niedziela 15 luty
+3
Nitka
aniaffff
rossi82
7 posters
Strona 1 z 1
niedziela 15 luty
Ale mnie zaszczyt kopnął, mogę sobie wątek dzienny założyć
Dzisiaj nadal cała moja rodzina zasmarkana. Wygląda mi to na apogeum chorobowe. Nawet chłopu ciężko zwlec się z łóżka.
Ja już niby lepiej nieco ale katar ni hu hu nie chce się ze mną rozstać. Młody ma się najgorzej bo kaszel go strasznie męczy. Oby do jutra i do lekarza....
No a teraz idę bigos rozmrozić na obiad bo gotować mi się nadal nie chce
Dzisiaj nadal cała moja rodzina zasmarkana. Wygląda mi to na apogeum chorobowe. Nawet chłopu ciężko zwlec się z łóżka.
Ja już niby lepiej nieco ale katar ni hu hu nie chce się ze mną rozstać. Młody ma się najgorzej bo kaszel go strasznie męczy. Oby do jutra i do lekarza....
No a teraz idę bigos rozmrozić na obiad bo gotować mi się nadal nie chce
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
Re: niedziela 15 luty
Byłam dzisiaj z moim na oddaniu krwi, niestety ja nie mogłam bo mam katar ale chłop oddał. Chodzi teraz i wykorzystuję sytuacje i mówi że jest słaby i trzeba się nim opiekować. Znajomi nas zapraszają do siebie a on jak zwykle nie chce jechać.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Zaraz jadę z małym do koleżanki, która jest w 7 m-cu ciąży. Jak myślicie co wypada jej kupić??
Bat na dupę./aniaffff napisał:Byłam dzisiaj z moim na oddaniu krwi, niestety ja nie mogłam bo mam katar ale chłop oddał. Chodzi teraz i wykorzystuję sytuacje i mówi że jest słaby i trzeba się nim opiekować. Znajomi nas zapraszają do siebie a on jak zwykle nie chce jechać.
Bat dla chłopa ma się rozumieć?
Rossi czemu na Twoim suwaczku jest jeden dzień? Nie ładnie oj nie ładnie.
Rossi czemu na Twoim suwaczku jest jeden dzień? Nie ładnie oj nie ładnie.
aniaffff-
Nitka napisał:Zaraz jadę z małym do koleżanki, która jest w 7 m-cu ciąży. Jak myślicie co wypada jej kupić??
Kup jakieś czekoladki, chyba że chcesz jej coś dać związanego z ciążą. Myślę że Najważniejsze dla niej będą Twoje rady dotyczące porodu i dziecka. Ja jak byłam pod koniec ciąży to zamęczałam każdą która jest matką i może mnie uświadomić jak to jest przy porodzie.
aniaffff-
a ja dzisiaj mam focha na męża - strasznie mnie wkurzył wczoraj i dzisiaj mamy "cichy" dzień... nie znoszę gdy się nie odzywamy ale czasami muszę tak robić może przemyśli sprawę!!!
Marzena-
- Potrafię : :)
Jestem z: : okolic stolicy
Dzieci : słodziak Mati :)
Zaproszeń na ciacho : 31
Witam i ja wprawdzie wieczorkiem już, ale to nic. Dzisiaj do południa (zaraz po śniadanku) byliśmy na dworku. Robiliśmy z sąsiadami kulig dla dzieci. Ale było fajnie:) Potem pojechaliśmy do teściów na obiadek, no i po obiadku doo domku. A od jutra dzieciaczki do szkoły, czyli czeka mnie jeżdżenie. W końcu będę miała co robić.
Kasieńka-
Zaproszeń na ciacho : 4
a ja się dzisiaj gnitoliłam cały dzień wypoczywałam przed kolejnym ciężkim tygodniem
MAjax-
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 1 sztuka męska
Zaproszeń na ciacho : 23
MAjax napisał:a ja się dzisiaj gnitoliłam cały dzień wypoczywałam przed kolejnym ciężkim tygodniem
Jak ja Ci baaaaaaaardzo zazdroszczę!!!!!
aniaffff-
było pieknie słonecznie i zabrałam Klusia na sanki.... nareszcze
Zwierzak2008-
- Potrafię : zdenerwować tatusia
Jestem z: : polska
Dzieci : córunia tatunia
Zaproszeń na ciacho : 11