No Baby: chlebem i solą
3 posters
Strona 1 z 1
No Baby: chlebem i solą
Postanowiłam dać dobry przykład i zamieścić tu swój życiorys, ale wydał mi się przydługi ni nudnawy więc, w skrócie:
mam na imię Olka, mojemu Panu i Władcy urodziłam syna. Wyżej wymieniony syn ma 7 miesięcy, zero zębów, zero włosów i we mnie kochającą matkę. Doprowadzona do szewskiej pasji zwracam się do niego per kartoflu.
Skończyłam studia, pracuję, golę nogi w każdy piątek.
Naprawdę lubię czytać książki fantasy, dobre kino, przygodę (mam tu na myśli brak olejku do opalania na plaży).
Nie cierpię bezradności i tej cholernej zimy.
Mam nadzieję, że pod mym dachem poczujecie się jak u siebie. Mam kapcie dla gości, jakby co.
mam na imię Olka, mojemu Panu i Władcy urodziłam syna. Wyżej wymieniony syn ma 7 miesięcy, zero zębów, zero włosów i we mnie kochającą matkę. Doprowadzona do szewskiej pasji zwracam się do niego per kartoflu.
Naprawdę lubię czytać książki fantasy, dobre kino, przygodę (mam tu na myśli brak olejku do opalania na plaży).
Mam nadzieję, że pod mym dachem poczujecie się jak u siebie. Mam kapcie dla gości, jakby co.
Re: No Baby: chlebem i solą
Nitka napisał:Postanowiłam dać dobry przykład i zamieścić tu swój życiorys, ale wydał mi się przydługi ni nudnawy więc, w skrócie:
witaj Nituś dziękuje za przygarnięcie pod daszek;)Mam na imie Monika moja córeczka kochana ma na imie Roksana ma 14 miesięcy 7 zębów pelno klacorków na głowie których nie da spobie spiąć i jest nawet w miare grzeczna mój nibypan hehe tzn pantofelek czsami ma na imie Janusz jest starszy ode mnie o 10 lat i myśli ze zawsze ma racje a gdy ma doprowadzam go do stanu w którym mówi ze ja mam racje a po za tym wiode sobie calkiem bezinteresowne życie moja tesciowa to parszywa dwulicowa wrrrr suka oprocz tego mieszka z nami jeszcze tesc który jest w większosci cichy i szwagierka wielka pani przez duze P to chyba wyjaśnia jak ich bardzo niekocham
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
witam się i ja:D
Wprawdzie mamą zostanę dopiero (mam nadzieję) za 8 miesięcy to jestem już mamą jednego aniołka.Mam nadzieję,że to też sie liczy.
Trzymając się szeregu to mam na imię Magda, mam 25 (póki co no i lada dzień) lat. Mężuś wie,ze to 1.zawsze ja mam rację a jak nie to wróć do punktu pierwszego. Teściów (tfu tfu) mam fajnych. Ehm to na razie chyba tyle:D jakbym o czymś nader istotnym zapomniała to upomnijcie oki?
Trzymając się szeregu to mam na imię Magda, mam 25 (póki co no i lada dzień) lat. Mężuś wie,ze to 1.zawsze ja mam rację a jak nie to wróć do punktu pierwszego. Teściów (tfu tfu) mam fajnych. Ehm to na razie chyba tyle:D jakbym o czymś nader istotnym zapomniała to upomnijcie oki?
madzienka82-
Jestem z: : Płock
Zaproszeń na ciacho : 0
Re: No Baby: chlebem i solą
madziu, pewnie że się liczy!! nie pisz nawet takich rzeczy!
Witamy Cię i czekamy na wieści!!
Witamy Cię i czekamy na wieści!!
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: