1 lipca-środa :)
+10
Mama i corcia
kika4333
Kasieńka
Sandy38
aniaffff
dagolis
mama33
Majka
Marzena i Maja
rossi82
14 posters
Strona 1 z 1
1 lipca-środa :)
Jakoś mi brakuje wątków dziennych więc zakładam
Od rana duchota niemożliwa, nawet kawy nie piłam bo za ciepło
Piernik od rana szleje, nie ma czasu nawet pobawić się ze mną bo ciągle gdzieś lata. Odkrył dzisiaj że można też chodzić do tyłu i od razu wyrżnął jak długi. Przyłożyłam mu do czoła na trochę puszkę sardynek z lodówki i mam nadzieję że guz nie będzie ogromny
Piernik od rana szleje, nie ma czasu nawet pobawić się ze mną bo ciągle gdzieś lata. Odkrył dzisiaj że można też chodzić do tyłu i od razu wyrżnął jak długi. Przyłożyłam mu do czoła na trochę puszkę sardynek z lodówki i mam nadzieję że guz nie będzie ogromny
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
Re: 1 lipca-środa :)
U nas dzis dzien rozstania
Strasznie bede tesknic za MiC!!!!
DZIEKUJE ZA TEN WSPANIALY CZAS RAZEM MAMA I CORCIA!!!!
Strasznie bede tesknic za MiC!!!!
DZIEKUJE ZA TEN WSPANIALY CZAS RAZEM MAMA I CORCIA!!!!
Marzena i Maja-
- Potrafię : gotowac, zrozumiec dzieci, pomagac, spac
Jestem z: : Szklarska Poreba
Dzieci : Maja Emilia
Zaproszeń na ciacho : 35
u nas kolejny dzien upałow ,ale nie narzekam tak długo zimno było i padało ,moj palec wcale nie lepiej :( ale jakiegos powera dostałam i szaleje ze sprzataniem moj M powiedział ten palec dziwnie na mnie dziala ze zamiast siedziec i nic nie robic to nawet okna chcialam myc ale sobie odpusciłam hahhah
po południu basenik mlodej napelnie woda [popluska sie a ja poopalam
po południu basenik mlodej napelnie woda [popluska sie a ja poopalam
Majka-
- Potrafię : hmmm
Jestem z: : z małopolskiego/okolice krakowa
Dzieci : dwoje:)
Zaproszeń na ciacho : 7
Majka uważaj na paluszka przy tym sprzątaniu!!!
U mnie choć parno ale przyjemnie! Zazdroszczę tym co mają domki też bym chciała teraz wyjść sobie na ganeczek i patrzeć jak mój synuś biega i bawi się w ogrodzie! Ach mogę tylko pomarzyć!
Dziś mój mąż poszedł załatwiać kredyt na samochód!A ja piorę od samego rana! A potem pojedziemy sobie na zakupy!I tak pewnie zleci mi dzień
U mnie choć parno ale przyjemnie! Zazdroszczę tym co mają domki też bym chciała teraz wyjść sobie na ganeczek i patrzeć jak mój synuś biega i bawi się w ogrodzie! Ach mogę tylko pomarzyć!
Dziś mój mąż poszedł załatwiać kredyt na samochód!A ja piorę od samego rana! A potem pojedziemy sobie na zakupy!I tak pewnie zleci mi dzień
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
u nas w końcu się przejaśnia i ja Natalka wstanie to wyjdziemy na spacer.
dzisiejsza noc była koszmarna. natalii idą kolejne zeby.
poza tym od niedzieli mam na tydzień czasu 2 dzieci siostry więc w domu mam sajgon. Głowa mi pęka. a w dodatku jej córka to taka gaduła że buzi jej się nie zamyka. koszmar. tylko kawa mi zostaje na polepszenie nastroju..
dzisiejsza noc była koszmarna. natalii idą kolejne zeby.
poza tym od niedzieli mam na tydzień czasu 2 dzieci siostry więc w domu mam sajgon. Głowa mi pęka. a w dodatku jej córka to taka gaduła że buzi jej się nie zamyka. koszmar. tylko kawa mi zostaje na polepszenie nastroju..
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
A my dzisiaj po południu wybieramy sie do fryzjera z Młodym. Mam nadzieje że nie ucieknie ...
Coś mnie brzuch dziwnie oli, chyba na okres. Muszę sie wybrać do lekarza po tabletki skoro już nie karmię. Jak brałam to zawsze mniej bolało i wiedziałam kiedy dostane.
Coś mnie brzuch dziwnie oli, chyba na okres. Muszę sie wybrać do lekarza po tabletki skoro już nie karmię. Jak brałam to zawsze mniej bolało i wiedziałam kiedy dostane.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
A ja nareszcie mam w domu ciszę -ekipy remontowe poszły ,stolarz przyjdzie pod koniec miesiąca,mogę spokojne teraz wybyć z domu z dziewczynkami na dłuższy spacer. A od piątku R. ma urlop to będę miała czas dla siebie
U nas też duchota i gorąc
U nas też duchota i gorąc
Sandy38-
- Potrafię : Służyć medyczną wiedzą,uwielbiam piec ciasta
Jestem z: : Ty..../Śląsk
Dzieci : Maja 5 l. i Alicja 3 l.
Zaproszeń na ciacho : 21
A ja na razie w domku siedzę, bo najgorsze słońce teraz jest. A po obiadku planuję dalsze opalanie się.
Niech się tłuszczyk wytapia.
Niech się tłuszczyk wytapia.
Kasieńka-
Zaproszeń na ciacho : 4
U nas też upał straszny, byłam z dzieciakami na placu zabaw ale musiałam z nimi uciekać bałam się żeby jeszcze jakiegoś udaru nie dostały.
Teraz
Teraz
kika4333-
- Potrafię : duuuuużo
Jestem z: : centrum Polski
Dzieci : Kacper Natalia
Zaproszeń na ciacho : 13
Hi hi a mi się udało właśnie przed chwilą obciąć włoski synkowi no i nawet nieźle mi to wyszło! Trochę się kręcił ale dałam radęaniaffff napisał:A my dzisiaj po południu wybieramy sie do fryzjera z Młodym. Mam nadzieje że nie ucieknie ...
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
U nas rowniez duchota ale przyjemna.
Tak jak pisala wczesniej M&M nadszedl dzien niestety ze wyjezdzaja od nas no i co my bez nich zrobimy teraz I ja Ci dziekuje za te wspaniale dwa tygodnie Marzena i Maja
Tak jak pisala wczesniej M&M nadszedl dzien niestety ze wyjezdzaja od nas no i co my bez nich zrobimy teraz I ja Ci dziekuje za te wspaniale dwa tygodnie Marzena i Maja
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Witam jestem tu nowa powoli się wdrażam, mam tylko nadzieję że się nie pogubię
Moja Martynka uwielbia chodzić do fryzjera, włoski ma marne więc dość często jej podcinamy odkąd skończyła roczek.
aniaffff napisał:A my dzisiaj po południu wybieramy sie do fryzjera z Młodym. Mam nadzieje że nie ucieknie ...
.
Moja Martynka uwielbia chodzić do fryzjera, włoski ma marne więc dość często jej podcinamy odkąd skończyła roczek.
fiona- Potrafię : sama nie wiem co
Jestem z: : kosmosu
Dzieci : Martynka
Zaproszeń na ciacho : 0
sardynki rządzą!rossi82 napisał:Jakoś mi brakuje wątków dziennych więc zakładam
u nas terz duchota aż się wytrzymać nie da mam nadzieje że jutro będzie lepiej zaliczyłam z Wikunią krótki spacerek ugotowałam obiad a teraz komp
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
A ja po obiadku jeszcze raz poszlam się opalać i się trochę przypiekłam. Ale jak skóra zbrązowieje, to będzie fajnie wyglądać.
Kasieńka-
Zaproszeń na ciacho : 4
U nas dzien spokojnie minal. Bylysmy na spacerku i zakupach, zwyczajowo odwiedzic tate w pracy. Potem sie zdrzemnelam z moja myszka i do wieczorka spedzilysmy czas na zabawach. Teraz mala spi, a ja rowerek i potem herbatka
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
Dzic M&M niestety pojechaly a ja tak jakos nie moge sie odnalezc,dziecie spi,chlop spi a ja taka biedna siama ale szczesliwa ze mam WAS!!!!
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Similar topics
» SOBOTA 4 lipca
» niedziela-5 lipca
» 28 lipca- Wtorek
» Czwartek 16 lipca 2009
» środa 9.09.2009 same dziewiątki?
» niedziela-5 lipca