moja akrobatka
5 posters
Strona 1 z 1
moja akrobatka
dzisiaj odkryłam powołanie mojej córeczki: AKROBATKA będzie
Wyjaśnienie:
obok naszego łóżka stoi jej łóżeczko.I ona często staje na naszym łóżku i trzymała sie swojego. tak też było i dzisiaj. aż w pewnym momencie patrzę ... a Natalii nie ma na łóżku. Nie wiem jak to zrobiła ale leżała w poprzek łóżeczka na plecach z nogami wystającymi za szczebelki. nie widziałam samego momentu zrobienie fikołka do łóżeczka tylko to jak już tam leżałą ze zdziwieniem w oczach i uśmiechem na twarzy.... chyba jej sie spodobało.
dobrze że nic jej sie nie stało i znowu matka nie dopilnowała dzieciaczka
I jeszcze się pochwalę : zrobiła pierwszą kupkę na nocniczek. jestem duuumna z niej- bo oszczędziła pampersika oraz z siebie- że udało się złapać.
Wyjaśnienie:
obok naszego łóżka stoi jej łóżeczko.I ona często staje na naszym łóżku i trzymała sie swojego. tak też było i dzisiaj. aż w pewnym momencie patrzę ... a Natalii nie ma na łóżku. Nie wiem jak to zrobiła ale leżała w poprzek łóżeczka na plecach z nogami wystającymi za szczebelki. nie widziałam samego momentu zrobienie fikołka do łóżeczka tylko to jak już tam leżałą ze zdziwieniem w oczach i uśmiechem na twarzy.... chyba jej sie spodobało.
dobrze że nic jej sie nie stało i znowu matka nie dopilnowała dzieciaczka
I jeszcze się pochwalę : zrobiła pierwszą kupkę na nocniczek. jestem duuumna z niej- bo oszczędziła pampersika oraz z siebie- że udało się złapać.
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Re: moja akrobatka
Jaka sprytna dziewczynka sama włazi do łóżeczka hihi A ty już tak nie lej się po tym dupsku nic jej się nie stało i pewnie jeszcze nie raz zaskoczy Cie tego typu akrobacjami!!!
Gratuluje nocnikowego wyczynu
Gratuluje nocnikowego wyczynu
Joliczka-
- Potrafię : co nie co
Jestem z: : Nowa Sól
Dzieci : mam dwów wspaniałych synów
Zaproszeń na ciacho : 28
Natalia urodziła się : 22 maj 2008
dagolis-
to tylko jeden dzień różnicy między nimiNitka napisał:A Kondek urodził się 21 maja !!!
ale fajnie .w tym samym czasie będą poznawać , , hihi
dagolis-
No my obowiązkowo za ich zdrówko. to co dzisiaj wieczorkiem
dagolis-
Dagolis no to się zaczęły u Was akrobacje, teraz będą coraz częściej i mała będzie się chciała wszędzie wrurzyć.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
dagolis miałam podobny przypadek jak moja nauczyła sie chadzac to chodzila po łozu tez zastawiłam kojec zeby czasami nie zleciała z niego w pewnym momencie podlatuje i robi fikołka jak to zobaczyłam to myslalam ze zawału dostane podleciałam do niej a ta tez usmiechnieta od uchc do ucha jak nigdy pamietam jeszcze do tej pory jak sie trzeslam ze strachu
wiec widac ze maja podobne upodobania łobuziaki jedne
gratuluje nocnikowego wyczynu !!!!
wiec widac ze maja podobne upodobania łobuziaki jedne
gratuluje nocnikowego wyczynu !!!!
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
a pewnie!dagolis napisał:No my obowiązkowo za ich zdrówko. to co dzisiaj wieczorkiem
dzieki dziewczyny .
patrzę że każda z nas to musi przejść tzn. takie wyczyny naszych dzieci mrożące krew w żyłach. A więc dzisiaj wieczorkiem pijemy za nasze dzieciaczki i ich niesamowite pomysły
patrzę że każda z nas to musi przejść tzn. takie wyczyny naszych dzieci mrożące krew w żyłach. A więc dzisiaj wieczorkiem pijemy za nasze dzieciaczki i ich niesamowite pomysły
dagolis-
Czuje że się rozpijam
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Strona 1 z 1