tłuste włoski-pomocy
+2
aniaffff
dagolis
6 posters
Strona 1 z 1
tłuste włoski-pomocy
dziewczyny pomocy!!!! ja juz nie mam siły na te moje kudły.... muszę je praktycznie codziennie myć . bo jak nie umyje jednego dnia to wyglądam jakby mnie krowa wylizała. Kupowałam już różne szampony, odżywki i maseczki ale jakiegoś wielkiego rezultatu nie widze.... znacie jakieś dobre specyfiki na taką przypadłość???
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Re: tłuste włoski-pomocy
Ja tam sie nie znam ale powinnaś używać czegoś co wysuszy Ci włosy. Popytaj, może w aptece. Ja myję włosy w szamponie familijnym, tak mi poradziła moja fryzjerka. Powiedziała że te wszystkie pachnące szampony są do kitu i nie działaja dobrze na włosy. A po umyciu stosuję serum na końcówki z avonu.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
dagolis, ja mogę polecić ci jeden jedyny sposób, który znam: po umyciu włosów, płuczesz je w naparze z pokrzywy
Po wypłukaniu nie polewasz już wodą. Na mnie bardzo działało swojego czasu.
Po wypłukaniu nie polewasz już wodą. Na mnie bardzo działało swojego czasu.
Mam dokladnie ten sam problem i ostatnio jak byla w Polsce u fryzjera to ta powiedziala mi zebym kupila sobie mydlo z seri" siarkowa moc"firmy BARWA i raz w tygodniu nim umyla glowe,ale ja na amen o nim zapomnialam a tu tej firmy nie ma wiec nie powiem Ci czy dziala ale jade niedlugo do PL wiec napewno je kupie i wyprobuje bo juz nie wyrabiam z tymi moimi kudlami.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Nitko myślisz że kupię pokrzywę w jakimś sklepie zielarskim? chyba powinnam znależć tam.???
A o tym mydełku co pisze Mama i córcia to nie słyszałam ale rozjerzę sie za nim.
Na razie jedynym sposobem jaki odrobinę mi pomaga to szampon z Joanny Normalizujący do włosów przetłuszczających się + odżywka z tej samej serii. Działa na tyle że mogę już umyć włoski co drugi dzień
A o tym mydełku co pisze Mama i córcia to nie słyszałam ale rozjerzę sie za nim.
Na razie jedynym sposobem jaki odrobinę mi pomaga to szampon z Joanny Normalizujący do włosów przetłuszczających się + odżywka z tej samej serii. Działa na tyle że mogę już umyć włoski co drugi dzień
dagolis-
co do tego mydla to jest mydlo do ciala ze sklonnoscia do trodziku a takze polecane do mycia wlosow przetluszczajacych sie.a tak mi sie o tym przypomnialo dzieki temu watkowi ze poszukalam na necie i znalazlam tez szampon specjalistyczny i inne produkty z tej serii.
Poczytaj najlepiej bo wszystko tu pisze
http://www.barwa.com.pl/_pl/kosmetyki_siarkowa_moc.php
Poczytaj najlepiej bo wszystko tu pisze
http://www.barwa.com.pl/_pl/kosmetyki_siarkowa_moc.php
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
spróbuj timotej winogronowy na kótryms forum przeczytalam ze dziewczyny polecja a efekty sama zobaczysz po kilku myciach
sluchaj a moze ty sama przyzwyczailas wlosy do czestego mycia ja myje tylko 2 razy w tygoniu ewntualnie 3 i powiem szczerze ze mam grube i geste wlosy kóre tez mi sie przetluszczaja i jesli nie musze wychodzic to staram sie nie myc jeszcze tego jednego dnia im rzadziej tym lepiej ale tylko dla długich włosów bo z krótkimi to nie wiem jak jest
sluchaj a moze ty sama przyzwyczailas wlosy do czestego mycia ja myje tylko 2 razy w tygoniu ewntualnie 3 i powiem szczerze ze mam grube i geste wlosy kóre tez mi sie przetluszczaja i jesli nie musze wychodzic to staram sie nie myc jeszcze tego jednego dnia im rzadziej tym lepiej ale tylko dla długich włosów bo z krótkimi to nie wiem jak jest
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
albo zrob badanie hormonków bo to one paluszki maczja w twoim problemie:)
Nieznajoma-
http://lula.pl/LulaLook/1,95710,5992202,Jak_dbac_o_tluste_wlosy_.html
tytaj masz stonke do jakiegs artykulu nie czytałam doklanie:)
tytaj masz stonke do jakiegs artykulu nie czytałam doklanie:)
Nieznajoma-
dzięki dziewczyny.
Nieznajoma ja mam cieniutkie włoski i mało ich , więc jak się przetłuszczają to jest to bardziej widoczne niestety niż przy grubych włoskach. Jak nie muszę nigdzie wychodzić to też nie myję...
Poczytam te artykuły może coś się dowiem na temat mojego smalcu na głowie
Nieznajoma ja mam cieniutkie włoski i mało ich , więc jak się przetłuszczają to jest to bardziej widoczne niestety niż przy grubych włoskach. Jak nie muszę nigdzie wychodzić to też nie myję...
Poczytam te artykuły może coś się dowiem na temat mojego smalcu na głowie
dagolis-
dagolis napisał:Nitko myślisz że kupię pokrzywę w jakimś sklepie zielarskim? chyba powinnam znależć tam.???
Zawsze możesz iść do lasu nazrywać, świeża najlepsza
MAjax-
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 1 sztuka męska
Zaproszeń na ciacho : 23
MAjax napisał:dagolis napisał:Nitko myślisz że kupię pokrzywę w jakimś sklepie zielarskim? chyba powinnam znależć tam.???
Zawsze możesz iść do lasu nazrywać, świeża najlepsza
Jadę jutro do lasu pokrzywy poszukać
dagolis-
Similar topics
» Pomocy:(
» pomocy
» Pochlastam się - dziewczyny, pomocy.
» Musze wiedziec do 20:45 - pomocy!
» Pomocy !-dla lubiących chemię