Znow sie chwale :)
+2
Marzena i Maja
aminka
6 posters
Strona 1 z 1
Znow sie chwale :)
Tym razem 2 rzeczami:
1) tym, ze malz mi przyniosl dzis kwiatki ot tak bez okazji Musze przyznac zreszta, ze nawet czesto mu sie to zdarza, czasem zamiast kwiatkow jakis drobiazg
2) swoja GLUPOTA
Mianowicie wyjasniam co zrobilam (a raczej czego nie zrobilam). Wczoraj (wlasciwie przedwczoraj, bo juz po polnocy) wracalm z moim dziecieciem do domu z zakupow. Zazwyczaj uwijam sie ze wszystkim na tyle sprawnie, ze zdaze wrocic zanim mala utnie sobie drzemke. Ale tym razem nie zdazylam i mala zasnela w aucie. W takim przypadku mam wariant B - stawiam samochod przed drzwiami domu, zostawiam otwarte okno i drzwi od domu. Mala sobie spi (proba ruszenia fotelika oznacza koniec spania) i jak sie wierci po przebudzeniu to ja od razu slysze. Tak tez wlasnie zrobilam, tylko potem zabierajac mala zapomnialam zamknac to cholerne okno... Popoludniu zaczelo padac. Padalo tez wieczorem i w nocy... i dzis rano i w poludnie... No a popoludniu chcialam jechac cos zalatwic, wychodze z domu i jak zobaczylam to otwarte okno to prawie ryczec zaczelam. Siedzenie totalnie mokre, musialam klasc folie i na to kocyk, zeby usiasc. W dzwiach tapicerka zalana totalnie i w kazdym schowku i kieszonce po brzegi woda!!! Wylewalam ja za pomoca strzykawki...
Ehhh mowie Wam, czasem to mnie sama ta moja glupota zdumiewa i gdyby miala skrzydla, to chyba czesto bym sie w powietrzu unosila...
1) tym, ze malz mi przyniosl dzis kwiatki ot tak bez okazji Musze przyznac zreszta, ze nawet czesto mu sie to zdarza, czasem zamiast kwiatkow jakis drobiazg
2) swoja GLUPOTA
Mianowicie wyjasniam co zrobilam (a raczej czego nie zrobilam). Wczoraj (wlasciwie przedwczoraj, bo juz po polnocy) wracalm z moim dziecieciem do domu z zakupow. Zazwyczaj uwijam sie ze wszystkim na tyle sprawnie, ze zdaze wrocic zanim mala utnie sobie drzemke. Ale tym razem nie zdazylam i mala zasnela w aucie. W takim przypadku mam wariant B - stawiam samochod przed drzwiami domu, zostawiam otwarte okno i drzwi od domu. Mala sobie spi (proba ruszenia fotelika oznacza koniec spania) i jak sie wierci po przebudzeniu to ja od razu slysze. Tak tez wlasnie zrobilam, tylko potem zabierajac mala zapomnialam zamknac to cholerne okno... Popoludniu zaczelo padac. Padalo tez wieczorem i w nocy... i dzis rano i w poludnie... No a popoludniu chcialam jechac cos zalatwic, wychodze z domu i jak zobaczylam to otwarte okno to prawie ryczec zaczelam. Siedzenie totalnie mokre, musialam klasc folie i na to kocyk, zeby usiasc. W dzwiach tapicerka zalana totalnie i w kazdym schowku i kieszonce po brzegi woda!!! Wylewalam ja za pomoca strzykawki...
Ehhh mowie Wam, czasem to mnie sama ta moja glupota zdumiewa i gdyby miala skrzydla, to chyba czesto bym sie w powietrzu unosila...
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
Re: Znow sie chwale :)
za malza gratuluje i zazdraszczam
a z okazji tej wpadki cie mocno tule bo nie wiem co powiedziec, zdarzaja sie takie rzeczy.
a z okazji tej wpadki cie mocno tule bo nie wiem co powiedziec, zdarzaja sie takie rzeczy.
Marzena i Maja-
- Potrafię : gotowac, zrozumiec dzieci, pomagac, spac
Jestem z: : Szklarska Poreba
Dzieci : Maja Emilia
Zaproszeń na ciacho : 35
Ojejku ja już nie pamiętam kiedy ostatni raz bez okazji dostałam kwiatka od męża. Zazdroszczę!!!!
A samochodem się nie przejmuj wyschnie!
A samochodem się nie przejmuj wyschnie!
Joliczka-
- Potrafię : co nie co
Jestem z: : Nowa Sól
Dzieci : mam dwów wspaniałych synów
Zaproszeń na ciacho : 28
to bardzo przyjemne tak dostać kwiatka bez okazji masz romantycznego męża
a co do "głupoty" to chyba każda z nas częściej lub rzadziej popełnia jakieś gafy ale nie ma co sie przejmować.
"NIKT NIE JEST DOSKONAŁY. JESTEŚMY LUDŹMI NIE ANIOŁAMI"
a co do "głupoty" to chyba każda z nas częściej lub rzadziej popełnia jakieś gafy ale nie ma co sie przejmować.
"NIKT NIE JEST DOSKONAŁY. JESTEŚMY LUDŹMI NIE ANIOŁAMI"
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Podobno ma być słonecznie od poniedziałku to jak do tej pory nie wyschnie to wystawisz na słoneczko autko pootwierasz drzwi i załatwione
Marzena-
- Potrafię : :)
Jestem z: : okolic stolicy
Dzieci : słodziak Mati :)
Zaproszeń na ciacho : 31
aminko zlotko ty moje
z tym oknem to mnie rozwalilas
wyobrazam sobie Twoja nieszcesliwa minke.....
z tym oknem to mnie rozwalilas
wyobrazam sobie Twoja nieszcesliwa minke.....
Spinacz-
- Potrafię : całkiem nieźle fotografować
Jestem z: : Płock
Dzieci : Julek, Oliwka, Zuza
Zaproszeń na ciacho : 8
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: