Trochę mi smutno
+6
rossi82
rumianek :)
Flaszka
Majka
Mama usunęła swój profil
mama33
10 posters
Strona 1 z 1
Trochę mi smutno
Trochę się zawiodłam! Od jakiegoś czasu staramy się o dzidzię i dziś zrobiłam sobie test myślałam że zrobię prezent swojemu mężowi na dzień ojca a tu nic
Wiem że to nie jest taka prosta sprawa zajść w ciążę bo są różne przeszkody o których wie każda kobieta ale miałam taką cichą nadzieję
Wiem że to nie jest taka prosta sprawa zajść w ciążę bo są różne przeszkody o których wie każda kobieta ale miałam taką cichą nadzieję
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
Re: Trochę mi smutno
mama33 nie smuć się ,ja sie starałam prawie 6 lat ,i w końcu jest już straciłam nadzieje ,jak odpusciłam i zaplanowałam wyjazd za granice a tu bach szczera prawda że jak sie chce i myśli o tym to dupa zbita psychika się blokuje i nic ja kupowałam sobie paski na dzień płodny na internecie bo mój raz na 2 tygodnie w domku wiec cieżko było ,wychodziły mi 2 dni w miechu płodne i szczelić gola było cieżko,napewno Ci się uda i Nam napiszesz jeszcze że jesteś w ciaży zobaczysz!
Mama usunęła swój profil-
- Potrafię : wszystkiego po troszku
Jestem z: : P.O.
Zaproszeń na ciacho : 8
oj pocieszam jak moge mam nadzieje ze i tak niebawem napiszesz ze jest udało sie
u nas było tak ze w pierwszym wpadka a drugie planowane i od razu sie udało az dziwne powiedzialam ze chce i własciwie za kilka dni byłam (ops)
ale teraz wsciekła chodze bo niedostalam o....su szlag by to trafił trzymajcie kciukasy aby sie pojawiła ta ,,cioteczka" w najblizszych dniach bo sie chyba załamie :(
u nas było tak ze w pierwszym wpadka a drugie planowane i od razu sie udało az dziwne powiedzialam ze chce i własciwie za kilka dni byłam (ops)
ale teraz wsciekła chodze bo niedostalam o....su szlag by to trafił trzymajcie kciukasy aby sie pojawiła ta ,,cioteczka" w najblizszych dniach bo sie chyba załamie :(
Majka-
- Potrafię : hmmm
Jestem z: : z małopolskiego/okolice krakowa
Dzieci : dwoje:)
Zaproszeń na ciacho : 7
mama33 czekaj cierpliwie na swoją fasolkę
Flaszka-
- Potrafię : jezdzic na nartach
Jestem z: : Warszawa
Zaproszeń na ciacho : 4
mama33 trzymam kciuki, żeby udało się następną razą
Za Ciebie Majka także
No i jak tu dogodzić nam - babom? Nigdy nie ma tego, czego się chce we właściwym momencie
Abstrahując od tematu ...właśnie się dowiedziałam, że mam jedyny i nieodwołalny termin ważnego egzaminu na ...3 dni przed planowanym terminem porodu
Za Ciebie Majka także
No i jak tu dogodzić nam - babom? Nigdy nie ma tego, czego się chce we właściwym momencie
Abstrahując od tematu ...właśnie się dowiedziałam, że mam jedyny i nieodwołalny termin ważnego egzaminu na ...3 dni przed planowanym terminem porodu
rumianek :)-
- Potrafię : całe mnóstwo rzeczy :)
Jestem z: : Lublina
Dzieci : jedna kruszynka :)
Zaproszeń na ciacho : 31
Jakoś przybita chodzę cały dzień i nic mi się nie chce!
Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy
A za Ciebie rumianeczku trzymam kciuki żebyś egzamin zdała celująco przed narodzinami dzidziusia bo z tymi terminami porodu to różnie bywa (przeważnie się nie sprawdzają)!
Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy
A za Ciebie rumianeczku trzymam kciuki żebyś egzamin zdała celująco przed narodzinami dzidziusia bo z tymi terminami porodu to różnie bywa (przeważnie się nie sprawdzają)!
mama33-
Mama33 co się odwlecze to nie uciecze
Wiesz..... będzie ok. My czekaliśmy na Piernika trzy lata i się doczekaliśmy
Przytulam mocno no i....... pracujcie z mężem, najlepiej w akordzie
Wiesz..... będzie ok. My czekaliśmy na Piernika trzy lata i się doczekaliśmy
Przytulam mocno no i....... pracujcie z mężem, najlepiej w akordzie
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
[quote="Arminka30"],i w końcu jest już straciłam nadzieje ,jak odpusciłam .....
Mama33 Armika ma rację za dużo myślisz ja znam już wiele takich przypadków gdzie jak dziewczyny sobie odpuściły to się udało nie myśl tyle o tym samo przyjdzie w swoim czasie bądź dobrej myśli BĘDZIE DOBRZE!!! Zobaczysz
Mama33 Armika ma rację za dużo myślisz ja znam już wiele takich przypadków gdzie jak dziewczyny sobie odpuściły to się udało nie myśl tyle o tym samo przyjdzie w swoim czasie bądź dobrej myśli BĘDZIE DOBRZE!!! Zobaczysz
Marzena-
- Potrafię : :)
Jestem z: : okolic stolicy
Dzieci : słodziak Mati :)
Zaproszeń na ciacho : 31
napewno się uda musisz tylko troszke odpościć i się zrelaksować a co najważniejsze musisz duzo z małżonkiem ćwiczyć
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
No cóż nie pozostaje mi nic innego tylko dużo pracować z mężusiem tylko nie wiem ile on jeszcze wytrzyma takiej ciężkiej pracy
No a tak poważniej to wiem, że nie powinnam za dużo myśleć no i staram się jak mogę ale niezbyt mi to wychodzi! Najgorsze są takie dni jak dziś kiedy z nadzieją robisz sobie test a tu pojawia się tylko jedna kreska i już po radości!
No a tak poważniej to wiem, że nie powinnam za dużo myśleć no i staram się jak mogę ale niezbyt mi to wychodzi! Najgorsze są takie dni jak dziś kiedy z nadzieją robisz sobie test a tu pojawia się tylko jedna kreska i już po radości!
mama33-
Może następnym razem się uda,ja tak sobie powtarzałam dobre 3 lata i w końcu się udało.
Trzymaj się ciepło.
Trzymaj się ciepło.
gonialbn-
- Potrafię : stanąć na głowie
Jestem z: : ?
Dzieci : !
Zaproszeń na ciacho : 16
trzymam kciukaski nie mysl za duzo i staraj sie nie życ z tego powodu w stresie bo sama wiesz jak stres dziala:)powodzenia
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
mama33-
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: