Wczorajszy seks :)
+3
agnese
MamaM
Nitka
7 posters
:: Baba przed lustrem :: Goła Baba
Strona 1 z 1
Wczorajszy seks :)
No baby, jako że traktuję Was jak przyjaciólki musze się z czegoś zwierzyć.
Wczorajszy wieczór był nad wyraz CUDOWNY!
Ochotę na seks miałam niesamowitą, małż wrócił z pracy, mały spał, no nie mogłam się powstrzymać.
A i chciałam nadmienić, że odkąd mały śpi w naszym łóżku - nie mogę narzekać na rutynę i brak nowych pozycji. Seksimy się wszędzie tylko nie w łóżku, to oczywiste w takim przypadku i jest super. Wiecie: pralka, zmywarka, kuchnia, przedpokój, ściana, stół, krzesło.... Oooo możliwości są nieograniczone.
Mniam.
Wczorajszy wieczór był nad wyraz CUDOWNY!
Ochotę na seks miałam niesamowitą, małż wrócił z pracy, mały spał, no nie mogłam się powstrzymać.
A i chciałam nadmienić, że odkąd mały śpi w naszym łóżku - nie mogę narzekać na rutynę i brak nowych pozycji. Seksimy się wszędzie tylko nie w łóżku, to oczywiste w takim przypadku i jest super. Wiecie: pralka, zmywarka, kuchnia, przedpokój, ściana, stół, krzesło.... Oooo możliwości są nieograniczone.
Mniam.
Re: Wczorajszy seks :)
ja to tylko se pomarzyć mogę:(
MamaM-
- Potrafię : być
Jestem z: : Polski
Dzieci : Mimi, Kubuś
Zaproszeń na ciacho : 67
ja tez wczoraj mialam zmierną ochote na mojego ale jak tylko wlazlam na niego to tak sie podniecil że ........wiecie on slończył zanim ja zaczęłam
może dzis nam sie uda :think: może zaczne sie do niego dobierać tak jak ty Nitko poza łóżkiem :think:
może dzis nam sie uda :think: może zaczne sie do niego dobierać tak jak ty Nitko poza łóżkiem :think:
agnese-
- Potrafię : wiele
Jestem z: : FR
Dzieci : mam córeczkę
Zaproszeń na ciacho : 23
No bo z chłopami to tak bywa...
Mój też czasami sie pospieszy i zanim ja powiem "a" on już wydziera sie "z'
.........jeśli wiecie o czym piszę..........
Mój też czasami sie pospieszy i zanim ja powiem "a" on już wydziera sie "z'
.........jeśli wiecie o czym piszę..........
:laugh: :laugh: ej babki kochane ja w tamten weekend mialam taka cudna noc oboje bylismy tak napaleni ze masakra na szczescie u nas mezusz mnie ostrzega ze zaraz nie wytrzyma i robimy mala przerwe na buzolki i potem kończymy z regóły razem rzadko kiedy sie zdarza zeby któres z nas nie wytrzymało;) ale mi ochote niteczko narobilas dobrze ze mezus dzis wraca a i u nas sie nie da wszedzie bo by nas pewnie przylapali a jak chcemy w dzien to drzwi na klucz a roksane do spania jakos wysłac i heja:)
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
a to ja niedawno w nocy mialam fajny seks. Nitko zazdroszcze swobody i ze sie wam nie nudzi seks bo mi juz tak... :think:
Go??- Gość
Niteczko, ja też z mężusiem w sypialni poszałałam, ale my nie mamy aż tylu możliwości co ty pralka, umywalka itd. bo u nas w bloku to wszystko słychać a wieczorem i w nocy szczególnie. A i dzieciaki potrafią w nocy nieźle buszować. Dzisiaj nici mężuś idzie do pracy na noc.
kika4333-
- Potrafię : duuuuużo
Jestem z: : centrum Polski
Dzieci : Kacper Natalia
Zaproszeń na ciacho : 13
Nitko doskonale Cię rozumiem bo u mnie wczoraj też było bosko. Pokazałam dla dareczka tą stronkę co pisałyście o niej( redtube) i jak wczoraj poszłam pod prysznic to mężuś sprawdził ją sobie, przyszedł do mnie i się zaczęło..... ach seksik to cudowna sprawa :laugh:
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
kika4333 no tak w bloku to wszystko słychać aż za dobrze to tak ja u mnie :laugh: ja mam mojego dopiero jutro wieczorkiem aleś mi ochoty narobiła Nitko jajo zniose do jutra
Mama usunęła swój profil-
- Potrafię : wszystkiego po troszku
Jestem z: : P.O.
Zaproszeń na ciacho : 8
Similar topics
» Inauguracja Kłotnika - wczorajszy wieczór..
» Brak ochoty na seks u faceta
» Seks a dziecko
» Co nam daje seks?
» Seks z prezenterem TVN24
» Brak ochoty na seks u faceta
» Seks a dziecko
» Co nam daje seks?
» Seks z prezenterem TVN24
:: Baba przed lustrem :: Goła Baba
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: