze Wam ze kupicie swietne autko napewno.
Kiedys sprowadzalam samochody z Belgii,Niemiec czy Holandii.Byla nas taka niewielka grupa i to czego ja sie wtedy napatrzylam to nigdy nie zapomne.Kupuowali doslownie samochody zlozone w harmonijke lub wogole bez przodu lub tylu no jednym slowem nadajace sie tylko na zlom,a potem blacharz,mechanik i lakiernik robili swoje i jak potem mi Ci znajomi pokazywali te auta to cacka poprostu ktore sprzedawali kilka razy drozej co kupili ale cuz z tego jak potem takie auto rozsypuje sie w czasie drogi.
Przepraszam bo nie chcialam Cie zdolowac.Wierze i zycze Wam ze kupicie swietne autko napewno.
Mama i corcia-
M C jestem tego świadoma że z grata można zrobić niezłe cacko !Aż się boję by nie trafić na coś takiego bo ludzie teraz dla pieniędzy nie wahają się by oszukać drugą osobę i nawet potem nie mają żadnych wyrzutów sumienia że ktoś oddał mu ciężko zarobione pieniążki a w zamian dostał podpicowany złom!
Dlatego my kupując auto sugerujemy się przede wszystkim tym że samochód musi być kupiony w polskim salonie i sprzedający musi być pierwszym jego właścicielem no i wiele jeszcze technicznych rzeczy które teraz tu pominę bo ja się na tym specjalnie nie znam od tego jest mój mąż! Nie wiem czy coś zrozumiałaś z tego co napisałam sama mam wątpliwości ale już pomału mam zaćmienie umysłu i prawego oka!
Dlatego my kupując auto sugerujemy się przede wszystkim tym że samochód musi być kupiony w polskim salonie i sprzedający musi być pierwszym jego właścicielem no i wiele jeszcze technicznych rzeczy które teraz tu pominę bo ja się na tym specjalnie nie znam od tego jest mój mąż! Nie wiem czy coś zrozumiałaś z tego co napisałam sama mam wątpliwości ale już pomału mam zaćmienie umysłu i prawego oka!
mama33-
mama33 napisał:M C jestem tego świadoma że z grata można zrobić niezłe cacko !Aż się boję by nie trafić na coś takiego bo ludzie teraz dla pieniędzy nie wahają się by oszukać drugą osobę i nawet potem nie mają żadnych wyrzutów sumienia że ktoś oddał mu ciężko zarobione pieniążki a w zamian dostał podpicowany złom!
Hi hi hi tak tak zrozumialam wszystko,dokladnie i skladnie to napisalas mimo zacmienia
Mama i corcia-
[quote="aminka"]
Pisalam ci juz Aminka ze mieszkam na Burtscheidmaxine-fee napisał:Hej
Niedaleko Ciebie tzn. gdzie, bo nie napislas, z ktorej czesci Aachenkowa jestes hihi
maxine-fee-
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: