Pomocy:(
+7
agnese
anulaaa33
Caroline
Marzena i Maja
Nitka
mama33
Mama i corcia
11 posters
Strona 1 z 1
Pomocy:(
Kobitki juz nie wyrabiam.Moi goscie to moja najwieksza udreka.
Ja wiem ze to rodzina(przyszywana) ale dzisiaj z nerwow stokrotka jego mac wyszlam z siebie i stanelam obok.
Nic nie pasuje zwlaszcza jej to stokrotka zle,to nie dobre to takie to srakie az czasami mam ochote jej powiedziec zeby szla w pizdu.
A gdzie tam do srody,normalnie wieki
Ja wiem ze to rodzina(przyszywana) ale dzisiaj z nerwow stokrotka jego mac wyszlam z siebie i stanelam obok.
Nic nie pasuje zwlaszcza jej to stokrotka zle,to nie dobre to takie to srakie az czasami mam ochote jej powiedziec zeby szla w pizdu.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Re: Pomocy:(
M&C współczuję Ci bardzo nie dość że są Waszymi gośćmi to jeszcze narzekają! Trzymaj się do środy to już nie tak daleko
A jak się im coś nie podoba to najlepiej zrobisz jak będziesz ich reakcje olewać
A jak się im coś nie podoba to najlepiej zrobisz jak będziesz ich reakcje olewać
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
Mama i corcia napisał:Kobitki juz nie wyrabiam.Moi goscie to moja najwieksza udreka.
M&C wiem, że masz problem, ale jak Cię czytam to opanować się nie mogę
Super potrafisz napisać
Mama33
Nitka Tobie tez bo odrazu mi sie miska usmiechnelam jak przeczytalam Twoj post
Ach jak ja Kocham to Forum
Nitka Tobie tez bo odrazu mi sie miska usmiechnelam jak przeczytalam Twoj post
Ach jak ja Kocham to Forum
Mama i corcia-
MiC a co jej nie pasuje? niech sie od ciebie odstosunkuje bo nie recze za siebie.
Marzena i Maja-
- Potrafię : gotowac, zrozumiec dzieci, pomagac, spac
Jestem z: : Szklarska Poreba
Dzieci : Maja Emilia
Zaproszeń na ciacho : 35
Moja Kochana M&M
Wszystko jej nie pasuje.
Wyobrazcie sobie ze na dzisiaj na obiadokolacje powiedzialam ze ugotuje ogorkowa a na drugie piersi z kurczaka w sosie smietanowym a ona do mnie z tekstem
"To ja tego jesc nie bede" nosz stokrotka myslalam ze wyjde z siebie,wzielam kilka wdechow i powiedzialam to zjesz cos innego bo ja menu nie zmienie i ugotowalam top co mialam a ta wielce obrazona siedziala z mina taka ze mialam ochote podejsc i
Na wyjezdzie dzisiejszym z nimi poszlam do sklepu i kupilam Jessi i sobie bulke z takim specjalnie smazonym kurczakiem,bez slowa do nich a ona wpada za mna do sklepu i mowi mi ze oni tez by chcieli wiec im kupilam to wiecie co-po przyjezdzie do domu ona mowi do mnie ze ze niepotrzebnie dal mi sie namowic na ta bulke bo teraz ja watroba boli no myslalam ze oszaleje i mowie do niej-jakie namowic,przeciez ja sie nawet Was nie zapytalam czy chcecie tylko sama przyszlas za mna i chcialas zeby Wam kupic,to ona ze ja mowilam kiedys ze takie dobre.No ale chwileczke od mowienia ze dobre do namawiania to daleka droga prawda?czy ja juz taka durna jestem ze nie jaze
A na sam koniec,wlaczylismy z malzem MTV rozdanie nagrod a ona do nas "no chyba nie zamiezacie teraz tego ogladac??bo ja chce TVP2".
Trzymajcie mnie bo wyskocze z tego mojego 3 pietra.
Wszystko jej nie pasuje.
Wyobrazcie sobie ze na dzisiaj na obiadokolacje powiedzialam ze ugotuje ogorkowa a na drugie piersi z kurczaka w sosie smietanowym a ona do mnie z tekstem
"To ja tego jesc nie bede" nosz stokrotka myslalam ze wyjde z siebie,wzielam kilka wdechow i powiedzialam to zjesz cos innego bo ja menu nie zmienie i ugotowalam top co mialam a ta wielce obrazona siedziala z mina taka ze mialam ochote podejsc i
Na wyjezdzie dzisiejszym z nimi poszlam do sklepu i kupilam Jessi i sobie bulke z takim specjalnie smazonym kurczakiem,bez slowa do nich a ona wpada za mna do sklepu i mowi mi ze oni tez by chcieli wiec im kupilam to wiecie co-po przyjezdzie do domu ona mowi do mnie ze ze niepotrzebnie dal mi sie namowic na ta bulke bo teraz ja watroba boli no myslalam ze oszaleje i mowie do niej-jakie namowic,przeciez ja sie nawet Was nie zapytalam czy chcecie tylko sama przyszlas za mna i chcialas zeby Wam kupic,to ona ze ja mowilam kiedys ze takie dobre.No ale chwileczke od mowienia ze dobre do namawiania to daleka droga prawda?czy ja juz taka durna jestem ze nie jaze
A na sam koniec,wlaczylismy z malzem MTV rozdanie nagrod a ona do nas "no chyba nie zamiezacie teraz tego ogladac??bo ja chce TVP2".
Trzymajcie mnie bo wyskocze z tego mojego 3 pietra.
Mama i corcia-
Oj bidulka moja, niech se sama gotuje jak jej nie pasi
Marzena i Maja-
A moglam ja wystawic za drzwi i powiedziec zeby sobie zjadla w knajpie.
Wiecie jak sie boje jutrzejszego dnia
Wiecie jak sie boje jutrzejszego dnia
Mama i corcia-
Jestesmy z toba!!!!
i pamietaj
i pamietaj
Marzena i Maja-
Mama i corcia-
O rany. To juz nie dla mnie:)
Ja przy pierwszym tekscie z tego typu, ktore zacytowalas, juz bym wyszla z siebie.
Tylko u mnie to by sie skonczylo raczej nieprzyjemnie.
Po pierwsze jak Ci nie smakuje to nie jedz-nikt Cie prosic nie bedzie.
Po drugie kultura wymaga tego , ze jesli jestes gosciem, to nalezy przystosowac sie do tego co jest, a gdybys miala choc odrobine inteligencji zpostawilabys te glupie komentarze dla siebie.
Po trzecie jak Ci tutaj tak bardzo wszystko nie podpowiada to po jaka cholere tutaj jeszcze siedzisz?????
(To ostatnie ze wskazaniem na drzwi).
A z ta bulka to bym jej powiedziala ze chcialam ja otruc bo juz mam dosyc jej gadania i koniec.
Goscie gosciami, ale jakies zasady musza byc.
Ty jestes pania swojego gniazdka, a skoro to taka jedza to pewnie nie zalezy Ci na utrzymaniu z nia dobrych stosunkow, wiec..... nie ma co sie przejmowac gdy sie obrazi na Amen-bedziesz miala wtedy spokoj i zadnych gosci tego typu wiecej.
Pozdrawiam i zycze wytrwalosci do srody!!!!
Smiej sie duzo jak Cie cos u niej zezlosci-to ja doprowadzi do szalu. Hihi
Ja przy pierwszym tekscie z tego typu, ktore zacytowalas, juz bym wyszla z siebie.
Tylko u mnie to by sie skonczylo raczej nieprzyjemnie.
Po pierwsze jak Ci nie smakuje to nie jedz-nikt Cie prosic nie bedzie.
Po drugie kultura wymaga tego , ze jesli jestes gosciem, to nalezy przystosowac sie do tego co jest, a gdybys miala choc odrobine inteligencji zpostawilabys te glupie komentarze dla siebie.
Po trzecie jak Ci tutaj tak bardzo wszystko nie podpowiada to po jaka cholere tutaj jeszcze siedzisz?????
(To ostatnie ze wskazaniem na drzwi).
A z ta bulka to bym jej powiedziala ze chcialam ja otruc bo juz mam dosyc jej gadania i koniec.
Goscie gosciami, ale jakies zasady musza byc.
Ty jestes pania swojego gniazdka, a skoro to taka jedza to pewnie nie zalezy Ci na utrzymaniu z nia dobrych stosunkow, wiec..... nie ma co sie przejmowac gdy sie obrazi na Amen-bedziesz miala wtedy spokoj i zadnych gosci tego typu wiecej.
Pozdrawiam i zycze wytrwalosci do srody!!!!
Smiej sie duzo jak Cie cos u niej zezlosci-to ja doprowadzi do szalu. Hihi
Caroline-
- Potrafię : wiele wiele
Jestem z: : Sycylia
Dzieci : 3
Zaproszeń na ciacho : -6
Mama i corcia ale macie wesoło
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
Mama i Córcia jak się Kochana trzymasz? Mam nadzieję że Twoi goście się dziś uspokoili ? Bo jak nie to przyjedziemy całym forum i zrobimy porządek
mama33-
Kochane jestescie moje babeczki.
Dzisiaj jeszcze tragedii nie bylo a to dlatego ze od razu rano stwierdzilam zeby mnie dzis lepiej nie denerwowac bo sie to moze zle skonczyc bo jestem nie wyspana i boli mnie glowa.Wiec siedza cicho jak myszy narazie ale przypuszczam ze ONA dlugo nie wytrzyma i wkoncu napewno cos walnie a wtedy
Dzisiaj jeszcze tragedii nie bylo a to dlatego ze od razu rano stwierdzilam zeby mnie dzis lepiej nie denerwowac bo sie to moze zle skonczyc bo jestem nie wyspana i boli mnie glowa.Wiec siedza cicho jak myszy narazie ale przypuszczam ze ONA dlugo nie wytrzyma i wkoncu napewno cos walnie a wtedy
Mama i corcia-
No to dobrze ze narazie jest ok.
Caroline-
tulam cie mocno Mama i córcia
agnese-
- Potrafię : wiele
Jestem z: : FR
Dzieci : mam córeczkę
Zaproszeń na ciacho : 23
Mama i corcia, daj znac jak sie dzien zakonczyl Czekamy;)
Caroline-
Mam nadzieje ze glowa juz nie boli i ze chodza cichotko na paluszkach i masz spokoj!!!
Marzena i Maja-
M& C wez gleboki oddech i wydech i raz jeszcze oddech i wydech a jak dalej beda ci te goscie na nerwach grac prosze kochana otworzyc drzwi i poprosic grzecznie gosci aby opuscili twoje mieszkanie matko co za ludziska
maxine-fee-
- Potrafię : wszystko :)
Jestem z: : wami
Dzieci : Marcysia :)
Zaproszeń na ciacho : 24
oj oj oj to musi być katastrofa dla Ciebie jeszcze troszke i bedzie po wszystkim 3maj sie głowa do góry jestemz Tobą .Wiem jacy ludzie potrafią być beszczelni
Izula85-
- Potrafię : zjeść całą czekolade i szukac jeszcze
Jestem z: : ZE WSI:)
Dzieci : mała kruszynka Natalia
Zaproszeń na ciacho : 48
Fajnie się pośmać,ale wiem co czujesz bo też kiedyś miałam podobnych gości,koszmar.Współczuję!
gonialbn-
- Potrafię : stanąć na głowie
Jestem z: : ?
Dzieci : !
Zaproszeń na ciacho : 16
Sroda huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jeszcze tylko pare godzin i juz po wszystkim.Nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa.
Jeszcze tylko pare godzin i juz po wszystkim.Nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa.
Mama i corcia-
Potem napisze co sie dzialo bo teraz udaje ze chodzi po pokoju zeby tylko przeczytac co ja tu pisze
Mama i corcia-
To czekamy na Twoją relację!
mama33-
Czekamy na kolejne wieści.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Czekamy na wiesci MiC!!!!
Marzena i Maja-
M&C i co tam slychac? Jak sie skonczylo???
Caroline-
Similar topics
» pomocy
» Oferta pracy. Pomocy!!!!!
» Rumień guzowaty pomocy!
» Pochlastam się - dziewczyny, pomocy.
» tłuste włoski-pomocy
» Oferta pracy. Pomocy!!!!!