Więzy krwi - Maja Lidia Kossakowska
3 posters
:: Biblioteka :: Książka
Strona 1 z 1
Więzy krwi - Maja Lidia Kossakowska
Szczerze polecam!!
tutaj link:
http://ksiazki.wp.pl/katalog/ksiazki/ksiazka.html?kw=316
Recenzja zaczerpnięta z merlin.pl
" Adam Góra
Kossakowska to perfekcjonistka. Jakiegokolwiek tematu by nie tknęła zamienia go w złoto. A dokładnie w mroczne, wciągające i niezwykle klimatyczne opowiadanie. W zbiorze "Więzy krwi" odnaleźć można pełen wachlarz tematów; od człowieka rozmawiającego ze śmiercią, przez alternatywne światy po drugiej stronie lustra, aż po II wojnę światową. Od mordercy działającego z woli Boga, przez kata, aż po klasykę w stylu Lovecrafta. A każde z tych opowiadań jest perfekcyjnie dopracowane i niezwykle sugestywne. Autorka potrafi stworzyć niesamowity wręcz nastrój w swoich opowiadaniach, co jest największym chyba atutem tego zbioru. Po zakończeniu każdego z tych opowiadań musiałem dać sobie kilka godzin na ochłonięcie po literackich wrażeniach, tak aby z czystym umysłem podejść do kolejnego. Mimo to wizje Kossakowskiej na długo pozostają w głowie i nie tak łatwo o nich zapomnieć. Po raz pierwszy zetknąłem się z autorką, która w krótkiej formie, jaką jest opowiadanie, potrafiłaby zapewnić czytelnikowi taką dawkę emocji i niezapomnianych wrażeń. Gorąco polecam! "
tutaj link:
http://ksiazki.wp.pl/katalog/ksiazki/ksiazka.html?kw=316
Recenzja zaczerpnięta z merlin.pl
" Adam Góra
Kossakowska to perfekcjonistka. Jakiegokolwiek tematu by nie tknęła zamienia go w złoto. A dokładnie w mroczne, wciągające i niezwykle klimatyczne opowiadanie. W zbiorze "Więzy krwi" odnaleźć można pełen wachlarz tematów; od człowieka rozmawiającego ze śmiercią, przez alternatywne światy po drugiej stronie lustra, aż po II wojnę światową. Od mordercy działającego z woli Boga, przez kata, aż po klasykę w stylu Lovecrafta. A każde z tych opowiadań jest perfekcyjnie dopracowane i niezwykle sugestywne. Autorka potrafi stworzyć niesamowity wręcz nastrój w swoich opowiadaniach, co jest największym chyba atutem tego zbioru. Po zakończeniu każdego z tych opowiadań musiałem dać sobie kilka godzin na ochłonięcie po literackich wrażeniach, tak aby z czystym umysłem podejść do kolejnego. Mimo to wizje Kossakowskiej na długo pozostają w głowie i nie tak łatwo o nich zapomnieć. Po raz pierwszy zetknąłem się z autorką, która w krótkiej formie, jaką jest opowiadanie, potrafiłaby zapewnić czytelnikowi taką dawkę emocji i niezapomnianych wrażeń. Gorąco polecam! "
Re: Więzy krwi - Maja Lidia Kossakowska
Ciekawe, chętnie się skuszę na tą książkę
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
Lubię czytać więc chciałabym żeby wpadła mi w ręcę taka książeczka. Recenzja brzmi bardzo zachęcająco
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Naprawdę polecam, ja jeszcze nie skończyłam - w metrze jak jadę do pracy doczytuję ostani rozdział, ale książka jest super!
Similar topics
» Maja,Maja niech zyje,zyje nam!!!!!
» Niezgodność krwi!
» oddawanie krwi
» Dieta a grupa krwi
» Interpretacja wynikow badań krwi
» Niezgodność krwi!
» oddawanie krwi
» Dieta a grupa krwi
» Interpretacja wynikow badań krwi
:: Biblioteka :: Książka
Strona 1 z 1