5.04.09 NIEDZIELA
+3
dagolis
Zwierzak2008
aniaffff
7 posters
Strona 1 z 1
5.04.09 NIEDZIELA
Witam niedzielnie!
Pogoda jest super, w końcu wiosna.
Wczoraj byliśmy na grillu i mąż dzisiaj choruje. Chyba biedak juz nie może pić. Zaraz biore sie za odkurzacz bo wczoraj nie zdążyłam.
Ściskam wszystkie Foremki.
Pogoda jest super, w końcu wiosna.
Wczoraj byliśmy na grillu i mąż dzisiaj choruje. Chyba biedak juz nie może pić. Zaraz biore sie za odkurzacz bo wczoraj nie zdążyłam.
Ściskam wszystkie Foremki.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Re: 5.04.09 NIEDZIELA
u nas tez wiosna ... wczoraj byliśmy na rodzinkach bratanicy.. i chyba za długo siedzieliśmy na dworze.. graliśmy w paletki dzisiaj tatuś zdycha a Madziula chyba za długo była ma dworze bo trochę kicha i brycha....
pozdrawiam miłej niedzieli
pozdrawiam miłej niedzieli
Zwierzak2008-
- Potrafię : zdenerwować tatusia
Jestem z: : polska
Dzieci : córunia tatunia
Zaproszeń na ciacho : 11
moje dwa dzieciaczki śpią . ja troche w kuchni byłam bo zaoferowałam sie rodzicom że dzisiaj obiadek ze sobą przwiozę więc musiałam troszkę przygotować. jak tatus z córą wstanie to jedziemy do Tykocina. Nie ma to jak odpocząć poza miastem. A że jest piękna pogoda to będziemy oddychać świeżym powietrzem na spacerku.
Aha i pochwalę się że dzisiaj z samego rana mężusia wypalmowałam
Aha i pochwalę się że dzisiaj z samego rana mężusia wypalmowałam
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
U nas tez ladnie slonecznie.
Niestety z spotaknia z Nitka i Zwierzakiem nici bo Kondek zachorowal
Ide z Maja na spacer bo jest strasznie placzliwa, zabki ida nastepne.
MIlego dnia!
Niestety z spotaknia z Nitka i Zwierzakiem nici bo Kondek zachorowal
Ide z Maja na spacer bo jest strasznie placzliwa, zabki ida nastepne.
MIlego dnia!
Marzena i Maja-
- Potrafię : gotowac, zrozumiec dzieci, pomagac, spac
Jestem z: : Szklarska Poreba
Dzieci : Maja Emilia
Zaproszeń na ciacho : 35
u nas juz po obiedzie Chlopy spia a ja odpoczywam przed kompem U nas juz dzisiaj nie tak fajna pogoda jak wczoraj
Mój chłop dochodzi do siebie, obiad zjedzony i tylko czekam jak się synek wyśpi i na spacer.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
u nas tez wiosna na calego od wczoraj roksana spi mało zjadła na obiadek chyba przez zebt przed obiadkiem poszla do sasiadki do pisakownicy i musialam ja siła przyniesc do domku bo nie chciala isc my dzis planujemy jakiegos grila moze o ile maz po kiełbache pojechdzie
wczoraj bylismy w biedronce goraco jak cholera kupilismy roksanie worek klocków za 20 zl roksana zadowolona:) w cieniu ponoc był u nas 21 tesciowa mówila och nareszcie wiosna )))aahaa i ma przyjsc jeszcze dzis kumole we wtorek miał urodziny to pewnie oblejemy:))
wczoraj bylismy w biedronce goraco jak cholera kupilismy roksanie worek klocków za 20 zl roksana zadowolona:) w cieniu ponoc był u nas 21 tesciowa mówila och nareszcie wiosna )))aahaa i ma przyjsc jeszcze dzis kumole we wtorek miał urodziny to pewnie oblejemy:))
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
A ja dzis nie wyspana ,wczoraj miałam babską impreze 8 bab.Wiecie jak to jest wspominanie lat kawalerki i tym podobne.Troche się wypiło , pośmiałysmy się i czs tak szybko zleciał że po 4 nad ranem byłam w domu ,mąz dał mi pospac do całej 9,ale było świetnie już planujemy powtórke.
justyna82-
- Potrafię : gotowac
Jestem z: : ŁOWICZ
Dzieci : Zuzanna i Ernest
Zaproszeń na ciacho : 5
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: